178

Анонимен

преди 2 години

Брях, дядкато още можел да брои до 18. Браво.

177

Анонимен

преди 2 години

Идеята на Джо Байдън е много проста. Той казва така - вижте сега, моят началник на щаба в Пентагона не иска да воюва с Русия, освен това имаме убийствена инфлация, освен това имам избори след месеци, затова ние излизаме от НАТО, а вие там в Европа разните зелени тетки и лгтб комисари воювайте с Русия, ние ви подкрепяме, действайте, колкото по голяма война там далече в Европа, толкова по добре за долара.

176

Анонимен

преди 2 години

Доста африкани в САЩ и прилича на африканска държава. Ню Йорк и Вашинтон са африка гета.

175

Анонимен

преди 2 години

Кьорфишеци, януари минава, руснаците уж щяха да започват...Или за някой друг януари става въпрос. На тия само войни им са в кратуните...

174

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат нужда от нови активи за да обезпечат новонапечатаните долари и да поддържат доминацията на долара. А такива активи вече няма Ирак, Сирия, Венецуела - от там ги гонят, източна Европа е ограбена и оглозгана до кокал - къде да придобият тези нови активи? Ако не придобият нови активи инфлацията ще скочи от 24% на 50%. И какво правим тогава - САЩ трябва да съкращават количествата долари. И тогава елитите на много страни няма да бъдат доволни - какво ще стане с тези елити и "партньори" на САЩ се видя в Афганистан: ненужните - през люковете на самолета.

173

Анонимен

преди 2 години

Какъв ли е бил сценарият на янките за Афганистан, откъдето позорно избягаха...

172

Анонимен

преди 2 години

Изключване на Русия от SWIFT означава моментални изключване на Европа от доставките на газ и нефт, не само руски, всякакви спират по всякакви газопроводи и всякакви танкери. Тук не говорим за хиперзвукови ракети, за такъв танкер и картечница е достатъчна.

171

Въпрос за путинофили

преди 2 години

Много усърдно набивате опорките, в които от Русия едва ли не зависи съдбата на света - и във военен, и в икономически аспект. Я кажете сега ако не се стигне до удари със стратегически ядрени оръжия, какви съвременни конвенционални оръжия ще използват руските въоръжени сили? Двайсетте "Армата" за паради или десетте прототипни Су-57? Или макета на Су-75? Или още някое страшно оръжие от анимационните филмчета на Вовата? Какво стана с "вечно хвърчащата" ракетка с уж ядрен двигател? Тишина, а?

170

Допълнение

преди 2 години

И всичките 18 сценария включват запасяване с памперси на гражданите на хамериката.

169

Анонимен

преди 2 години

Оня със заплатите в Русия, само да напомня - да не забравиш и дъщерята на Лавров къде живее и къде учат децата на Русофилите. И за Нигерия със сняг не забравяй.

168

аз-ът

преди 2 години

До либералчиците, дето като сънуват изключване на Русия от системата за международни разплащания , се събуждат мокри с лепкави пръсти, едно въпросче... Като изключите Русия от SWIFT на место в Москва в кеш ли ще ходите да им плащате газа? Не сте на парно? А фирмата в кото си вадите хлебеца не е ли на газ производството? А нейните клиенти, доставчиците? Ганеца го засърбява г#зеца, когато му удари джоба, затова и директно? Като мръзнете, като и вие и децата ви останете безработни ще искате ли още?

167

Анонимен

преди 2 години

До 179/Не пиши измишльотини и смехории. Поразходи се до Русия и виж каква е заплатата им. Ако визираш тукашната мизерия-така е.

166

отец Кирил

преди 2 години

Това на снимката е АНТИХРИСТА! Той ще докара война и мор на земята! Той и неговите лакей докараха вируса който изтрепа над 1 милион американци. Останалите 310 милиона ще бъдат избити от руските ядрени бойни глави които ще ударят американските градове. Останалите живи американци ще измират от глад и лъчева болест, но с джобове пълни с пари. Те ще завиждат на изпарилите се техни сънародници затова, че лесн са се отървали от тази земя.

165

Анонимен

преди 2 години

След като САЩ изтеглят военните структури на НАТО до линията от 1997 както поиска Русия, тогава членството в НАТО на източна Европа става безсмислено, само разходи за НАТО, без полза. А от там и членството им в ЕС.

164

Анонимен

преди 2 години

Тия така и не си взеха поука от Виетнам, Ирак, Афганистан, Югославия, Сирия..и не проумяха, че агресорът няма спечелени войни. Путин няма как да им позволи да си разиграват свободно коня...

163

Анонимен

преди 2 години

Във велика Русия минимална заплата 190 долара в безнадеждна Украйна 210. Средна заплата във велика Русия 430 долара в безнадеждна Украйна 525 долара.

162

Анонимен

преди 2 години

Когато САЩ наложиха доминацията на долара 50те години, тогава произвеждаха над 50% от световния БВП. Днес САЩ произвеждат по най-оптимистични оценки 20%, а реално 16%. При всички случаи два пъти по малко. Просто няма пари, няма ресурси и средства да се поддържа тази инфраструктура и световната доминация на долара. Какво остава да тръгне на война с Русия.

161

Анонимен

преди 2 години

Много брее томбола ли ще разиграват кой ще използват

160

Анонимен

преди 2 години

Демократичната партия в САЩ публкува новият пакет санкции срещу Русия, в случай че Русия влезе в Украйна при които Русия ще плати висока цена. Русия на свой ред се обърна с молба към Сената на САЩ да изпратят и ценоразписа със санкции за влизане в Прибалтика, Полша и източна Европа - на кои лица от обкръжениеот на Путин ще им бъде забранено да посещават запада и да ходят на шопинг на Шанз Елизе и т.н...

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "Едно време един пак възрастен президент и бивш актьор на САЩ накара блядухите да си ядат пушките,сега бай Джо май ще ги накара да ядат пръст..." - това го фантазирахте още като дедото стълбищен акробат си купи властта - е още чакаме...!