30

Бay

преди 2 години

започна да става досадно..

29

Анонимен

преди 2 години

На това се вика Нагло Саксонска олигофрения в действие!

28

Анонимен

преди 2 години

Ох,стига с тоя сръбски Андрешко.Да си прибира чукалата и обратно в Сърбия.За да знае следващия път,като се опита да преметне някого,какво го чака.

27

Анонимен

преди 2 години

Какъв запад, бе? *** в Китай, да те бутнат в лагер ако си заразен. Там много ше се трогнат, като кажеш че ти нарушават правата.

26

Анонимен

преди 2 години

Изкуствена страна неоринтирани закони.Днес ела утре арестуваните други ден пускаме те всичко е ок след 3 дена пак те арестуваме .Смешници

25

Анонимен

преди 2 години

До Алтерниращ веганистНе изкара ли вече стотинки за обяд днес?

24

Анонимен

преди 2 години

На Балканите всеки реве, че няма правила. Обаче, когато трябва да се спазват са някаква либерастия, наложена от зли сили. Само да ви кажа, че ако не бяхме в евро съюза, до сега всеки щеше да е продупчен без да го питат. И нямаше да има и на кой да ревете.

23

Борислав

преди 2 години

Лицемерието на така наречения "запад",няма граници.Относно правата на човека,с огромни крачки настигат Китай и Сев.Корея!Скоро отнеха всички титли на Тайсън Фюри,само защото се беше изказал срещу един определен етнос.Виждаме и в Холивуд ,какъв лов на вещици е.Колко големи актьори,смачкаха и занулиха.Джокович,толкова години им бъркаше в здравето,сега им се отдаде възможност да се разправят с него!

22

Анонимен

преди 2 години

Имаше на времето хубав филм, "С цъ.рвули по дивия Запад".

21

Анонимен

преди 2 години

до АзИзглежда не вдяваш, че изпълнителната власт няма право да отменя съдебно решение. То е взето, точка. Ама толкова ви е багажа на ваксърите.

20

аз

преди 2 години

Ако питате мен, нищо чудно изобщо да не е бил заразен и затова да е ходил напред-назад. Иначе е уникална наглост, всички простосмъртни да бъдат карантинирани и да не могат да мърдат, само Ноле да ходи защото е над останалите. Тук не става изобщо въпрос за вируса, за кой го е страх и т.н., а само въпрос на принципи. Законите са за всички и е дразнещо, когато някой като Ноле, вместо да дава пример, се прави на тарикат. На всичкото отгоре се прави и на жертва.

19

Анонимен

преди 2 години

По интересен е въпроса защо не е задържан от сърбите, при положение, че с положителен тест ходи на публични събития. Това си е равносилно на умишлен опит за убийство. *** това е щото сме на балканите. За кокошка няма порошка, но за милиони няма закони. Да си знае раята че ще бъде мачкана, а на баровците всичко е разрешено.

18

Анонимен

преди 2 години

Абе,стига сте ни занимавали с тоя Джокович.Писна ни вече.Или да го арестуват,или да го пускат.Той не е проблема на цялото човечество.

17

az

преди 2 години

До Анонимен 14 Не е точно така. Съдът се произнесе на база предсатавените документи. На база на документите, нямаха право да го задържат. Впоследствие се оказва, че тези документи са фалшиви. Първо, че е бил диагностициран на 14 декември, а в следващите дни вместо да стои под карантина е ходил по интервюта и участия и после в документите пред граничните власти е излъгал, че последните 14 дена идва директно от сърбия, а не е ходил в други страни. Много са съмнителните неща в случая.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Ковидизма е неонацистко движение възродено в 21 век.." .......... Те не го пускат да влезе, не да излезе...... И засега не са го затворили за трайно никъде. Той обаче не се предава и настоява да го затворят.

15

Анонимен

преди 2 години

Ох арестувайте тоя паалячо и го екстрадирайте при па.лячото баща му в цирка Сервия!

14

Ъъъъъъ

преди 2 години

Не е никакъв тенисист, а пенисист или цикидзия, както казват гърците.

13

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че в Австралия изпълнителната власт е над съдебната, защото съдът отсъди в негова полза. Значи всичко е една съшита с конци мизерия на задкулисните играчи, които организираха пандемията и Джокера стана изкупителна жертва.

12

Анонимен

преди 2 години

Като не те искат си вземаш саковете и си заминаваш.Какво толкова.

11

Анонимен

преди 2 години

Джокович вече е по-популярен от антиваксърите. Стегнете се малко.