42

говорит Москва

преди 2 години

До 26: Копейкин беше до Фигуранта,той започна протестите 2020г.

41

Анонимен

преди 2 години

Шопия да решава само за себе си . Всяка община да решава дали да иска зелен сертификат само за бг бизнес а за кауфландите и банките с таксите да не иска . Не стига че им плащаме парното и културата на шопите ами искат чрез Брюксел да ни нареждат . А кво дава Брюксел насреща ? Със субсидии пъди бг стоки от ,,общия пазар,, Иска рекет (вноски) и вредни емисии да плащаме за зелени енергетици .Да плащаме на техните хора ,,спасяването,, А Казахстан дет го плюят е плащал по 100 долара на месец на човек

40

Гербер

преди 2 години

До 25, 26. Е, нямаше как да не се появят олигоффрени като вас, които да твърдят, че протестите са дело на Боко. *** и каппутите ви ***, сигурно Боко е виновен и за прекъснатата менструация на жените ви, а?

39

Анонимен

преди 2 години

Да не се лъжем - партия ГЕРБ организира протеста на Костадин Копейкин. Тя плаща за тези рейсове и надници на тези жалки хорица. Не от сертификатите се боят, а от разследванията срещу криминалните и финансови престъпления на герберите. Те ще плащат и ще правят всичко, за да се спасят. Костадин Копейкин Пионкин е една пионка.

38

Въпрос

преди 2 години

защо имаме 3 пъти повече Заразени при 30% ваксинирани спрямо същият период за миналата година преди да имаше Ваксини?! Тъ п съм и моля да ми обястите простичко!

37

Анонимен

преди 2 години

Защо ми се струва, че тоя протест е само началото? Защо ми се струва, че политическият ни елит седи върху буре с барут и си играе на пални драсни кибритена клечица. Тези хора наистина ли не осъзнават какво става?

36

Анонимен

преди 2 години

Кой ли ще победи в борбата между петата и шестата колони? Аз залагам на трикракото брюкселско столче в комбина с еднокраките масички и трансрезбованите дулапи...?

35

Дедо

преди 2 години

Ква работа имате пред народното събрание !? СЗО командва парада ! Там трябва да се протестира ! Толкова народна енергия на вятъра !

34

ПЛАНдемия

преди 2 години

Ще се стигне до края, ние ярем не търпим

33

Анонимен

преди 2 години

Мерките нямат алтернатива. Това е ясно за всеки.

32

Анонимен

преди 2 години

Добре, измиваме си ръцете и махаме мерките................. Последствията да се стоварят върху Костадин Костадинов и неговите ваксинирани депутати. Оплаквания да се пращат само на Костадин Костадинов и неговите ваксинирани депутати........................Трябва да паднат, за да бъдат наказани костадиновите лумппени, платени с парите на герберите.

31

До 28

преди 2 години

Ваксиниран или не, Омикрона не препира и до теб ще стигне.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма протести, а има активно мероприятие на мутрите за събаряне на правителството, за да може пак да се върнат на власт и да крадат, крадат, крадат, още стотици милиарди. Възраждане не могат да съберат повече от 50-60 човека.

29

Гражданин

преди 2 години

Не ми се мисли какво ще се случи като дойдат новите сметки за ток, парно и вода.

28

Анонимен

преди 2 години

Е защо е нужно да се пролива кръв? Да си протестират, но без насилие и физически посегателства! Не сме им длъжни да им ядем пешкира!

27

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сергификат щеше да е уж само за предвижване между страните, пък кво стана, ама да не си помислите, че конспирация някакъва неееее.

26

Анонимен

преди 2 години

"Кои сте вие българите, А"___________70-те процента неваксинирани, с които ще се съобразяваш и пред които ще си по-нисък от тревата ако не искаш да получиш ръжвид винкел между задните бузи.

25

Зозо

преди 2 години

Днес на протест, утре на тест :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

Анонимен

преди 2 години

Ковид фашизма ще падне.

23

До 17:

преди 2 години

Копейкин се финансира от шайката ГЕРБ и олигарсите на ДПС. Русия и Путин винаги са били за ваксиниране.