109

Просто е

преди 2 години

ЕС е закупил ваксини и за 2023 год!! Ако епидемията вземе, че спре преди това - ваксите стават напълно излишни и ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕС ОТИВА В НЮРНБЕРГ!!

108

Шерлок Холмс

преди 2 години

До Беновска Пита Сама да си отговори!За да му изфръкнат очите ще да е било магарето.

107

Ужас

преди 2 години

Не вярвах, че ще го кажа, но май Гербените бяха прави, че Кирчо не уважава основния закон на Република България - Конституцията. Как така няма да пускаш народни представители в Народното Събрание?! Това да не ти е корпоративен офис в Канада?!

106

До 125

преди 2 години

ЗАЩО ЛЪЖЕШ??? ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Е ПРОТИВ ВАКСАТА, А ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТТА Й!!

105

Омикрон...

преди 2 години

..има 50 промени в шипчестия протеин, така че не виждам как с ваксина за Делта ще борят Омикрон?? Нонсенс.

104

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЛЪЖАТ ВИ БЕ! ВСИЧКИ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ ОЩЕ КОГАТО НЯМАШЕ ВАКСИНИ, А ВИ ЛЪЖАТ ЗА ДА ГИ ИЗБИРАТЕ - КОЛКО СА ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ. Я ДА СЕ НАПРАВИ ЕДНА ПРОВЕРКА В РЗИ-ТО ПО ЕГН НА ВСЕКИ ДУПЕтат! ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ВСИЧКИ БАРАБАР СЪС СЕМЕЙСТВАТА ИМ СА С ПО 3 ДОЗИ И ВЕЧЕ ДРАПАТ ЗА ЧЕТВЪРТА. НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ЗА ГЛУПАВИ. САМО ВИ ПАРЗАЛЯТ!

103

Кириле

преди 2 години

Ама ти знаеш ли преподобните кви хотели имат насам натам из България!

102

Кирчо си отива

преди 2 години

Тъпо ми е само за министър Божанов, понеже имаше много хубави идеи за модернизация на администрацията...

101

ЧАШКОВ, БЕЕЕЕЕЕ...

преди 2 години

НАЛИ СЕ БОРИ ЗА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, БЕЕЕЕЕЕ.... ХАХАХААА...

100

Ама тия манастири

преди 2 години

Белите манастири - кацнали на местата дето имало някога крепости на българските владетели знаеш колко хубаво ще отиват на новия Балкантурист!

99

Доброжелтел

преди 2 години

Господин премиер, Кирил Петков, разберете най-сетне, че сертификатът е грешния път по който сте тръгнали. Опитайте се по друг начин да убедите банкерите от ЕС да отпуснат парите. Нали учихте в Харвард управление на процесите. Надявам се да не сте си губили времето и там.

98

Пак питам

преди 2 години

Защо ми е сертификат? За да докажа, че ми е сложен препарат, с който да пазя някое зомби, защото се чувствало незащитено от същия този препарат?! Нормални ли сте?!

97

Кирилееее!

преди 2 години

Я питай господата от БПЦ колко точно са им депозитите и собственостите из цяла България! В смисъл казали са мъдреците като няма жито за сеене, че някой краднал или мародерствал много и пицата е била постна да се разровят мравуняците на малките черни мирмидонци да закрепим бюджета за 4 години та да не им мине номера на едни юпита да ни фалират. We sappy,?

96

Анонимен

преди 2 години

До Оха**--- за имението на Деса Атанасова от ГЕРБ, в Рударци ли говориш?

95

Оха**---

преди 2 години

До A, БАНКИТЕ ? 115.Банките са си банки.Докторите са си доктори, А политиите ни са ПИШМАН ПОЛИТИЦИ и УПРАВНИЦИ. Но си взеха субсидийте.Особеноно онази другарка .Една партия с един член -600 000лв. Нека да и е зле.

94

Анонимен

преди 2 години

До кога трябва да се дискутира тази тема. Те са 240 човека на едно място от ясно по ясно е, че трябва да имат сертификат. Хората не могат сватба да направят с толкова човека защото е забранено или каквото и да е друго събитие. Щом за важи това правило то е за всички, но те се имат за някакви богопомазани и за тях нищо не важи. Касиера в магазина трябва да седи с маска нищо че няма 200 човека вътре. Тогава да отпада всичко за всички и да се свършва.

93

Хахах кире

преди 2 години

От торбата с пуктитe, *** дебелия извади и квадратния. Сам си намаза ските, на него не му трябва ни кризи ни скандали. Готов е да стега куфарите. Вероятно за това не е искал да се настани в Бояна - местене, местене, местене.. кофти работа.

92

A, БАНКИТЕ ?

преди 2 години

Интересно до сега, никой не говори за Зелев сертификат в банките. Защо ли ?Особено в големите Банки, често има струпвания от хора. Сигурно плащат на Вирусът, за да стои далече от банките.

91

Разяснение

преди 2 години

За потъпите между нас - не става въпрос за ваксините, а за премахване на сертификата, защото тази мярка е неуспешна да се спре разпространението на заразата, както показва опита в западните държави, САЩ, Австралия, Канада. Ваксинирането на рисковите групи е разумна стъпка, но по желание. Това е.

90

Анонимен

преди 2 години

Как кой ? Народната Милиция - биещото сърце на Партията ! Нали сноват и цивилни фашаги, и униформени милицуйнери да глобят, колят и бесят ?!