89

Лесно решими..

преди 2 години

..само прекратяването на кОвиД истерията , т.е бойкот на Европейския съюз , и нещата ще си дойдат на мястото !!!

88

Анонимен

преди 2 години

Най-основен казус- наглият бачкатор със заплата в плик, заради когото уж СРЗ в София е 2200лв., а реално е поне двойна. От тези укрити данъци от поне милион и половина нагли бачкатори страдаме всички. Няма как само хората с честни високи декларирани доходи да плащаме пенсии.

87

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами чудесно, значи от днес няма да има Ковид, пенсиите ни ще станат европейски и токът ни ще се върне на цените си при ББ ... Кирчо днес ще разреши наболелите проблеми с едни замах, а утре ще довърши останалите ... Спете спокойно другаре и товарищи, чека Ви "Светло комунистическа бъдеще", само гледайте като се събудите да не сте се отвили ... !!!

86

А

преди 2 години

Най-големият казус са политиците-демагози и популисти като теб ! Това чукане, което чуваш, не е от Омикрон, а от дъската ти !

85

Здравен Съвет

преди 2 години

Плюскайте и Пийте като за Последно, щото с Инфлацията след Нова Година, по 1 ядене в Месеца, много ще е!

84

Анонимен

преди 2 години

Нали на 12 януари ще има велико антиваксърско въстание водено от главния апостол Костя Копейкин?! На участниците ще раздават рубли с образа на Путин.

83

Анонимен

преди 2 години

Почти 2 години светът си играе на пЛандемия, сега ауу иде криза. Естествено, че идва криза и то такава, каквото сигурно поне 100 години светът не е виждал. Не беше нужно да си пророк, за да го знаеш още през 03.2020, когато започнаха затварянията. Естествено имаше разни хора със съмнителни умствени способности, които ни обясняваха, колко е хубаво всички да спасяваме света от дивана, понеже иначе щяло да стане не знам си какво. Е скъпи ваксъри, радвайте се на кризата. Все пак вие я предизвикахте!

82

Просто Киро

преди 2 години

къде е момата, дето обичаше да дава ПресБрифинги, не я прожектират вече?!

81

реалист

преди 2 години

Няма страшно! А отбора на Киро ще ви управлява!!! !

80

Анонимен

преди 2 години

АБЕ МАНЯК какви глупости говориш бе дърво? Махни акциза за "*** енергия" и цената на тока ще панде със 70% БЕ ***! Плащаме скъп ток, защото му наложихте "екологичен данък". Бензина, цигарите и алкохола и те затова са скъпи бе майна! Съдейки по задръстванията, будките за цигари и алкохол, качеството на въздуха и общото здраве на нацията нито един от акцизите не е спрял хората да ползват тези продукти. Май само е данък върху хората и затова се хранят с кофти храни и боледуват - нямат пари!

79

Какво

преди 2 години

излиза!? Другарят Кире не само не е чел Димитър Талев, ами не е гледал и Баш майстора. Еее, петелът е женски, господине! И това не го е гледал.

78

Анонимен

преди 2 години

Боцко не се ли боцна и той 2 пъти, недейте така герберастчета :))) Верно че се боцна само заради пиара, но Боцко измени на себе си, това винаги е катастрофално за дадена личност :))

77

Омикрон

преди 2 години

Докато напишеш план, докато ваксинираш хората, докато развият имунитет и то ще стане лято бе Киро. Петата вълна си я изтървал много отдавна, няма какво да я мислиш изобщо.

76

МоденЕстет

преди 2 години

абе, този поне Риза, която му е по размер, т.е. Горното Копче може да го Закопчае, не може ли да си купи, та се появява пред Народа като Британски Хамалин от простолюдието с разкопчано горно копче, щото Яката го стяга, тъй като ризата му не е му е правилният размер?! Ако Риза не може да си избереш, мислите ли, че можеш Държава да Управляваш?!

75

Анонимен

преди 2 години

Колко пари от държавата отиват за маски, тестове и ваксини? Ако тези пари не се изхвърлят в боклyка, защото точно това се случва с тях, тогава кризата, за която причина са Ковид мерките, ще е по-лека. Пожелавам на всички ваксъри да усетят кризата както си трябва, понеже истинската причина за нея са именно те. Доказателство за последното твърдение е затварянето на всички масово ваксинирани държави. Друго доказателство е, че през 2021, след началото на ваксата, има много повече починали от 2020.

74

Анонимен

преди 2 години

бъдещето на територията къде го забрави бе цървуляк. да те бяха понаучли у харвартя как да се обличаш и да връзваш възел на връзката си а не вувузели на спецов и кокорча асенчо.

73

Й

преди 2 години

Колко пъти повтаря думичката трябва и ще ,това сме го чували вече от много време , пак ще гледаме в бъдещето , но по делата ще ги познаем

72

ганьо

преди 2 години

Кире, Кире ако можеш да се погледнеш отстрани колко си неадекватен

71

гост

преди 2 години

Айде кирчо, проваляй се по-бързо, че не се търпи!

70

Дют

преди 2 години

Този къколд се пердаши сам с 200 ,един месец мина и не е направил нито той нито министрите му нещо за подобряване на икономическото ,социалното или духовното /Македония/ състояние .Иначе дойде с големите приказки как "знаел" как "можел". Кире ще хвърчиш със 400.