78

Анонимен

преди 2 години

Увеличението е с 2214 човека, но мъртви няма! Това какво означава? Че омикрон е грип, като този който караме всяка година по това време. Нищо ново под слънцето, с изключение на абсурда с маските и зелените сертификати!

77

Анонимен

преди 2 години

В сайта някъде четох, че картата на България в една трета е зелена. Нещо някъде се разминават резултатите. Явно искат да спасяват зимния туризъм и лъжат на килограм, че болните намаляват.... но фактите ще цъфнат скоро след празниците с по над 4500 на ден.

76

Анонимен

преди 2 години

Съдейки по ЮАР, Омикрон има по-висок пик, но вълната отминава по-бързо. Все пак там са много по-млади в сравнение с Европа и тук може да е различно.

75

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Не се продават препаратите. Планът не върви. Измислете нов "вариант" , надуйте чувствителността на ПЦР "теста" и след празниците ще заключим стадата - да ги опазим от "омикрон". Нищо че е много лека настинка. Само ако се "ваксинират" ще се опазят. Така ще им кажем от телевизора.

74

Анонимен

преди 2 години

я Коце Възрожденеца да обясни как намалявали умрелуте в Бг то без мерки и ваксини. Португалия вчера 100х заразени 22ма умрели

73

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега, болните от настинка (каквото са всички коронавируси) никога няма да изчезнат! Дори и през лятото, възрастни хора, малки деца, хора с компрометирана имунна система, също могат да настинат! Ако не потърсим сметка на световните кукловоди, тая лудост никога няма да спре

72

Кирo

преди 2 години

Половината тук, начело с писателя компенсират липсата на сутрешна ерекция. Може и нов симптом да е

71

ПХ

преди 2 години

Британските специалисти твърдят, че смъртноста при Омикрона е с над 75% по-ниска от тази на Делта. Източник: Тhe Telegraph

70

Шах

преди 2 години

Този филм съм го гледал..

69

АнтиКОВИДваксър

преди 2 години

89, а ти си много умен с тия обиди дето ръсиш по хората, нали? Като използваш мръсни думички и от една педя човече ставаш исполин! Ха ха ха. Да се смеем ли, да те съжаляваме ли, не знам. Знам само, че жалките хора с яки комплекси все здравомислещите са им проблема. И ти си поредното доказателство за това.

68

Анонимен

преди 2 години

До Факт ужас, заключи вратата отвътре и не излизай.

67

Анонимен

преди 2 години

айде перковци, да ви видим. почна се и пеи вас. сега ще св раэбере кое е ковид гетото къде сте мега отворени

66

Анонимен

преди 2 години

Очаквах и статистика за починалите, ама....... няма горе

65

Анонимен

преди 2 години

Нормално, както след всеки уикенд или друг Празник да са приблизително два пъти повече отчетените заразени

64

Факт

преди 2 години

Наистина има рязък скок в броя на заразените. За 7 дни 23-29 декември имаме по 1506 нови случая средно на ден, а за 22-28 декември бяха 1315 нови случая средно на ден.

63

Анонимен

преди 2 години

ГМО разтворът е почнал да действа. Много са починалите. Дълъг ще е некролога след обяд.

62

Вакс Ваксов

преди 2 години

12 човека и 150 мангъропитека .....

61

маймунски аденовирус

преди 2 години

До 81 - Любимото ми е "погребах двама приятели, единият да 38, другият на 43 години, здрави, спортуват редовно, ама не се ваксинираха и ето"... Хехее, може би щеше да мине през март 2020г, ама вече е направо трагично като ги пишат тези съчинения.

60

Анонимен

преди 2 години

Всички учени казват че омикрон е в пъти по-лек от делта. Вчера в Южна Африка заболеваемостта е паднала на половина. Карат го леко хората, а са с по-малко ваксини и от нас. Само в набодена Европа пищят и то пропагандаторите на ваксини. Даже в САЩ намалиха изолацията на 5 дни при омикрон. Стига с тая паника. Да мислят как ще обясняват защо хора с 3 игли го карат в пъти по-зле от тия без нито 1!

59

Анонимен

преди 2 години

Що се страхува статистикът да се покаже кой е и прави анонимно статистиката? Покажи се смело, властта ще те подкрепи.