400

Професор

преди 2 години

В ЗНАК НА ПРОТЕСТ ДА ПРИЕМЕМ ИСЛЯМА И ДА ОБЯВИМ БЪЛГАРИЯ ЗА МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА. ДА СЕ НАПРАВЯТ ПУНКТОВЕ ЗА OБPЯЗBAHE ДО ПУНКТОВЕТЕ ЗА ВАКСИНАЦИЯ И ВСИЧКИ ДА МИНАТ РЕДА СИ. НЯКОИ ПОЛИТИЦИ НЯМА НУЖДА ДА МИНАВАТ ЗАЩОТО ВЕЧЕ СА OБPЯЗAHИ. ДА СЕ ИЗСИКВА СЕРТИФИКАТ СЪС СНИМКА НА PЯЗAHИЯ ОРГАН ЗА ВЛИЗАНЕ В МАГАЗИНИТЕ.

399

Анонимен

преди 2 години

Византийско,турско робство не са успели да разделят народа български, НО КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО УСПЯ!ДА БЛАГОДАРИМ НА КОМИНТЕРНА И ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ, ПРЕДАЛИ БЪЛГАРИТЕ НА СРЪБСКИ ТЕРОР И МАНИПУЛАЦИЯ

398

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам тези дето се чувстват задължени/бог да прости хиляди млади мъже оставили кости на нашата земя /ЗАЩО РУСИЯ ЧАКА ПЕТ ВЕКА И СЛЕД ИЗГУБЕНИ17 ВОЙНИ С ТУРЦИЯ, РЕШАВА ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ КАТО ОБЯВИ ВОЙНА ПРЕЗ ДУНАВ

397

Анономен

преди 2 години

Манипулаторката Василева със "статий на ичлеме срещу заплащане" е вече в миналото.Срещала била магьосник-алкохолик.Но и имала деца от един пиян-селянин.

396

Комплекси

преди 2 години

Това се казва просто избиване на комплекси!!!!!!!!!Когато България е била Велика България , руснаците са живяли в землянки и не са имали държава! Мълчанието понякога е предимство.

395

с поглед в кочината

преди 2 години

Руснаците най-добре да погледнат себе си и да не майсторят история на другите народи защото скоро ще дойде и разпада на расийската пидерация. Трябва им някое по-голямо сътресение и ще повторят 1990 те. Украйна например.

394

Анонимен

преди 2 години

До Бреее Да бе а Путин като каза същото че азбуката идвала от македонските земи по време на посещение на северномакедонски политик в Москва, и това ли някой от САЩ го е принудил да каже? Това че азбуката идвала от македонските земи е лъжа. Кирилицата е създадена в България на основата на гръцката азбука, защото глаголицата е трудна за ползване.

393

Анонимен

преди 2 години

Те по едно време руснаците бяха готови да изкарат че сме Траки. И че от никъде не сме идвали и винаги сме били тук. Е, тогава на Макетата съвсем ще им дойде тъжкън, защото те не са Елини, Гърците им казаха че не са Македонци и отиде коня в ряката.

392

До Сюлейман паша :

преди 2 години

"...чужденците се пулят да разгадаят какво пише!.."...Ибaл съм ги чужденците у гьза, какво ни интересуват разни мaймyни и пидали ? :)))

391

Сюлеймане

преди 2 години

Сюлеймане, Гръцка азбука няма. Има Фонетична азбука. Ти не знаеш, но Фонетик са народа които ние наричаме Финикийци. Те са живеели от Ливан до Картаген. Затова и Рим води Phonetic / Пунически войни.Точно така казва и Черноризец Храбър че азбуката е направена по примера на Еврейската и Фонетичната азбика. Само че да бъде пригодена за Българския език.

390

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като църковнославянски език. Българската държава създава кирилицата като книгите са написани на нашия старобългарски език. Е за това Русия ще се разпадне защото не уважават това което им е дадено. Докато не признаят официално това което сме им дали трябва да стоим далеч от тях.

389

Банго Васил

преди 2 години

Кирил Методи и брат му са написали азбуката. И другото - българския род *** си *** ако стане народ.

388

Сюлейман паша

преди 2 години

Брехх,голям спор за азбука,при вида на която чужденците се пулят да разгадаят какво пише!Сьщото е с иврита,арменската,грузинската плетеница и крьстословица!Докато славяните сте все така велики, единни и сплотени Запада ще има да ви използва и да ви се надсмива! Азбуката ви е взаимствана от грьцката-я вижте колко букви си приличат!Просто гьрците са дали вьзможност на живеещите в земите им славяни да си имат и те собствена азбука!И са го вьзложили на Кирилос и Мефодиос!К'ви бьлгари,к'ви пет лева!

387

Ученика

преди 2 години

Третия Рим ще падне...

386

мдаа

преди 2 години

Така ли значи не е измислена от другаря Ленин както учеха в СССР само че славяни са чехи и поляци еи те пишат на латиница .Което значи че азбуката не е славянска а българска .създадена по нареждане на българския Цар Симеон Велики от българскишя архиепископ на охрид Климент.

385

Бреее

преди 2 години

Момъци, авторката е рускиня живееща в сащ. Филма не е руски,а американски. Имате нет, четете бре.

384

Анонимен

преди 2 години

не се връзвайте на руснаците. Те се опитват да ни дразнят. От**ете ги и не им обръщайте внимание.

383

Абе

преди 2 години

Щом така казват "братушките", така ще да е.Преди време в съветските учебници по история пишеше, че Кирил и Методи били гърци.Сега стават "македонци", а както е известно "македонците" са българи, следователно косвено руснаците признават, че българи са написали българската азбука.

382

до 436

преди 2 години

Ами няма лошо. Ето ти евтин сценарий. Отива македонец в Котел и разправя в кръчмата, че всъщност са репресирани македонци. И Софроний Врачански е измислица. "История славянобългарска" е рекламен трик. Ще бъде доста кратък филм.

381

Радев си трае и крие

преди 2 години

Руски е....какъв да е....