80

Какво следва?

преди 2 години

Kакво печелят европейските държави ако НАТО и Русия струпат войски като за реални военни действия от двете страни на руско-украинската граница. Не е ли по-добре да се договорят никой да не разполага военни части над определен контингент до границата? А като се струпат, може и да почнат да се стрелят, и тогава кой първи гръмнал ще е без значение. И ще забъркат и нас

79

Какъв е изборът?

преди 2 години

Какво предлага Русия на НАТО: взаимни гаранции за сигурност или взаимни заплахи. Да видим какво ще изберат. САЩ може и да изберат заплахите, защото си мислят, че са достатъчно далеч. но при съвременните оръжейни системи никой не е защитен.

78

Мразя Русия

преди 2 години

НЕНАВИЖДАМ ТИЯ ПИЯНСКИ МУТРИ, КОИТО ГОВОРЯТ САМО ЗА ВОЙНА И КРЪВ.....ГАДОВЕ СА....!!!

77

Шмайзера

преди 2 години

БВП на Русия е 1,5 трилиона, на САЩ е 20 трилиона, на ЕС е 18 трилиона къде е тръгнал тоя голю бе?

76

Анонимен

преди 2 години

Една армия от 50 000 души пращаме в подкрепа на Украйна и Грузия с 155мм гаубици и 500 БТР-а натъпкани с бомби и гранатомети

75

Анонимен

преди 2 години

Товарещ Путин дори да нямаш и един войник на западната граница няма кой да те нападне. Побърка народа ки с постоянното търсене на врагове и в крайна сметка Русия стана една изостанала и мракобесна държава от която бягат над 500 хиляди души годишно, на тяхно място идват хора от азиатските републики, които вече са мнозинство в Москва. Вместо да се заемеш с този тежък проблем за Русия и православието ти търсиш някакви въображаеми врагове на запад.

74

до 128

преди 2 години

ако сащ пр-дне -> ти със сигурност ще се на-се-еш :)

73

Анонимен

преди 2 години

На тая снимка - *** е на 9 водки , поне :) НАТО като му направи ограда от ракети - само на водката ще може да разчита.

72

България

преди 2 години

Държава на Gya ури !

71

Народа ни не е

преди 2 години

ЕДНОРОДЕН ! Тоеи е РАЗНОРОДЕН и това е ТРАГЕДЯТА ни ! Щом има ДЕЛЕНИЕ има конфронтация - Коч маньовър , за да останат само едни ЕДНОРОДНИТЕ ! Съвместното съжителство е НЕВЪЗМОЖНО !

70

Анонимен

преди 2 години

Никой не бръсне България за слива. Защото даже и сливи не сме.В Украйна има над 100 000 българи, говорещи български език, но предадени от България.

69

ШМАЙЗЕРА

преди 2 години

У нас ще затрака, защото правителството и адмистрацията ни натам усилено се стреми ! Играят си с КИБРИТА ? Ще берът ЯДОВЕ !

68

Анонимен

преди 2 години

Шести ден Путин със затаен дъх чака хабер от Байдън за някакви преговори. През това време путинската пропаганда в Русия нагнетява обстановката с ядрени удари в Европа и смитане на американските градове с цунами. Байдън от своя страна чака действия на Путин по изтеглянето на руския башибозук от украинската граница преди какъвто и да е диалог с агресора Русия. Смелите български генерали Радев и Янев нацапаха обилно гащите и вдигнаха белия байряк пред Путин преди НАТО да се е изказала по въпроса.

67

Какво следва?

преди 2 години

На обещанията на американците не може да се разчита. Обещаваха на Горбачов, че ако изтегли руските войски от Германия, НАТО няма да се разширява на изток. А той взе, че им повярва, даже не поиска това да се напише черно на бяло. И всички знаем какво стана. Но с Путин тоя номер с празни обещания няма да мине.

66

Анонимен

преди 2 години

Руснаците сбъркаха като не влязоха в цяла Украйна вместо само в Крим. Ако продължават да се бавят ще си намалят значително шансовете и ще има нови вражески бази близо до Москва, може би това е ответна стъпка за някогашната кубинска криза. Има вид тактика с която се предприемат стъпки с очакване на резултати след много години и резултатите ги виждаме вече.

65

З.Стоянов последната

преди 2 години

Глава от Записките му е озаглавена " БАТАК" . З. Стоянов не я е дописал , тази глава до края , заминава за Париж и умира отровен от наши хора! ЧЕТИ ако имаш силни и здрави НЕРВИ ! Как българи ПРОДАЖНИ - българи колят ! Чети днешни ми gya урино ! Защота ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА ! Или ние или вас , но да сме заедно занапред ПЪТ НЯМА !

64

Какъв е изборът?

преди 2 години

Какво предлага Русия на НАТО: взаимни гаранции за сигурност или взаимни заплахи. Да видим какво ще изберат. САЩ може и да изберат заплахите, защото си мислят,че са достатъчно далеч. но при съвременните оръжейни системи никой не е защитен.

63

Искат пак на руска

преди 2 години

Меца, да и изядат медеца.

62

Me

преди 2 години

Може би вече ще му нашокат канчето на г-н Путин. Отдавна си го проси, но сега вече му дойде времето. И няма да разбере от къде му е дошло даже.

61

Незабравяй че щом си

преди 2 години

Срещу РУСИЯ - си gya ур и *** ! Време РАЗДЕНО ПАК НАСТАВА !