42

L.

преди 2 години

Винаги с Америка, никога против Русия! Познато, а? Че и последствията.

41

Уителя

преди 2 години

Такааа...след като Чуков ни разясни каква е руската позиция не е зле да чуем и нашата...

40

турското да възродим

преди 2 години

До Възраждане на СССР!

39

Мдаа

преди 2 години

Бьлгария не трябва да се намесва по никакьв начин в техните споровеВсяка ескалация на напрежението може да доведе единственно до негативи за нас

38

До 23

преди 2 години

Борисов каза какво му се иска,а не какво ще направи.Ако можеш,направи разликата.

37

Grand fader Koleda

преди 2 години

Eksperts must to see anti human weapons from video reports from submit NATO LIDERS incl from EU countries.. Експерти да видят как се облъчват обемно обсебващи лидерите и началник щабовете на страните членки на НАТО по време на срещи на върха и видео конферентни срещи!!!За разлика от срещите за климата в ПАриж,МАдрид и Брюксел където терористите ползваха 5G video terror срещу НАТО лидерите са ползваha 6G- 6.88G digital video hologrpahic weapons!!

36

Факт

преди 2 години

До АнонименШвейцария не граничи с Турция!

35

по средата

преди 2 години

между кълките!

34

Анонимен

преди 2 години

Ние сме по средата.Двама се карат,третия губи.

33

Grand fader Koleda

преди 2 години

Наркоманите от САЩ включиха преди месеци нагли анти Европейския съюз манипулации на цените на тока и горивата с цел ФАЛИТ НА всички страни членки на Евросъюза..Подават следящи станции наглата диверсия с сиво и черно чумни akтиватори рекламирана като COVID 19. More 380 000 000 people from USA have received problems..Warnings about digital holographic 6G terror anti EUropean union countries !!

32

Анонимен

преди 2 години

Мастото на България е да си седи на четирибуквието и да оправи проблемите на собствената си държава, които са повече от достатъчни. А не да се бута, там, където не й е работа.

31

Grand Fader Koleda

преди 2 години

наркоманизирани престъпници от САЩ се стремят да принудят Конгреса на САЩ да ограби трилиони живи долари от САЩ и Европейските страни за нагло престъпни военно терористични цели.След като окупираха КИЕВ 2014 година наркоманите от САЩ са наредили военно терористични акции вкл жестоко кървави на техните подставени лица в КИЕВ..ИЗбити са десетки хиляди наши братя от ДОнбас.МОсква вместо да блокира окупацията на Киев и Украйна провеждаше ПИАР ОЛИМПИАДА В СОЧИ//

30

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Мястото на България е...исторически обословано;все пак не сме били американски...индианци от Мичиган,нито...ирландски колонисти.

29

Grand fader Koleda

преди 2 години

Warnings about NArcomans from USA.. Предупреждаваме всички че обсебени от масови убиици диверсанти от САЩ продължават наглата диверсия срещу цялото човечество.ФБР да арестува веднага престъпниците. ТАзи сутрин има предупреждение от Земетресения в ИСландия за тежки черно чумни пробиви в Атмосферния океан вкл над Европа,САщ,КАНАДА над 17 000 000 000 активирани 5G black death and cancer weapons incl smartphones in airplanes and submarinnes..

28

Анонимен

преди 2 години

Тези които създават този конфликт, ще са първите скатали се на сигурно място, проблема е само за гражданите

27

Анонимен

преди 2 години

До До3"Цар Борис точно това, е казал на Хитлер ако накараш българската, армия да, се бие с Русия всички ще дезертират при руснаците"=/=/За което цар Борис заплати с живота си.

26

селянин

преди 2 години

я предлагам да ги натупаме и двете хамане непослушни деца

25

Анонимен

преди 2 години

България оръжие срещу руснак няма да вдигне, дезертираме веднага, да ходят канаджите и джендърите да се бият.

24

До 20

преди 2 години

До МаринУкрайна сами си създадоха главоболията,"=/=/ Украйна еколкония на САЩ като нас.

23

Анонимен

преди 2 години

Място нямаме в този конфликт. Националните предатели пак ще ни вкарат във война и пак ще сме загубили.