40

Анонимен

преди 2 години

В страните, в които вече ваксинират деца има много пострадали и починали. Нашите политици това много добре го знаят и въпреки това, за да вземат едни пари, са готови да убият децата ни!

39

Анонимен

преди 2 години

Ас не бих рискувал след като прочетох статията от един от сьздателите на - рнк ваксините който открито говори какво се случва вьв организма

38

Анонимен

преди 2 години

Страшни са нещата с ваксините и кой ще истегли кьсата клечка хич не е ясно

37

Анонимен

преди 2 години

До трийсе и три точно обратното е. Какви ковид сертификати искаш за деца. Това са престъпления ковид сертификати за малки деца. Безумие.

36

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам тогава, когато ваксър проумее каква е разликата между реклама и наука ахахах

35

Анонимен

преди 2 години

Умират и от грип и от лошо здравеопазване гербаджиите ви знаем , нискочели щом вожда се набоде ще се набода и ас

34

Анонимен

преди 2 години

Да можеше да се върне служебното правителство. То поне беше по компетентно и не управляваше политически. Лично аз съм в стрес от новите политики стил и метод на тотален фашизъм/неолиберализъм.

33

Анонимен

преди 2 години

Около 1/3 от личните лекари са продажни башамурници които ще лъжат и фалшифицират сертификат за ваксинация срещу 10 лв както впрочем правят и сега.Пълно е с деца без поставена нито една ваксина - разнасят си спокойно морбили, коклюш. Да не говорим че точно джипитата имат познания и умения на пъпеш.За нищо не ги бива и трябва тази безмислена система да си замине.

32

До Ужас

преди 2 години

А колко умряха от ковид заради непоставянето на ваксини?

31

Ужас

преди 2 години

Колега почина в ужасни мьки - след ваксинация с файзерНе пожелавам на най големият си враг това

30

Анонимен

преди 2 години

Кой и защо се страхува от личните лекари. Ние се досещаме кой но защо ?

29

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега. Важното е да не се ваксинираме. Докато нивото е 25-30% никой по никакъв начин не може да ни задължи. И да не купувате фалшиви сертификати, защото така помагате на фашистите. Стигнем ли 50% заедно с фалшивите сертификати и започва истинското задължаване. Купувайте фалшиви само в случай, че се стигне до задължителна ваксинация. Тогава ще ви разбера. Дотогава за мен лично това е предателство. На мен не ми е проблем да си купя, но не искам да играя тази игра, защото трябва да сме ЗАЕДНО!

28

Анонимен

преди 2 години

До заглавието, ми явно професорите се страхуват от личните лекари да не изпортят замисъла и крайната цел. Още не е ясно каква е целта, но се надяваме да се разбере. Може да се разбере по трудния начин.

27

Анонимен

преди 2 години

До няма протести, да но едно не мога да разбера защо не си слагате лайкове ами дори и за това ви мързи.

26

Анонимен

преди 2 години

Не искат личните лекари да ваксинират децата, защото знаят, че ще има много изляти в мивката ваксини и фалшиви сертификати. А все пак целта им е да ни намалят. И децата ни също...

25

До 22

преди 2 години

За съжаление е точно така

24

Анонимен

преди 2 години

До пешооо пешо - Дори не си прочел листовката на ваксините, а си се набол хахахаха ... Дори там си пише докога са клиничните проучвания. Горките ваксъри. Не правят разлика между реклама и наука и се опитват да ни убеждават, че рекламата е наука хахаха ... Започвам да се замислям дали наистина не е по-добре да ви ваксинират. Лошото е, че задължават по един или друг начин нормални хора, но за тези наболи се пожелание няма как да ми е жал. Бустер за вас и това е... :) ... Успех!

23

Анонимен

преди 2 години

До медицински фашизъм, да но не е само медицински на всички нива е фашизма например доходи, образование, свободно време, на всякъде. Едни хора по министерства и администрация са имали достъп по разни програми на гърба на данъкоплатица са изкарали магистратури, а други са работили и дори не са имали информация за тези възможности. Също както беше на времето за активните борци те живееха други им бачкаха

22

Анонимен

преди 2 години

Няма протести- следователно всички са доволни. Както виждате и след шоковите цени няма протести. Всички само коментират и се заканват, но реално са безопасни игли. Или с други думи: "Керванът си върви, кучетата си лаят..." ПП Продължаваме Поскъпването ще направят ваксините задължителни заради ЕС и парите за възстановяване. Ще ви кажат, че пари няма да получи България заради нисък % ваксинирани.

21

Анонимен

преди 2 години

За това престъпление човешкия съд не е измислил наказание. Но Бог ще определи точно и реципрочно наказанието според делата. Това е гнус, която надминава всичко сторено ни като народ. И то от сънародници! Души безродни, тънещи в безпросветен мрак