62

Омито

преди 2 години

До Антъни Маркучи Да може и влака да дойде от Румъния, където вече върлува Омикрона както и със самолет е по-бързо и лесно не че не може и с автобусите от чужбина с пестящи пари гастербайтери. Важното че всички държави около нас го има ВИРУСА и в цяла Европа само нашия национален център по зарази и *** явно не работи разни баби професурки са там като Ива и Мира от ССР Моска дето се е дипломирата бабата съветничка.

61

Анонимен

преди 2 години

Омикрон е измислен вирус, за разлика от бактерията Микрон, която е реално съществуваща

60

Анонимен

преди 2 години

До: Alex Ами явно докато другарката по руски Фандъкова е още кметица на София. Нали го е взела под крилото си да не плаче че е пенсионер.Тя му дава трибуна.

59

Ваксините са вредни

преди 2 години

PFIZER - Estimated Study Completion Date: July 30, 2023; MODERNA - Estimated Primary Completion Date: October 27, 2022. Данните са в интернет. Който иска да чете. Който не иска, нека се ваксинира на стаден принцип. Събудете се, опитни зайчета!

58

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ОМИКРОН ИДВА У НАС, ПАРИТЕ ОТ ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЕ!

57

absurd

преди 2 години

На хремата вече омникрон ли и викат,бас и. джендъра

56

alex

преди 2 години

тоя безхаберник докога ще му дават трибуна да приказва глупости ?

55

Анонимен

преди 2 години

Кунчев още ли се възстановява от лекия ковид?

54

Ваксините са вредни

преди 2 години

Pfizer - Estimated Study Completion Date :July 30, 2023Moderna - Estimated Primary Completion Date :October 27, 2022Данните са в интернет. Който иска да чете. Който не иска, нека се ваксинира на стаден принцип. Събудете се, опитни зайчета!

53

Анонимен

преди 2 години

пара зит е цензурирано а ковид не е , хаха

52

Нациолният Център

преди 2 години

Нац. Центъра по зарази и паразиити в България НЕ СИ ВЪРШИ работата! Нямат специалисти нито лаборатория по секвениране у нас и пращат смешно малки проби на хора по пощата в чужбина да определят варианта на вируса и се чака със седмици и месеци. НИКОЙ НЕ КАЗВА КАКЪВ ПРОЦЕНТ РЕАЛНО ИЗСЛЕДВАТ от ВСИЧКИ ПЪТУВАЩИ от САМОЛЕТИТЕ !!!! Ами нищо не правят чакат вируса сам да се обяви! Ако истински изследваха щяха до сега да го регистрират вируса отдава е ВНЕСЕН у НАС. Имаме огромен поток пътуващи.

51

Анонимен

преди 2 години

този просто е продавач на ваксини,защо да му вярваме? Повечето стават лекари именно ,за да правят оборот на фармацефтичните гиганти, и да живеят на гърба на здравето на останалите хора,т.е. ***. Нормално би било , за да оздравеем като общество да се отървем от такива организми, с детоксикация ;))

50

absurd

преди 2 години

Бах тоя ковид бе,аз бяла лястовица видях,ковида не можах да го видя,как са е покрил.ве

49

334

преди 2 години

Сербезова стопира всичко, което Кацаров направи или беше започнал да прави, вкл.пенсионирането на този циркаджия. Предвиждам, че тази жена, отскоро професор и още по-отскоро министър на здравеопазването, няма да направи нищо за реформирането на здравеопазването у нас.

48

Анонимен

преди 2 години

Ами като знаят по ден и час да го сопрат на границата бре.

47

Анонимен

преди 2 години

Виновни са и медиите явно такава политика им налагат и канят постоянно такива пенкилери

46

Анонимен

преди 2 години

Снимайте го на границата, да го видим тоя Омикрон най-накрая ве

45

Анонимен

преди 2 години

На никого не му и пука, кво идва и кво не, нас хората ни грее цените и заплата

44

Анонимен

преди 2 години

Чакай играч у нас или у вас айде ти си по гостоприемен нека дойде първо във вас през януари а за февруари ще видим как ще се разберем клоун гаден.

43

sss

преди 2 години

ей мустак, ти изследвал ли си вирус@, изолирал ли си го, изследвал ли си какво има във в***ксините? без да имаш практическа работа над това чудо, ти и всики там медийни математици и академици, преписвали от руските учебници, на база на какво са тия бръщолевения? весчки вие голословци сте за затвора!