142

До Paul Schrayer

преди 2 години

Намерих го в тубата, има го с превод на английски. Явно някой си е направил труда да го преведе. Дано излезе и на български, че повече хора да могат да го видят.

141

Анонимен

преди 2 години

До правещия фуниийки за стрелба, пич в БГ основно се правят фунийки от листовете на законите и в последно време на Конституцията. А очевидно скоро ще започнат да правят фунийки от Конвенцията за защита правата на човека. Та Библията, Корана и Тората можем да ги оставим за после. Сега се съсредоточи върху фунийките, които правят господарите ти.

140

Мисирки

преди 2 години

Казаха кирчовците и биг фармата министърка - МАСИРАНА инф.. пардон пропагандна кампания и първите *** вече се хвърлиха в боя. Замислете се поне веднъж. Не става дума вече за усвояване на грантове. Става дума за децата ни.Информирайте ни информирайте ни - още още не спирайте...грантове ще има за всяка дръжка на микрофон и всяка клавиатура.

139

От Берлин

преди 2 години

Първо: DW?! Тези си е.. ха м...та с техните манипулации-всичко им е ПРОПАГАНДА! Второ: Има доста материали от последните 10 години, където на различни срещи и специализирани конференции( политици, учени, филантропи.) , се говори и подготвя ставащото в момента, с поразително точност... За мен няма нужда да се дискутират тези факти! Имаме Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата

138

Анонимен

преди 2 години

Не знам бабо Петя, в София винаги когато започне някаква вълна, преди това има странни жълти облаци. Децата се смеят, че са напишкани, но е факт. И стоят странно. Питала съм хора, учили география в университета какви са тия облаци. Те само трият чела и казват едно незнам. Не знам дали е конспирация. Но е някак причинено следствена връзка със всяка вълна! Нека като видим такова нещо в небето или друго, което ни изненадва с неестествен вид да си казваме един на друг. Аз поне вече ще го правя.

137

До 164

преди 2 години

В целта и на място казано!

136

Е какъв е проблемът

преди 2 години

тези, дето пускат вируса, да пуснат и списък с фалшиви стартови дати на новите щамове и после да викат - ето, виждате ли, че появата на щамовете не съвпада с "тайния списък". Значи той лъжа! И какъв е проблемът споменатите 4 организации да отрекат, че имат връзка с пландемията? Той и Б.Б. отрича да е откраднал милиарди, ама всички знаем истината.

135

баба петя

преди 2 години

И мен не ме хващаше . Но един ден . Само мен . Странна работа. Имам съмнения че някак умишлено действат. Даже тоя ден отгоре пръскаха. Осем самолета един до друг . Падаше като мъгла . А преди това небето беше някак странно чисто синьо и красиво . След това до края на деня все така мъгливо и ръмеше от пръскането. Това става в Лудогорието.

134

Paul Schrayer

преди 2 години

Има едно чудесно видео в Ютюб на немксият журналист Paul Schrayer( за съжаление само на немски мисля ), в което ясно и просто обяснява, проследява и показва събития от началото на 90-те до Event 201 от ноември 2019. DW се опитва по елементарен начин да опревергае събития и факти, които са много по-комплексни. Тази пандемия е тествана и обсъждана през последните 30г,тя не е случайна и изненадваща, за всички, които внимават и могат да свързват точки, които на пръв поглед изглеждат невзаимосвързани

133

Анонимен

преди 2 години

Брат, хуманни са, как не са? Вчера в Австрия позволиха евтаназията. Първо ги задължиха да се бодат по 3 пъти, ако искат да им е валиден сертификата, а после позволиха евтаназията. Хуманни са, позволяват на хората да се самоубият. Даже ги насърчават. Прекрасният нов свят! Доживяхме да го видим!

132

alex

преди 2 години

ДНЕС.БГ логиката ви е желязна - питахме едно хора обвиненив лъжа дали лъжат, те отрекоча (о чудо) . Платени мизерници

131

Анонимен

преди 2 години

Всеки изпитва щастието по различен начин. Аз никога не съм се забавлявал истински по дискотеки,кръчми,ресторанти и прочие. Затова каквито щът сертификати да налагат за тези места. Няма да ме накарат заради тях да се ваксинирам. Харесва ми да ходя по планини,градчета и да обикалям. Даже като пари ми е същото. В дискотека ще ми вземат за две уискита,1 ред бул и вход поне 50 лв. За бензин ще дам същите пари да отида някъде и да се върна за един ден. И ще си прекарам много по-хубаво.

130

Анонимен

преди 2 години

Аз пък имам познати и роднини, които се сдобиха със синдроми на яко натравяне след ваксата. Отпадане на косата на цели кичури, болен на всеки 10 дни, немощ и т.н. и това е от 6 месеца. Не знам за напред, но е много тъжно, защото те се ваксаха за да пазят стари болни хора. Сега болните са по-здрави. Аз не се ваксах, защото го изкарах. И от тогава не се разболявам. Даже пробвах нарочно да се разболея заради пустиня сертификат. Не става. Не знам какво ми има, но не го ловя. Защо да се ваксинирам то

129

брат

преди 2 години

Защо не измислиха вирус , дето да мори без мъки. Никак не са хуманни от световния елит.

128

Да бе

преди 2 години

Всичко , което става по света е съвсем "случайно" !

127

До 114

преди 2 години

Къде могат да се гледат тези видеа и какво да напиша в търсачката, за да ми излязат? Стана ми интересно.

126

никога повече

преди 2 години

За масовия *** има едни ваксини. За елита и семействата им . Съвсем други.Имат и илачи. Издирват хора дето не се разболяват да ги изследват. Това не бяха го предвидили. Е . Аз не съм от тях. С две ваксини ме събори.

125

Бай Митьо

преди 2 години

Утре ще пия кафе с Бил Гейтс, ще го питам какво мисли да прави и ще ви кажа

124

samba

преди 2 години

Не, пандемията не е била предварително планирана, конспиролозите никога не познават, СЗО мисли само за вашето здраве, в никакъв случай няма план за преразпределяне на световното богатство, ваксините са безопасни, никой не иска тотално следене и контрол... и един мармот продължава да завива шоколадите!

123

Анонимен

преди 2 години

Реалността е че вируса е истински и убива невинни жертви, реалността е и че това е био война , в която са замесени водещите държави и корпорации, реалността е, че те печелят а ние губи ме всичко, включително живота си! Тази реалност се променя само насилствено, защото сега налагат " новия световен ред".