388

Анонимен

преди 2 години

Не съм троло, просто не искам да участвам в ГМО експеримента с ваксините, а Кирил Петков със сертификата иска да ме принуди, затова съм против и ще му очерня живота колкото мога, ако не се вразуми.

387

Анонимен

преди 2 години

Ще плачете за Кацаров, защото той въведе ЗС, но при ясни критерии кога при какви нива на заболяваемост оттпада. В населените места където процента спадна децата се върнаха на училище. Освен това Кацаров не е направил ваксинирането задължително каквито са мераците на пппп.

386

ГРЕДА

преди 2 години

Опс, първа греда за Кирил. А, кога ли ще отнесе ТОЯГАТА?

385

Родител 2

преди 2 години

Не писах свестен, а по-нормален. Другите са хептен откачалки като чекмеджиев.

384

Анонимен

преди 2 години

До До Родител 2А ти да не би да видя, че е ги е убил? Дали тези убийства са самоубийства или убийства, кой ще докаже? Странното е, че се самоубиват и изчезват хора, които са били явно по-информирани, защото надали глу пака Хитлер е можел да организира всичко и тази война, той е бил недообразован,първосигнален и първичен, *** мъж, без такива способности и средства, дали тези убийства не прикриват истинските организатори на войната в континентална Европа?

383

Ех,Канада

преди 2 години

До Много лошо за Кирил"Искаме да не ни рекетират бизнеса както го правеше ГЕРБ , какво сложно има в това , че да се изпълни ?!?!?!?!?"=/=/Сложно няма, но той не за това е пратен тук.Други задачи са му поставени и бърза да ги изпълни.

382

До Родител 2

преди 2 години

Това, че някой се е размножил, не го прави свестен.

381

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 421Я пак, в кой век бил създаден фашизма?

380

Анонимен

преди 2 години

ИТН скочи, дабре и подкрепяме, ама другите партийки си трайкат нали удобно им е във власта. Електората вече си изигра ролята, избрани са да дремат на пейките в парламента и да се накланят до земи за задължителна ваксинация и за зален сертификат с ваксини които не са ваксини за да се угови на една ЕС върхушка и им се пълнят банките с пари.

379

Кико

преди 2 години

Кире, дано пак можеш да си вземеш канадското

378

Ром"с

преди 2 години

Забелязвам как умело екипа на "Днес" манипулитивно настройва "публиката" си,като умело и професионално поднася заглавията и статиите си срещу ПП и Кирил Петков + има 2-3-4 ***(тролчета) "колеги"-форумци които умело подържат "огъня" срещу праителството и Птеков!!? Преди нищо против не пишеха за Бойко и ГЕРБ и никой не скачеше срещу тях... а шарани има тук колкото си искаш да се хващат в мрежата на манипулацията подгонени от 2-3-5 тролчета... Събуди се бъгарино ..и не бъди шаран на проадажните..

377

До Родител 2

преди 2 години

Химлер- 3 деца. А Гьобелс е имал 6. Убил ги е всичките.

376

Анонимен

преди 2 години

До 407Фашизма и нацизма са създадени в началото на 19 век, някъде около първата световна война, създаден е, именно на нацистка и расистка основа, но особено се откроява нацизма до болестно състояние, католическата църква също участва в това, но в края на ВСВ, поради натиск от страна на американците, обръща палачинката, цвета на нацистите е бил черен, също като цвета на партиите от ЕНП , реанимирани са и български ултранацистки партии, които също са от ЕНП, нацизма никога не си е отивал

375

Много добре

преди 2 години

До Жалко че гласувахме"За ПП ....и на пролет БаЦе ще се върне на бял кон ...!!! А аз отсега си оправям документите за чужбина ... Благодаря"=/=/А, значи гласува да дойдат мошениците на власт, а сега си биеш камшика.И от чужбина ще пишеш оправете ***, че да можем да се върнем.Стой тук и си понасяй последствията от "умния" избор.

374

Това е до 413

преди 2 години

Аз чета достатъчно, но ти не можеш да дадеш определение на думата фашизъм и сега ми разтягаш локуми. Както и да е, жив и здрав, но щом твърдиш нещо е редно да можеш да го обясниш. Твърдиш, че Възраждане е фашистка партия, защото имало общо между нея и начина на създаване на фашистките партии от миналия век. Това не е аргумент. Аргумент е, ако идеологията на Възраждане съвпада с тези на фашистите от 20-и век. Каква е идеологията им и каква е тази на Възраждане? Идентични ли са?

373

Анонимен

преди 2 години

До 407 - Аз чета достатъчно, но ти не можеш да дадеш определение на думата фашизъм и сега ми разтягаш локуми. Както и да е, жив и здрав, но щом твърдиш нещо е редно да можеш да го обясниш. Твърдиш, че Възраждане е фашистка партия, защото имало общо между нея и начина на създаване на фашистките партии от миналия век. Това не е аргумент. Аргумент е, ако идеологията на Възраждане съвпада с тези на фашистите от 20-и век. Каква е идеологията им и каква е тази на Възраждане? Идентични ли са?

372

Анонимен

преди 2 години

До _389_ Дългите са двама и в тях ни е надеждата но и ние трябва да се потрудим. Като не стане по лесния начин ще стане по трудния.

371

Мдаа

преди 2 години

До да ви светна"Тях обаче ги пишат починали от инфаркт и инсулт и не ги водят в статистиката на починалите от ковид!"=/=/А инфарктите и инсултите не са ли следствие от тромбози от ваксините.

370

Анонимен

преди 2 години

Правото на труд не можело да се ограничава със задължителни административни мерки, казал Чорбанов. Значи за лекари, сервитьор... може а народните хрантутници не може. Интересно изказване и то от човек който до вчера убеждаване хората колко опасен е ковид и как трябвало да има строги мерки.

369

№ 407

преди 2 години

Не чети само Уикипедия, прочети историята на създаването им. Виж откъде са почнали, какво са прокламирали в началото и докъде са стигнали. Чети, човече, не чакай да ти пиша учебник във форума. Тогава може да се светнеш какво ти казвам. Все наготово чакате.