75

Хиновски лобист

преди 2 години

Хиновски има частен бизнес горене биомаса Ток. Горенето на биомаса е канцерогенно. Как е възможно лобист с частни интереси производство ток да е Депутат. Чии интереси защитава той, и не е ли в конфликт на интереси

74

ИСТИНАТА

преди 2 години

ХИНОВСКИ Е КОМУНИСТ!

73

В РУМЪНИЯ

преди 2 години

ОТ 27.10. ИМА ТАВАН НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА И НИЩО НЕ Е ФАЛИРАЛО ОЩЕ! ХИНОВСКИ Е ПРОКСИ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ОТ БКП!!

72

Комунистите

преди 2 години

Тоя костовски комунист защо изобщо е в народното сьбрание тия ни ограбиха до шушка по негово времеСега разбирам защо никога няма да се оправим

71

Надупен

преди 2 години

Ох, дано Брюксел не ни размахат пъст, ох, много се притеснявам.

70

Джон

преди 2 години

Ай са. Всички добре похапнали, очакващи още по-тлъста дозичка, наскачкаха да казват колко е лошо мораториумчето. Да влязат поне в синхрон, да не е толко явно. Че инак... лоша работа.

69

Анонимен

преди 2 години

Ми те всичките фирми дето изнасят ток са все на хора от БСП-то дето уж са много загрижени за хората,червени изедницци мръсни долни.

68

Анонимен

преди 2 години

Ми те всичките фирми дето изнасят ток са все на хора от БСП-то дето уж са много загрижени за хората

67

999

преди 2 години

ИМАМЕ СВРЪХПРОИЗВОДСТВО НА ТОК ОТ КОЗЛОДУЙ, А РЕВЕМ ЗА ТОК!!!! ИМА НЕЩО ГНИЛО В ХИНОВСКИ!!! СРАМ СРАМ СРАМ!!!

66

Българин

преди 2 години

Долу ГЕРБ! ОСТАВКА!

65

Анонимен

преди 2 години

клакьорчетата почнаха да изпълззяват :) На тоя *** някой да му обясни че никъде в конституцията не пише каквото и да е за отворен и нерегулиран енергиен пазар. Много бързо ви се услади лапането нали? Някой случайно продава евтиния ток навън пък за вътрешни нужди си купуваме скъп.. по дърветата ви е мястото!

64

Тодор Живков

преди 2 години

При Тодор Живков живеехме в концлагери на Дунава, а при демокрацията в ЕС и НАТО сме свободни и караме западни коли по магистралите.

63

XX

преди 2 години

Това е възможност само за юридическите лица и не разбирам защо не го правят а купуват ток ден за ден ... и сега РЕВАТ

62

Мдаа

преди 2 години

Д вдигнат цените на тока и им давам да искарат точно до края на февруари

61

Анонимен

преди 2 години

Комисар Симсън разкри като фърст левъл законодателен пропозал за намаляването на метановите емисии да се въведе строг контрол от Комисията като промишлените сектори трябва да измерват и докладват на Комисията метанови лийкове предизвикани от въглища, газ и нефт, а фермите да докладват на Комисията за отделяния метан от кравите. Това ще позволи на Комисията да оцени по добре бъдещите мерки които ще предприеме.

60

ХХ

преди 2 години

Тези дни гледам всички "експерти" се изказват "компетентно" за цените на тока... И естествено ни докарахте до логичният край , в 9та глуха...Ние на практика нямаме либерален пазар на електроенергия, какъвто е Германия например, а отново се сътвори един български Франкенщайн. В нормалният свят ако потребявам 3000 кВ на година си сключвам договор за 1 година на фиксирана цена и ако преминеш 3000 кВ плащаш повече. Това дава предвидимост и стабилност...

59

Анонимен

преди 2 години

Предложението на герб е перфектно за потребителите и държавата. А фактът, че дпс и бсп скочиха срещу него, говори сам по себе си.

58

Цъ

преди 2 години

БЕЗС.РА.М.НИЦИ АЛЧНИ!!!

57

най забавното

преди 2 години

е днес да гледаме как социалните социалисти се оправдават, за мораториума в защита на социални слабите, защото се оказа че спекулантите, дето се нагушиха на енергийната борса са сот техните червени олигарси хаха. Днес ще го прегласуват, за да не нарушават рахатлъка на търтеите.

56

Крив

преди 2 години

До НАРОДЪТТочно така.