121

Анонимен

преди 2 години

Докато е пълно с ваксинирани - сериозно болни и това вече никой не го крие. Има и починали - кажи-речи същият процент починали, като процентът, водещи се "вакнирани".

120

Анти Тяло

преди 2 години

Най-смешни са ми ваксарите дето смятат, че нормалното ще се завърне!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Щом разбира, че здравословният начин на живот е важен, защо съветва да се ваксинираме, а не - да живеем здравословно? Докато парите са им по-важни от нашето здраве, ще бъдат дистрибутори на фармафията, а не - лекари. Има сигурен път към здравето и възстановяването на имунитета и той е естествен, природен, достъпен. Показателно е колко малко учени и лекари ни говорят за него.

118

До Анонимен 117,

преди 2 години

"Как да не е, като и двата пъти бяха хоспитализирани. Даже казаха, че вторият път било по-тежко." - - Виж какво, както и да лъжеш, няма кой да ти се върже. Всеки нормален човек, който е карал ковид, е наясно. Както и този, който не е карал, но разговаря лично с лекари от ковид отделенията - те потвърждават точно това, което заяви открито д-р Атанасов, застанал с лицето и името си в ефир и когото след това орязаха, което бе още по-явно, че е тенденциозно - няма сериозно повторно преболедували.

117

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че и преболедувал, и ваксиниран, пак може да се разболее след няколко месеца. Затова препоръчват бустер.

116

Bond

преди 2 години

Този проф. Петров трябва да бъде изгорен на клада! Как така ще всява разкол ковид-религията и ваксо-поклонничеството?

115

Е, па...

преди 2 години

В момента ваксинираните пациенти в болниците взимат превес. Който твърди обратното, не казва истината. Категорично! Отделен е въпросът какво изваждат като официална информация. Ваксинираните се разболяват, ваксинираните заразяват останалите, ваксинираните умират! Това е единствената истина. В UK вчера, въпреки високото ваксинационно покритие, има 78 000 нови случая. У нас, поради ред проблеми в здравеопазването от години, смъртността е висока. И без ковид е била такава. Факт.

114

Анонимен

преди 2 години

Трииглинеци, вие кога ще разберете че сте шарани в мрежата на фирмите за хапчета.

113

Анонимен

преди 2 години

Как да не е, като и двата пъти бяха хоспитализирани. Даже казаха, че вторият път било по-тежко.

112

Анонимен

преди 2 години

Абе аз лично не бих дал шестица на ваксините. Другарят Ангел Кунчев като се ваксинира и к'во? Два месеца "леко" болен! Еееегааати лекото! Аз досега не съм чувал за леко боледувал цели два месеца! Пък ако беше толкова леко колкото той твърди, щеше ли да допусне да се стигне дотам да плъзнат слухове че умрял или най-малкото интубиран? Аз на негово място щях да направя един клип през Вайбър да докажа че се държа.Слави Трифонов като беше болен как направи клип?Мои колеги са ваксинирани и те болни

111

Анонимен

преди 2 години

"серификатът за антитела е добра мярка" ама е само за 3 месеца. Да не говорим, че като цяло този сертификат е въведен с една единствена цел - да ни извиват ръцете да се ваксинираме (това включва и преболедувалите)

110

До 111

преди 2 години

"И аз познавам хора повторно боледували. Ясно е, че доживотен имунитет няма при ковида." - - - Нещо не четеш. Никой не е писал, че не може повторно да се преболедува. Тук е писано нещо съвсем различно от това и то се потвърждава от лекуващите лекари в ковидотделенията, вкл. д.р Атанасов, началник отделение в Пирогов. Самоцитирам се и този път четИ: "Няма сериозно протичащо повторно заболяване, обаче.", докато инжектирани и след това сериозно боледуващи има и то доста.

109

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че ваксинираните са по-превилегировани от преболедувалите е абсолютно доказателство, че не става въпрос за "обществено здраве" а за фашизъм. Това е първата червена лампа, която трябва да светне на всеки ваксиниращ се, но уви!

108

Шопа

преди 2 години

Ами и днеска нема да се васкинирам и пием разредители още от заранта.

107

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: ВАКСИНИТЕ НЕ СА СЕ ПРОВАЛИЛИ, НО ТРЯБВА ДА СА ПО-НАЧЕСТО ДОЗИТЕ ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ НУЖНИЯ ЕФЕКТ И ДА СПАСИМ ЗЕМЯТА!

106

До 84

преди 2 години

И аз познавам хора повторно боледували. Ясно е, че доживотен имунитет няма при ковида.

105

АнонимеН

преди 2 години

НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕСТЪПНИК ФАЛШИФИКАТОР РАДЕВ ИЗБИ ХОРАТА БОЛНИ ОТ КОВИД С НЕПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ ОСНОВАНО НА БЕЗПЛАТНИ АНТИБИОТИЦИ ! НЕ КОВИД А ЛЕЧЕНИЕТО НА РАДЕВ Е ЦЕЛИЯ ПРОБЛЕМ В БЪЛГАРИЯ! ЗА ТОВА ПРИ РАДЕВ ИМА 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ ОТКОЛКОТО ПРИ БОРИСОВ ПРИ ЕДНАКЪВ БРОЙ НОВОЗАРАЗЕНИ!

104

Darth shadow

преди 2 години

отново ваксино пропагандатори платени жалки са

103

Анонимен

преди 2 години

В УК 80 хил. заразени, Франция и Германия по 60, ваксините се провалиха.

102

hehe

преди 2 години

аз пък съм за повече пенсионери да не се ваксинират и да боледуват от ковида. от това по-добра пенсионна реформа здраве му кажи.