75

Та бившия кадър

преди 2 години

На ЦРУ и директор на Дейвидсън колеж е израстнал в много религиозно семейство , където майка му отгледала го в страх пред Бога Христос го учела 30 години на едно нещо: комунистите са дявола на земята, трябва много църква да бъдат смирени и майка му след много години е оставила такъв ментален отпечатък върху долния си син, че когато му се отворила възможност срещу комунистите той бил много палав, защото не му позволили да е палав на друго място.И той дълбоко сексуално репресиран отдал цялата си

74

Лилав Линкълн

преди 2 години

Руските влуги изнесоха куфарчетата ама запада ги прие съучаствието също се наказва още от Римско време

73

Анонимен

преди 2 години

Всичко е по добре от свинята Борисофф

72

Подляри:

преди 2 години

Кво мислите - четири години да седим на заплати 3 бона и да не работите ли?

71

Гадняр долен:

преди 2 години

Единствените въпроси, които се задават на царскиии к.ууу.р.в.иии като ги хванат са(разбира се когато е/са на въжето с двама държащи въжето) е Колко? От кой? Къде са? За какво ги взе? Ако образцовия гражданин не отговори - двамата дърпат въжето за около минута. След което го пускат! И пак питат!Не е мъчение в страната, където обесиха Левски заради колониален инцест фараон!На въжето ....Бивш директор на Дейвидсън екзекутиран - защо ли!

70

US Motherfucker

преди 2 години

Ех, ех, ех.... Що чудеса е преживяла нашата държава: 200-годишно византийско присъствие, 500 години турско "влияние", сериали от руско-немско-съветско владичество,... последвали от "демократични" 200 дни, 800 дни и т.н. Българинът е като пън в търпението си. Ще изчака не 100, а 100 хиляди дни, без да разбере, че е прецакан, ще продължи да се надява, четейки "По жицата" и ще търси бялата лястовица, отлетяла нанякъде... Завеса.

69

Гадняр мръсен:

преди 2 години

Единствените въпроси, които се задават на царскиии к.ууу.р.в.иии като ги хванат са(разбира се когато е/са на въжето с двама държащи въжето) е Колко? От кой? Къде са? За какво ги взе? Ако образцовия гражданин не отговори - двамата дърпат въжето за около минута. След което го пускат! И пак питат!Не е мъчение в страната, където обесиха Левски заради колониален инцест фараон!На въжето ....

68

Уолеле..

преди 2 години

Толкова ли дълго ще трябва да ги търпим ???!!!

67

Жалко

преди 2 години

Влязат ли новите цени на ток и парно в сила - не виждам бьдеще пред кабинета

66

Гадняр мръсен:

преди 2 години

Единствените въпроси, които се задават на царскоооо к.ууу.р.в.иии като ги хванат са(разбира се когато е на въжето с двама държащи въжето) е Колко? От кой? Къде са? За какво ги взе? Ако образцовия гражданин не отговори - двамата дърпат въжето за около минута. След което го пускат! И пак питат!Не е мъчение в страната, където обесиха Левски заради колониален инцест фараон!На въжето ....

65

Семантичен Конструкт

преди 2 години

Кирил трябва много, *** МНОГО внимателно да се фокусира върху това какво казва с всяко едно словосъчетание и дума, защото ако до момента се толерираха неговите семантични грешки, то от днешния ден нататък, това няма да е така. Словореда е МНОГО важна, НЕИЗМЕННА част от българският език. Казвам го най-добронамерено, защото ще се хванат точно за това. Г-н Петков, умолявам Ви. Направете нещо!

64

Първите 100 дни може да са и последни в разгара на радевата зима, после обслужващите политолози ще си намерят други работодатели и друга песен ще запеят ... !!!

63

да бе

преди 2 години

Кой ще ги чака 100 дни ? Още другия месец с новите цени на ток , храни , бензин ще има тупа-лупа .*** най мрази да е излъган . Мъка ми е за Кирчо и компания .

62

Истукан

преди 2 години

Кирилчо е кукла на конци на Румен Радев. Ще го разберете съвсем скоро. Нали беше негов служебен министър. Той е човек на Радев.

61

Анонимен

преди 2 години

Човек, който не може да си подреди думите в едно изречение... ще управлява България... Ужас...

60

Като непослушен

преди 2 години

Се има предвид - Не слуша експертите и няма желание да воюва - играе пас!

59

Сега аз станах Смърт

преди 2 години

Унищожителя на светове!

58

Истината

преди 2 години

Гласувах за ПП, но истината е че Лютви Местан има В ПЪТИ по-правилен семантичен конструкт от Кирил Петков. Моля те, не ни излагай Кириле! Умолявам те! Говори бавно, конструирай си изреченията правилно, защото ни ядат в момента, заради семантични изцепки, които си направил. СТЕГНИ СЕ ВЕ... Защото не ни оставяш друг избор, освен да клякаме пред семантични забележки от ГЕРБ, което ще доведе до спад на подкрепата. Много е важно да си обърнеш внимание, много! Ако не, ще се наложи да предприемем мерки

57

Никой не обича:

преди 2 години

Да води битките на някой друг и никой не обича да е на място, където не трябва да е. Ядосал се могъщият Вишну в съня си за настоящето на един принц, който една битка не искал да води да спаси господарството си - неудобна битка, тежка битка - срещу врагове и приятели. И застанал пред него в хилядоръката си форма всяка държаща оръжие и му казал:"Сега аз станах унищожителя на светове" - Обади се на приятелите на баща си Тодоре. Има един непослушен министър!

56

Съвет до Киро

преди 2 години

Киро трябва да работи върху семантичния си конструкт. Защото ехти като поцинкована кофа!! Моля ви се.. Киро. Ако четеш това, обърни си внимание! Умолявам те. Това ще ти подрива авторитета. Назначи си логопед, много е важно.