78

Анонимен

преди 2 години

Юрий - нали си даваш сметка, че всеки може да си измисли каквито си иска закони, но зависи от народа да е съгласен с тях, за да ги спазва. Какво си мислиш, че ще стане ако утре 5 милиона германци не си направят тест и решат да не отидат на работа? Ония ще увиснат жално на простора и ще се чудят какво да правят. От нас зависи дали ще имаме живота, който искаме. Става ясно, че с колкото повече се ваксинират, толкова повече рестрикции се налагат. Така че това не е отговорът.

77

Фин

преди 2 години

До Дойче веле ...така е, но виж колко нефелни хорица са се хванали.

76

Анонимен

преди 2 години

Статията показва функционална неграмотност.

75

Фин

преди 2 години

''Журналистиката е форма на черна магия'' Рудолф Щайнер

74

Дойче веле

преди 2 години

Евтина пропаганда. Все едно четеш вестник "Работническо дело".

73

Юрий

преди 2 години

В Европа, ваксина плюс тест за масови мероприятия. Плюс тест за работа ако не си ваксиниран.Хората губят по над час за тест. Ако искаш.Има и закон ако се разболееш и не си ваксиниран, не ти плащат болничните

72

Анонимен

преди 2 години

Горкия човек - кой знае с какво са го облъчили, за да се събуди ей така просто една сутрин и да отиде да се набоде? Контролът върху съзнанието не прощава.

71

селянин

преди 2 години

ке се ваксинирам га измислят ваксина тва ся е некъв бъркоч

70

Ончо

преди 2 години

По какво си приличат антиваксърите и съветската армия ? Руснаците дават по 100-200 жертви на ден да бранят някакъв баир, който го няма на картата, и е без никакво значение. Антиваксърите *** по 100-200 на ден, бранейки баира на плоскоземството си.

69

Христо

преди 2 години

Не могат ли да схванат че Българина е оцелявал през вековете, защото прикрито под цялото овчедушие в душата на всеки Българин от поколения е закодирана дълбока съпротива на всичко налагано на сила.... За голяма част от нашенците ваксинирането е насилствен акт, при който освен че те изнасилват, те карат да им благодариш и отгоре на всичко да декларираш че няма да ги докладваш ... Готов е да умре и да жертва близките си но да не бъде насилен.... Е винаги е имало и предали се около 30%...

68

Хахаха

преди 2 години

"Днес той твърди, че след като се е ваксинирал, е преживял един вид регенерация - и психическа, и физическа."---------Сигурно е почнала да му става бyбата всяка сутрин. Пфайзер нали освен ерзац ваксини правеха и виаграта.

67

Мдаа

преди 2 години

Мисля , че не трябва да се взема на сериозно мнението на човек от - бобов дол , дай им там да копат вьглища и не ги търси в мислене не им се отдава

66

Мислещ

преди 2 години

И НА МЕСИРКИТЕ ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАТ ЖАЛКА ПРОПАГАНДА

65

Яве

преди 2 години

Не си заслужава да се чете това нещо! Само отгоре го прегледах и направо ми се додрайфа, много плоска пропаганда!

64

Император Антивакс I

преди 2 години

Този Кристиян е по-фалшив образ и от двойника на Кунчев. Бигфарма се оплете напълно в лъжите си. Вече никой не вярва. Има много повече разкаяли се ваксъри, които осъзнаха че са били наиграни и абонирани доживот, отколкото антиваксъри предатели.

63

Анонимен

преди 2 години

Аз пък що разбрах, че короните са си съществували винаги. Просто някой реши да печели от тестове и ваксини. "Тормоз към прогрес" - промяна в личния прогрес за някои с власт.

62

Анонимен

преди 2 години

Хората, които не си слагат този шербе т не са антиваксъри, а са здравомислещи хора. Недейта да влизате и вие в тая словесна ид иотия на пропагандата! Хората си имат всички задължителни ваксини, какви антиваксъри са, а? И ето то се вижда какво става - масово ваксинирани страни са пак с препълнени болници и нови мерки.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Виж ся, уважавам образованите и знаещи хора, но след като убиха майка ми с незнанието си, немам вяра вече в тех :))

60

Анонимен

преди 2 години

Защо наричате "антиваксъри" хора,които не желаят да се бодат с експериментални препарати? Когато не знаете значението на някоя дума, не я използвайте. Ставате смешни.

59

Анонимен

преди 2 години

Направо ме просълзи тази статия :))))) . Долнопробна пропаганда.