235

КИРЧО, КОГА БЕ..

преди 2 години

ЩЕ ОСЪДИТЕ.....ОЛИГАРСИТЕ .....- БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ, ГЕРГОВИ..?............ ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ...!!..... РАДЕЕЕВ-ПАРИТЕ..!!

234

Анонимен

преди 2 години

245 Знаеш че това не е вярно. Комунистите от БСП приеха удар от ГЕРБ, както никога досега.

233

-

преди 2 години

Точно Рашков трябва да е! Знае тънкостите на системата! С мафията не може да се води борба с рафинирани методи. Точно такъв като Рашков ще е правилния човек! Втренчен в преследването на мафиотския модел във всички форми и лица! Първо Рашко да въдвори и възмезди, после го пенсионираме и поема млад и перспективен кадър! Мръсната работа е за РАШКО, а *** работа бол!!!

232

Анонимен

преди 2 години

Рашсов за министър добре. Румев Петков и Мишо Миков - зам. министри и в МВР ще бъде голям купон

231

1

преди 2 години

До БОГ,най-големия болшевик е от Банкя,на 18 години е приет в редовете на БКП.

230

Ууу

преди 2 години

Ама разбира се той ще е, на фигуранта са нужни ръкавички.

229

До 239

преди 2 години

В грешка си - Рашков е кошмар за всеки демократично мислещ човек! Но, явно демократите вече не са на мода! Искаме Хайл Хитлер, Сталин, Путин или просто казано Радев!

228

Анонимен

преди 2 години

Тежки дни очакват кликата и най вече Крадливият им вожд!

227

Тежки дни за народа!

преди 2 години

Тежки дни чакат целия народ, а не само за членовете и симпатизантите на ГЕРБ! Очертава се супер богатеене на 1% от българите, които вече са богати, но все не им стига и латиноамериканско обедняване на обикновените трудови хора, които на практика изработват брутния вътрешен продукт на България!

226

Herr Muller

преди 2 години

Да предложиш оторизиран мошеник и лъжец, с недоказана наличност на повече от 650 000 лева, със съмнителни печалби от "бизнеса на жена му", алкохолик бай дифолт и пенсионер по възраст, комунист в червата и задунайски жополизец е перфектен избор на харвардеца. И понеже знае английски и доколкото имам данни чете пресата и форумите, ще му кажа една английска уйдурма относно новият политически антураж: Same shit different day. (Нов бардак със стари ***)

225

Така и трябва

преди 2 години

Рашков - кошмарът на ГЕРБ и ДПС, който за първи път им спря купения вот! Браво!

224

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на Наглите! Петков го чака прокуратор!

223

Анонимен

преди 2 години

Рашков - мутра и агент на ДС! Защо не го разследват този м*хльо с 15-те апартамента? Мда "Промяната" продължава с пълна сила.

222

рашкоф

преди 2 години

На всеки по 12 по клозета

221

Анонимен

преди 2 години

Ако изобщо успеят да сформират нещо, то такъв сбирщайн ще бъде, че после няма да можем да разберем от кой да търсим отговорност. Предлагам да сформират и министертво на лъжата с вицепремиер ***.

220

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Преди да приключа с тази дискусия ще ви светна ТОЧНО какво ми довери един наш родолюбец и националист от един доста голям южен град в България. Тръгна да прави партия. Беше много амбициозен човек с невероятен заряд. Един Божи ден при него пристигат двама представители от МУЛТИГРУП и му казват: "Да, ще имаш партия, ще имаш много пари, НО твоят заместник ще бъде назначен от НАС." Положението с Желю Желев и вицепрезидента му с пагони беше същото и така до ден днешен. Бях дотук с тази тема.

219

Анонимен

преди 2 години

Очаквано бе. Все пак те са политически проект на президента. Още министри избрани от Радев ще има в кабинета на ПП

218

рашкоф

преди 2 години

На всеки по 12 ***

217

Браво !

преди 2 години

Сега трябва да си спомним , че Цветанов е бил бебенце с имоти - само 6 апартамента и един клозет ! Но пък новият вътрешен министър има 12 клозета и 19 апартамента ! Еееее, Цветанов, ти си кокошкар ,бе !

216

V.C.

преди 2 години

Capo di tutti capi Р.Р. разговаря със своите лейтенанти Кирчо и Асенчо:Ще ви направя предложение на което не може да ми откажете:Искате ли Бойко...Рашков де,за вътрешен министър?Амии...искаме го,искаме го,с ентусиазъм му отвръщат.Ето това е взаимно разбиране и уважение мнението на другия.