107

Анонимен

преди 2 години

Не бе няма конспирация аз искам да разрешат официялно кокаина и хашиша не съм чул наркоман да е умрял от ковид

106

Анонимен

преди 2 години

Абонати на фарма-мафията, гледайте да не пропуснете някоя доза, че сертификатчето отива на кино.

105

Ангел Кунчев

преди 2 години

Жив е той жив е, там на тръбата! Налят със системи лежи и пъшка! Набоцкан с Пфайзер, но ковидясал! Брадат лъжец, страхлива мишка!

104

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега кажете че сме конспиратори!

103

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли, разликата между ваксър и антиваксър става точно една доза.

102

ГЛУПОСТИ

преди 2 години

До МАЙОРА МОСКВА натиска също за задължителна ваксинация!Този път опорките ви са фалшиви-за съжаление Москва е с глобалистите!

101

Спокоен

преди 2 години

Имам много близък приятел, който много време се занимаваше с реклама по радиа. Та съм го питал "как се остойностява цената на рекламното излъчване". Там по рейтинг, по вложени часове работа и т.н. Пък той ми отговори: "Няма методика. Колкото можеш да вземеш от клиента, това е!". Та май и с тия ваксини е така.

100

Анонимен

преди 2 години

Какво сега? Преболедуването вече не създава ли имунитет?

99

Анонимен

преди 2 години

В Китай изследвали туй заболяване по времето на тяхната пандемия,която по сведения не бе дълга,но за това не са се туткали,а взели проследили как се задействали имунните системи на заболели с периоди на преболедуване и минаване от лека в тежка фаза до оздравяване,като системно следили развитието на нещата с каква базисна информация разполага системата,на къде е насочена и към кои звена за преработка,че отправена за производство на продукта,че насочени към шиппротеина антитела 75В5 с ефект и 37С7

98

ъъъ

преди 2 години

А шефът на Файзер успя ли най-после да се вреди за собствената си ваксината, че вече сме сериозно разтревожени за здравето му.

97

Анонимен

преди 2 години

Това е покъртителна новина. Излиза, че за ваксинираните има два варианта - или да живеят като жалки, зависими роби, или да умрат като достойни човеци. Достойният живот им е отнет завинаги, остава им единствено достойна смърт.

96

Анонимен

преди 2 години

Ако си сложа алюминиево шапо мегакомпютъра за биологично усъвършенстване на човешкия род ше ми лови ли сигнала или сум под радара? Да знам дали да тичам рано сабахлем за фолио щото не ми се играе главната роля в Островът.

95

НЕ

преди 2 години

До Сергей е ...? -2 а 4!Две основни и два бустера.Защитата пада след 3 месеца.

94

Зомбита

преди 2 години

Някакъв шанс да се събуди вече някоя-друга вакса? Трудна работа...абе я навивайте ръкавите,че е по-лесно, какво ще мислите толкоз за децата.

93

ЗАЩО РЕВЕТЕ

преди 2 години

никой не ви кара насила да си биете ваксина, никой не ви забранява да излизате навън къв е проблема

92

Анонимен

преди 2 години

Да со се боцкат абонатите. Нито ще се боцкаме, нито маски ще носим.

91

Хайл Пфайзер!

преди 2 години

Ами че кой не иска да произвежда скъпо струваща псевдо ваксина, тип пенкилер, която се бие принудително по два пъти в годината задължително под страх от глоби, сегрегация и затвор на цялото население на планетата? Това са не 1000 долара в секунда, а 100 000 долара в секунда!

90

Анонимен

преди 2 години

Единственото хубаво в цялата работа е, че има списък с имената, адресите и всички лични данни на всеки един слуга на фарма мафията. Скоро ще влязат в работа.

89

Анонимен

преди 2 години

Ако се окаже сега, че и рептилите съществуват, направо трябва да скачаме от ръба на земята.

88

Няма такова нещо

преди 2 години

"В света най-маного се печели от производство и търговия с оръжие"===Това е разпространената заблуда - че най-печеливши са търговията с оръжие и търговията с наркотици.Всъщност фармацевтичната промишленост е по-печеливша от оръжията и наркотиците взети заедно, но това се пази в тайна от обществото.