135

Анонимен

преди 2 години

"Защото е без маска!" А всички останали са с маски? Или май не? Значи има друга причина.

134

Анонимен

преди 2 години

Как защо? Защото е без маска! Това тъпо стадо трябва да се научи на правила, като не иска да слага маска да ходи по тротоара.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "Я разкажи откъде знаеш "историята". :)" --- Я ти разкажи от къде знаеш, имаш цялото ни внимание, сега е момента да блеснеш. :)

132

Анонимен

преди 2 години

До до 139/143 "ама нали маските пазят? Не разбирам" Много добре разбираш какво значи "намаляват риска".

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "Историята е по-дълга от кадрите." Я разкажи откъде знаеш "историята". :)

130

до 139

преди 2 години

ама нали маските пазят? Не разбирам, това се нарича двоен стандарт. Да те пазят уж ама и да не те пазят. Те с работно време ли са? Като коронавируса нали научно се установи, че след 22:00 когато затворят заведенията и т.н. той се активира, затова и имаше такива рестрикции. При маските същото ли е, че съм хвърлил опаковката и не знам сега моята с какво работно време е.

129

Анонимен

преди 2 години

До Кривондел"..не смеят да действат" ако беше от муpгавите немаше да я закачат, за тва и хората негодуват от полицейския произвол. Назначават се нискочели сравнително добре сложени но абсолютно безмозъчни кадри в полицията - какъв друг да е резултата?

128

Иво

преди 2 години

Хаха браво на полицаите ! Сега да я съдят дето лъже и им уронва престижа и няма да могат да спят вечер защото са били подложени на психически тормоз ! И другият път ще ги гледа в очите !

127

Анонимен

преди 2 години

До 136 "Такова нещо не се вижда на кадрите" Историята е по-дълга от кадрите. Въпросът е ти защо чакаш всичко да видиш по телевизора. Вече й бил написан акт, но като е тръгвала на единият полицай не са му издържали нервите и е действал непрофесионално.

126

До 125

преди 2 години

ПРОСТО Е! ЗА ДА СЕ ЗАРАЗИШ ОТ ПИПАНЕ - ТРЯБВА СЛЕД ТОВА ДА СИ БРЪКНЕШ В НОСА ИЛИ УСТАТА! СЛЕД ПИПАНЕ НА НЕЩО ЗАРАЗЕНО ' НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗИШ, АКО ДОБРЕ СИ ИЗМИЕШ РЪЦЕТЕ! НО ОТ ДИШАНЕ НА ЗАРАЗЕН НАБЛИЗО - ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ЗАРАЗИШ. МНОГО ЛЕСНО!

125

Ром"с

преди 2 години

Даа,в България всякой си прави каквото си иска ..анархия...жена... е заглавието на статията ...те в последно време тези"дами" станаха по нагли и от ромите И КАТО е жена всичко й е позволено ..щом не спазва мерките ,то трябва и да бъде наказана и да ни си предава номерата и особено пред полицаите ,щото те са хората които трябва да следят за реда и правилата (друг е въпроса кога те си надвишават правата..това е друга тема).Но В ДНЕШНО време всички софиянки станаха много "отворени" и сестра ми също

124

Анонимен

преди 2 години

Ако беше карала BMW, нямаше да има акт, но тя решила да се качи на метрото...

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 "Акт й е съставен." Такова нещо не се вижда на кадрите, тъй че този акт й е съставен, след като е била отведена в районното. Сега въпроса е, защо ти лъжеш.

122

Анонимен

преди 2 години

До Браво "От кое полицейско управление са момчетата?" От същото, от което пишеш и ти. Айде не се прави, ясно е, че защитаваш колега!

121

до 131

преди 2 години

Занеси им, може и един кавал да им направиш. ***, представям си те как изглеждаш в живота. Пълен мишок. xaxaxaxaxa

120

Анонимен

преди 2 години

До 132 Лъжеш. Акт й е съставен.

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 "Каква е била тази полицейска заповед,която жената не е изпълнила?" Да си постави маската, и след това да се идентифицира за съставяне на акт.

118

Браво

преди 2 години

Трябва да наградят полицаите! Всички наглеци трябва да бъдат арестувани за нарушаване на обществения ред!От кое полицейско управление са момчетата? Искам да отида и да им занеса шоколадови бонбони и да ги поздравя!

117

Анонимен

преди 2 години

До до 100/114 "А да те попитам, как уважаваш някого който прескача закони и морални ценности за 20 лева?" Кой му подава 20те лева? Или ще се правим на морални, но присвили едното око. А ако ви арестуват, че сте опитали подкуп и се започват сиганиите.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126Каква е била тази полицейска заповед,която жената не е изпълнила?