237

Фака Политик

преди 2 години

Сертификатите бяха грешната стратегия защото ваксините не са стерилизиращи ваксини, всъщност не са ваксини въобще а само с временно разрешение за употреба.

236

Цивилизацията:

преди 2 години

Понякога създава неестествени социални или ментални конструкции като например съвременната образователна система е от три века назад и съответства на епохата в която е била създадена - индустриалната!Изкуствена и неестествена система създава изкуствен и неестествен продукт!Фабрика за определен продукт-за да не е фабрика си има начин да не е фабрика,но силните на деня не искат да направят крачката към номадски начин на мислене и развитие на младите поколения,а гледат как да крадат средства от МОН

235

GaladriEl

преди 2 години

Света е променен усеща се в водата по земята,може да се усети в въздуха Много вече е безвъзвратно изгубено Старият свят ще изчезне Това което някога е било ще бъде изличено забравено завинаги Малкото останали живи помнещи старото ще изчезнат Тъмните сили на Сатаната ще овладеят света с терор хаус и жестокости невиждани досега.Стойте на Страната на Светлите сили нищо не може да корумпира вашият Безсмъртен Дух Тези които последват Луцифер ще се превърнат в неживи-мъртви роби на Тъмнината завинаги.

234

Анонимен

преди 2 години

Наказват ли ЮАР за апартейд над белите?

233

Шаши

преди 2 години

Добър ден ваксърчета. Някога на майка ви в раждачката е имало 4 сантиметров бъг. Поради този факт сте с мисловен дефицит.

232

Фон Ширах

преди 2 години

Клети мангъропитеци...заразявайте се по скоро...да се изчисти Земята от вас....

231

хммм

преди 2 години

Явно Смрадта водеща света и правителствата не мирясва все още и търси начини да убие младите. Някой здраво си играе хората на земята да не бъдат здрави. Само не разбирам управляващите на всички народи толкова ле нямат топки да се изправят срещу тях. Толкова пък един нямаше да тръгне срещу тази организация или сбирщина полу-хора събрали се да решават кой колко трябва да живее.

230

Анонимен

преди 2 години

Лъжите не спират, ваксите да му мислят

229

Надървен

преди 2 години

Силно се надървям от такива новини... Обаче като се покаже онуй маце от СЗО, Ван Керхове, направо почвам да се празня...

228

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру, средноинтелигентни антиваксърчета! Вашата най нова БАБА ЯГА се казва ОМИКРОН! Треперете антиваксърчета!

227

анонимен

преди 2 години

Срещам комшийка рускиня в парка и я питам : Защо си с маска ? , а тя ми отвръща- многа апасна куранавираса .

226

Тук ще стигнете

преди 2 години

До така наречените Номадски времена - отделните племена се скитали, срещали, общували - взаимодействали - момче от племе си вземе момиче от друго или наопаки и нещата еволюционно си вървят, както и сега си вървят с изключение на Сакскобурготите! Те са противоположното на номадския начин! Те са отгледани като свещенни животни!

225

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

Пирамиди, омикрони! И балъци за милиони! Този път даже за милиарди!

224

Чиста кръв е друго:

преди 2 години

Не се говори за арийска раса или свещена раса - примерно според енергийте на света чиста кръв е генотип направил малка крачка към по-обогатено и по-адаптивно ДНК. Примерно мулатите - смесица от кавказката и негроидната раса енергията на света приема за чиста кръв ! Но не се приема за чисто изнасилванията от християнските мисионери на местните племена и жени в тях!

223

Майстора

преди 2 години

Тя и делта ИЗМИШЛЬОТИНАТА се разпространяваше седемдесет и три пъти по-бързо и засягаше много "младите"... Нещастни жалки лъжливи твари

222

Анонимен

преди 2 години

Нали в България го няма още. Има няма два три дни и хоп бързо се разпространявал. Ми спрете полетите от и за България, а тези които са дошли от чужбина карантинирайте тогава за 21 дни да не се разпространява.

221

Анонимен

преди 2 години

228;Чичо какво е секс ? Попитах мама, ама ме преби.

220

Динамично равновесие

преди 2 години

Винаги го е имало на планетата земя и винаги ще го има.То е самия живот и жизнената сила,енергия, която той изгражда.И той върви напред с малки стъпки-малка мутация, след малка мутация и не става изведнъж разбираш ли да предизвикаш огромната мутация, която да направи гигантската крачка до новото ниво или новия вид на живот! Не става особено с примитивните представи на древните египтяни и специално на фараоните да се жени за сестра си да запази кръвта чиста! Чиста кръв е друго според планетата!

219

Анонимен

преди 2 години

Логиката е напълно обратна на това, което натрапват медиите. Този вариант омикрон би трябвало да разколебае хората да се ваксинират, а не обратното. Те го представят така, че сега единственото решение е да се ваксинираш при условие, че новия вариант има супер различен спайк протеин от този срещу който ваксинираните уж имат имунитет. Омикрон обезсмисля всички вече създадени ваксини и всеки, който се е ваксинирал реално би трябвало да е незащитен ако изобщо омикрон съществува.

218

Анонимен

преди 2 години

Сега като набодат който могат от младите, ще излязат дежурните професори да ни кажат, че идва вируса Омикрон +, който засяга предимно децата! А, да, и неваксинираните, разбира се, как можах да забравя! На който не му е станало ясно вече за какъв цирк става на въпрос, твърде жалко за него.