96

Анонимен

преди 2 години

Ако обесим 100те най-влиятелни евреи и ще победим вируса!!!!!Накрая,ще излезе че НЕ Хитлер е бил злодеят.

95

Анонимен

преди 2 години

Наистина, тази яростна пропаганда върви по всички медии, национални и интернационплни, а няма дори и една жертва от омайкрон.

94

(-_-)

преди 2 години

Никой нищо и никъде не споменава за естествения имунитет, чийто имунен отговор не е само към обвивката на вируса, ами към целия вирус. Значи да се стягат хората, които са склонни да експериментират с имунната си система, щото идва нова ваксина, после нов бустер и така докато може...

93

Анонимен

преди 2 години

Защо лица, които са ваксинирани, отказват да полагат грижи за ковид болни. Нали сте защитени? А преболедувалите ни слагате във втора категория!!!

92

Питам

преди 2 години

Прави ли ви впечатление с какъв ентусиазъм и настървение се отразява тази новина?

91

някой

преди 2 години

Бай *** вече има фалшив сертификат, него никой щам не го лови...

90

Анонимен

преди 2 години

Как е,готови ли сме за поредните рестрикции и новите бустери?

89

Анонимен

преди 2 години

До АлексияНали си ваксинирана, но ако те пратя да гледаш двама болни от ковид, в тяхното домакинство няма да отидеш. Въпреки, че си "защитена на колкото процента вярваш". Аман от такива специалисти като теб.

88

Анонимен

преди 2 години

Знае се най-важното - от фалшив вирус само фалшив щам може да излезе.

87

Алексия

преди 2 години

Появата на новия вариант омикрон не е никаква иэненада!!! Ковид 19 непрекъснато мутира с точкови мутации в генома!!! Эа неваксинирана АФРИКА това е эакономерно!!! Големи части от Аэия, Русия и Латинска Америка са също така инкубатори эа нови мутации!!! Истински ужас ще настъпи ако к 19 эапочне да мутира както грипните вируси - цели сегменти от генома!!! Реваксинация всяка есен - това е може би спасението от китайската ЧУМА!!!

86

Обява

преди 2 години

КУПУВАМ СЛИВОВА ВАКСИНА И БУСТЕР КИСЕЛО ЗЕЛЯ

85

Анонимен

преди 2 години

Абе напоследък след втората доза ваксина,при порядъчно добро вечерно запиване имам чувството,че сутрин ми никнат рога,та въпросът ми е дали това е някаква странична реакция на ваксините?

84

Др. Алк

преди 2 години

Алкохолът в умерени количества активира ензимите ALH и ALDH2 които са едни от най-силните антиоксиданти, а в комбинация с резвератрол в червенто вино просто са килери за всички вируси. Разбира се ако си здрав по принцип и нямаш други болести и не пиеш лекарства.

83

South Park

преди 2 години

В саут парк се опитаха да ваксинират Крег като му направиха една магистрала от "кокаин", и една пи4ка му вика аЕ купонясваме пич! Оня вика айде! Понечи да го шмръкне, ама като го видя, че леко кафенее се усети че магистралата е ваксина. Хвърли фунията и каза че такива *** не си слага в тялото. Хахахаха Евала саут парк - най-якото филмче. :D

82

Анонимен

преди 2 години

Нема вирус у нашто село

81

Анонимен

преди 2 години

И кой е този случай в Белгия??? Лъжа е. Няма нов вариант

80

Анонимен

преди 2 години

До 77 алкохола и да му пречи на имун. Е алкохол все пак и същия алкохол е като действието на спира, реално които консумират водка, ракия и т. Н са защитени

79

Анонимен

преди 2 години

66 Говориш глупости- ВСИЧКИ НАДНАЦИОНАЛНИ ЕВРЕЙСКИ КОРПОРАЦИИ ОТ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ИКОНОМИКАТА СА НА СУПЕР ВИСОКИ ДЪРЖАВНИ ГРАНТОВЕ И СУПЕР ПЕЧАЛБИ В МОМЕНТА!! УНИЩОЖАВАТ СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС С ДРУГИ ДУМИ МАЛКОТО ОСТАНАЛА КОНКУРЕНЦИЯ И СЪПРОТИВА! Сега с " новата" икономика собствеността ( за масите) ще престане да съществува, хартиените пари отиват в историята- " новите" са виртуални през " приложението",

78

Вакса

преди 2 години

Може ли да ми дадете пример ЕДНО НЕЩО, което е доказано, което е причина да се ваксинирам? И не ми излизайте с лафа, че го карате по-леко. Това са слухове.

77

Хичо

преди 2 години

И какво стана сега?Ваксинираните също ще са в карантина?Те боледуват,пренасят вируса,могат да заразяват други,но имат зелен сартификат?Баxти оправията,тъ.панари управляват света?