261

Анонимен

преди 2 години

Е, нали Радев беше поздравен от Путин?

260

Злобата съсипва

преди 2 години

Г-н Балкански всяка година на Никулден се моли на пред иконата на Св. Николай Чудотворец та да може чушката му да порасне като могъщ дунавски шаран. Когато това не се случва, той трябва да си припомни, че е,, истински" мъж и го показва според неговите си балкански представи под формата на агресия, защото други методи не са му понятни. Създателите на рекламата не подозират за вашето съществуване колкото и да леете жупел и огън с,, безспорно" справедливите си аргументи :)))))))))

259

Анонимен

преди 2 години

Хомофобите са обикновено прикрити гейове. В Русия е пълно с такива.

258

ХФ

преди 2 години

"През 2022 г. Норвегия отбелязва 50 години от възможността да обичаме, когото пожелаем." Обич ли е това? Хора от същия пол разбира се че могат да се обичат, да се прегърнат, да се целунат, да се уважават. Но, тези си раздават страстни целувки, обикновено предхождащи полов акт. Още по-лошото е че, говорим за възрастен човек и човек на средна възраст и най-лошото е че клипчето е адресирано към деца! Брутално, но поднесено по така невинен и деликатен начин!

257

Анонимен

преди 2 години

Русофилите вярват в Дядо Коледа?

256

еее

преди 2 години

ОТВРАТ

255

Анонимен

преди 2 години

джендърска работа..най-много приказката за снежанка и седемте джуджета да стане Снежанка и седемте "***" или червената шапчица и страшният вълк да се съвокупляват.срамота и перверзия.

254

Анонимен

преди 2 години

До Ралица Няма нищо безпричинно.

253

Анонимен

преди 2 години

До ХП Ама ти още ли мислиш, че има дядо Коледа?

252

Ралица

преди 2 години

Ето това ли е демокрацията? Сериозно?За това - това е държавата, която най-често, безпричинно и безцеремонно отнема деца на хетеросексуални двойки, честно ли е ? Нормално ли е? И тук стигаме до момента, как всичко се извращава и опорочава, стремежът да възпитате днешното поколение по този начин - бих казала, че е меко казано подсъдимо, нелоялно, ненормално, дори арогантно, спрямо всички обикновени двойки, които създават деца, а не ги отнемат!

251

русофилски полюции

преди 2 години

Разбрахме, разбрахме - американците - лоши, западноевропейците - лоши, австралийците - лоши. А руснаците - прекрасни.

250

ХП

преди 2 години

А, дядо Коледа, знае ли, че е Гей????? Мдаа.., С.одом и Г.омора "ряпа да ядът"....

249

Анонимен

преди 2 години

До Злобата съсипва Пък ти не си злобен, нали?

248

Анонимен

преди 2 години

До Германец Ти си с правилна сексуалност, нали?

247

Мисля си

преди 2 години

Обратен, сър. Съвсем обратен.

246

Германец

преди 2 години

Хаха, колко протопитешка мъка струи из коментарите под мен. Толкова несигурност в собствената сексуалност... :)

245

Иван от Москва

преди 2 години

И тук в моята Русия всички са гейове. Владимир Путин е такъв. Дед Мороз е такъв. Дмитрий Медведев е БИ. Филип Киркоров тоже. Затова все рускини мечтаят да емигрират на Запад, където истински мъже.

244

коко

преди 2 години

този във клипа каква играчка си е поискал дядо Коледа да му донесе видях само кутия а какво ли има вътре е по интересно

243

Злобата съсипва

преди 2 години

Видеото няма много гледания, но за сметка на това в пъти повече злобни и възмутителни коментари . Този смешен сайт с такива евтини провокации си генерира коментари и трафик, а вие сте такива шарани, че ми иде да ви надробя хлеб и да ви нахвърлям. Седят пред компютъра и коментират два дърти гея. Чудно ми е кой наистина е болният в тази ситуация...

242

Модерно е

преди 2 години

В наши дни трябва да си хомо, ваксинат с две дози и после редовно да те бучат на 6 месеца с буустър. В България сме бедни, но все още се живееше сравнително нормално преди президентът Радев да литне на крилата на новата модерна нормалност със сертификатчетата за богоизбрани.