46

Сянката

преди 2 години

Има една много голяма заблуда, че ако човек изкарва добри пари, е много интелигентен и осъзнат. Да, може да си супер програмист, а в житейски и философски план да си абсолютен пън. Нагледал съм се на такива случаи и всичко това се подхранва от усещането им, че като имат хубави заплати, значи са специални. И в един момент някакъв проблем ги изкарва тотално извън релси, защото им пука балона, в който живеят.

45

Тялото

преди 2 години

При самопризнания няма да попадне за дълго в затвора , но дано поне като е вътре другите затвотници се "грижат" за него, както заслужава.Убийци на жени и деца не им е леко вътре.

44

Стар познат

преди 2 години

Спомням си навремето как моята баба насъскваше баща ми да пребива майка ми....на всеки скандал, баба му казваше - заколи я, не ща я тук! Да си върви при техните! Е, не си отиде....ама що бой, що нещо видя!Примитивно племе сме си!

43

до Край

преди 2 години

Ако *** камъни и пече тухли ще изкара мнооооого по-малко пари за държавата, отколкото ако прави това, което може. И не знам защо преобладава мнението, че да работиш с ръце е по-натоварващо отколкото да работиш с ума си. Може би защото преобладващата част от населението е доста ниско интелигентна... знам ли

42

до Рамбо

преди 2 години

Кво ще поръчаш ве, талаш? То да не е в кръчмата да поръчваш кисела ракия. Тоя има пари да ви изпопръча цялата рода, заедно с котките, кучетата и въшките ви

41

Психолог

преди 2 години

Не знам, ама тия програмисти им промиват мозъците с тия компютри, програмни езици....специално те трябва да изучават засилено психология в унито, щото виж кво става...

40

мда

преди 2 години

българските уруспии си го заслужават

39

Мечо до Рамбо!

преди 2 години

Прав си Рамбооо! По добре да ни я беше дал тука в махалата, та да я направиме простифуйка и даизкарва пари, щом иска да изневерява, поне пари да искарва Рабмоо

38

Анонимен

преди 2 години

Добре, че сме ние мъжете да та превъзпитаваме разгонените женици.........резултатът е видим!

37

До Рамбо

преди 2 години

То така се е поръчвало! Най-много и теб да очистят

36

Край

преди 2 години

До 35 То ако ще "лежи" присъдата много народ ще станат престъпници. В панделата трябва да се чукат камъни и пекат тухли 12-15 часа на ден.

35

Рамбо

преди 2 години

Аз ако съм на мястото на близките на момичето, този директно го поръчвам, излезе ли от затвора. Има турци, сърби, чеченци, украинци, които за смешни пари, ще го направят на храна за рибите по марица.

34

Край

преди 2 години

Браво на криминалистите.

33

Жо

преди 2 години

СИНЪТ-убиец е типичния случай на дете, израстнало в семейство на "човек от специалните служби"- ДС и ДАНС. Тези деца растат с усещането, че всичко им е позволено, че татко ще оправи всяка тяхна беля. Кой знае, този синковец колко други по дребни престъпления е извършил и таткото-генерал ги е прикривал.

32

Дев

преди 2 години

Трябва да се въведе някакъв гъвкав режим при изтърпяване на наказанията. Може докато лежи присъдата, да продължи работи като като софтуерен архитект в полза на държавата. Много компании искат да го наемат.

31

Анонимен

преди 2 години

Спирайте тоя Фейсбук, че наште българки, като започнат на 13-14 разврата и свършват на 45-50 превърнали се в пияници с по 1-2 деца от различни мъже, и те на свой ред си правят Фейсбук !

30

Интересно

преди 2 години

Един много интересен случай да споделя: Аз познавах едно момче, беше асистент в столичен университет. Стигна до доцент, понеже не искаше да одъртее и чак на 50-60 г. да стане професор, завиждаше на ПРОФЕСОРА в катедрата му, за постиженията му и постоянно мислеше как да го очисти, за да му вземе мястото, докато е още млад. Мислеше да го отрови, но явно се е въздържал....и не знам после какво стана с него, избяга някъде по Испания и там си остана. Такива хора стават рано или късно - убийци! Завист

29

"списвач от лун

преди 2 години

Пенкеее, при "и че" не се слага запетая. Учи се в началното училище. А, забравих, ти не си завършила и средно...

28

Ларавел

преди 2 години

Много добър програмист. Брилянтен. Не веднъж съм се допитвал до него при различни затруднения и всеки път ми е отговарял на съобщенията. Не знам как се стигна до това

27

Мда

преди 2 години

Той си е казал, че разводът не е бил опция, защото е смятал, че ще загуби детето. Системата ни е изцяло сбъркана. Жената ти се шиба с някой, ти се развеждаш, взимат ти жилището и детето, щото ти е малко болката и разочарованието. Не че го защитавам тоя, изглежда като пълен ***, но мисленето му го докарва до тука... Интересно само дали на любовника му пука изобщо.