53

ъъъ

преди 2 години

Това, че не подписваш съгласие, е съвсем малка "морална" утеха. На практика разлика няма - всички екстри, които можеш да получиш, са за сметка на собствения ти организъм и по негова вина.

52

Анонимен

преди 2 години

А, да. И кунчев къде е?

51

До 49

преди 2 години

На теб проблема 10те % починали ваксинирани ли са или 90те% починали неваксинирани ???Как може да сте толкова примитивни бе ?!

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Сега да поставят и една клауза, че правителството е изрично отговорно за съдбата на ваксинираните. И ще плаща обезщетение на всеки измяткал се ОТ или СЪС ваксината. Тогава се нареждам на опашките да се боцна, щото или ще преживея или семейството ми ще изкара някой лев." Хахаххаа. И докато ти се правиш на свободомислещ в България ДС мощно овладява държавата. Аз съм живял в режим с ДС, но ти явно не си. СВЯТ ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ, когато разбереш какво да направиш с претенциите си.

49

Бay

преди 2 години

До 49 измисли го! Браво. :D

48

Анонимен

преди 2 години

Супер. Хайде сега уточнете кой точно поема отговорност за потенциалните неприятни последици. Ако има кой да ми плати лечението от тромби или алергични усложнения, ще съм значително по-навит да си я сложа.

47

Анонимен

преди 2 години

Сигурно само от добри чувства към нас отменихте писменото съгласие? Да не ни тревожите, нали? Вярваме ви, вашата...!

46

Анонимен

преди 2 години

Толкова "рутинна ваксина" че трябва да се бие по три пъти за по -малко от една година и пак нямаш гаранция че няма да лапнеш тръбата като Кунчев! Не мерси!

45

Анонимен

преди 2 години

Чудесно. Сега да поставят и една клауза, че правителството е изрично отговорно за съдбата на ваксинираните. И ще плаща обезщетение на всеки измяткал се ОТ или СЪС ваксината. Тогава се нареждам на опашките да се боцна, щото или ще преживея или семейството ми ще изкара някой лев. Да напомним, че 10% от починалите днес са се боцкали с поне две дози.

44

До ГЕРБ

преди 2 години

А, недай си боже да ти се случи да пазаруваш във Фантастико в прядъка от 17:30 - 19:30, е тогава сигурно 5 часа няма да можеш да се докопаш до касата....

43

Darth shadow

преди 2 години

болният куку кацаров може да си говори каквото си иска, моята позиция е твърдо не на тези отровните графенови ваксини, също така мненията на платените хейтъри и *** ме вълнуват както минало годишен сняг..

42

Анонимен

преди 2 години

Ореваха вселената за някаква си рутинна ваксина.Изкопаха безумни конспиративни глупости,които освен смях не могат да предизвикат нищо друго.Самопровъзгласилите за експерти по вирусология и псевдодетективи ни проглушиха ушите с неадекватните си хипотези,докато фактите и цифрите им забърсват шамар след шамар.Ваксината предпазва от тежко боледуване и смърт.Не е панацея и ефиктивността й е 85% .Да,пробиви има,но това е нивото на науката към този момент.Няма кой да измисли специално за Г а н я щит !

41

Средствата

преди 2 години

Не стигат до адпесята, защото гербави шефове ги преразпределят или обсебват.

40

Ставри

преди 2 години

Стойчо Кацаров е лъжец и подлец.

39

Анонимен

преди 2 години

Вече са отработили прикриването на тежките странични ефекти от ваксината и затова може и без писмено съгласие. Между другото, кога ще ни покажат Кунчев?

38

ГЕРБ

преди 2 години

Време е ваксината да заработи, и ваксинираните да измрат като мухи, белким София малко се поизчисти, че направо не се трае. Идеш в хранителен магазин, 2 часа не можеш да се наредиш на касата от бутаница, идеш в Мола не можеш да се разминеш, идеш в магазин същата работа! Абеееее, еййййй....поне сега ще си отдъхнем!

37

Бay

преди 2 години

До 40 Бил Гейтс знае всеки къде е! Няма нужда повече!

36

Анонимен

преди 2 години

2076 лицензионните документи за пфайзер ще бъдат разсекретени.

35

Анонимен

преди 2 години

До 39: Ти защо искаш аз да се ваксинирам? Познаваме ли се?

34

Анонимен

преди 2 години

Вече няма да се иска писмено съгласие. Защо? Какво се промени? Обяснете, мошеници!