79

Анонимен

преди 2 години

103 кои ше излезете 50 сектанта и още 100 роми и бабички - като Гешев е радост хахахахахахаха цирковете на сектантите тепърва започват

78

до 90

преди 2 години

Никой не "вдига" цените, бе каре. Чувал ли си за пазар. Аман от слабооумни.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Тепърва ще разбирате колко сте я закъсали. :) И докато тук се правиш на ербап, от днес нататък тия, кояито сега ще те управляват вече имат нови, още по-интересни задачи отпреди: сега трява да стартират същинското крадене: тия три милиарда, които изчезнаха за 6 месеца са само близването на парата. ТЕПЪРВА ще им се отваря апетита. И ще ги вземат от теб. :)))) А ти лай тук, лошо няма. :)

76

Анонимен

преди 2 години

До 89 тва е някаква фантастика достойна за мозъка на вашия гуру хахаха - със заплахи не се живее

75

реалнафантазия

преди 2 години

Биби има нюха на Сокола. Позна, че трябва да се страхуваме за България, защото се задават тежки дни. А ДПС показа за пореден път, че е най-интелигентната партия у нас за наше огромно съжаление.... :)

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77Пак някои индивиди се изявявате като говорители на целия народ. Всички социолигически проучвания преди изборите сочеха ГЕРБ за победител с поне 5% в България. Всички екзитполове, освен този ползван от Епицентър даваха преднина на ГЕРБ през целип изборен ден. И....машинките решиха друго. Та не знам какъв купен вот от ГЕРБ сънуваш. Разбери какво означава "паралелно"гласуване според Кирчо. Там е заровено кучето.

73

Анонимен

преди 2 години

ок е да си отидат бившите бкп, сега бсп. но е задължително да има нова лява партия, истинска. и дясното да е също истинско, а не бивши комунисти. доготава ще въртим в кръг.

72

Анонимен

преди 2 години

на 4.02 пак ще излизаме с криваците пред парламата като през 1997 сле сполукатра за България...вервайте! Тия "промени" са ден до пладне.

71

Анонимен

преди 2 години

До Чудно чудоТи от небето ли падаш? Никой не се е отказал от БГ гражданство. В Америка и Канада след 5та година почти всеки получава гражданство, но си запазваш Българското. В САЩ и Канада има стотици хиляди българи, които са поо-големи патриоти от нашите фашизоидни псевдопатриоти.

70

Анонимен

преди 2 години

До Чудно чудо 90 Мислехте си, че сте овладели цялата държава, гербав, но дойде помощ отвън :)

69

Анонимен

преди 2 години

Тук съм за да чета скимтенето на герберастчетата сектанти

68

Анонимен

преди 2 години

До90 Ауеее laaaame!. Пипагат абатката ни сай утказал... Оа и да сай утказла, ся *** има, НАЛИ. Той сяя ио да наораии чи нии такаа умазана у акита държаата... Бали за тъй стаа призуден ли кот ши стаа - Да га упрай!!

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Подигравките и досега ги пишехте, ама кой ще ви плаща от днес нататък, гербав :)

66

АнонимеН

преди 2 години

НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛ И 1 ПРОВЕРКА НА ГЛАСОВЕТЕ ОТ СТРАНИТЕ ОТ ЕС ИЛИ ТЕЗИ В БЪЛГАРИЯ ДАЛИ ГЛАСУВАНОТО В РАЗПИСКИТЕ СЪОТВЕТСТВА НА ДАДЕНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНАТА!!!! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕМОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ СЪС НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИЯ КИРО МЕНТАТА КОЙТО ВЗИМАЛ ПОВЕЧЕ ОТ БОРИСОВ И 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СТАНИСЛАВ

65

Ха-ха

преди 2 години

С такъв парламент по-добре ще е служебно правителство. Напролет пак избори

64

Анонимен

преди 2 години

Избрахте си тези, които като бяха министри дигнаха цените. Колем кеф. От Нова година още. За да им се радвате. *** народ слаба държава.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Рев на герберастчета здрав ни чакат тея дни" Няма да има "рев". Вие не заслужавате повече да ви се отправят предупреждения, а вече е и късно. Сега ще ви скъсваме от подигравки и ще чакаме да се случи логичното - ПП да гласуват финансите на Радев, след което "случайнно" да "разпаднат правителството, или направо давайки властта пак на Радев и служебните му сатрапи. След "справянето" с Ковид, изборните резултати ще са второто нещо, заради което ще ви се смее целия свят.

62

Мдаа

преди 2 години

След тези резултати вече уча - турски скоро ще ми трябва

61

Анонимен

преди 2 години

Гербавитетролове унили. Пишат, ама няма го онзи хъс :) Днес работят безплатно, ама още не го знаят :)

60

до маика турция

преди 2 години

Не турците,а сам себе си ще се убиеш.Пяната по устата ти от злобата,с която най-вероятно си и кърмен,се усеща навсякъде.На такива като тебе и хапчета няма да ти помогнат.Искрено съжалявам такива екземпляри като теб....