51

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е тумор , който час по скоро трябва да се изреже от човешката история...

50

Анонимен

преди 2 години

Там където са най-набодени има най-голямо ограничаване на свободата в момента. Странна работа.

49

Анонимен

преди 2 години

Тр.оловете тук са пропагандаторите от женския форум. Вливат отровата си и тук.

48

Тиранията е свобода

преди 2 години

"Превантивните мерки не лишават хората от свободата, те я гарантират."

47

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксинире са олацебо за да ви подлъжат да спрете да се пазите и да им изкарате уханската гмо чума!

46

Анонимен

преди 2 години

Браво цел ден ви чакам да върнеме новините в пандемията.

45

ДЕДО ВАНГОЩ

преди 2 години

Аз ще ви кажа защо,защото ваксините не са това,което са.Кой разбрал,разбрал.

44

K

преди 2 години

Какво стана с мантрата, че като се ваксинира 70% от населението, всичко ще приключи? Оказа се кукичка за шаранчета. Сега следващата кукичка е: "100% ваксинация и всичко ще приключи". А всъщност крайната фаза на капитализма се *** в нов световен тоталитаризъм. Т. нар. "ваксина" не е ваксина - тя не спира разпространението, а облекчава симптомите при уязвими хора. След като не спира разпространението, рисковете (с или без ваксина) остават единствено за конкретния човек. Свобода или смърт!!!

43

До47

преди 2 години

Абе глигаан,ти кога ще извадиш главата от пясъка и ще почнеш да я ползваш по предназначение? Европа,континентът с най висок процент ваксинирано население пламти отвсякъде!

42

Що така, бе Миме

преди 2 години

Нали Европата ваксинирана, от къде ѝ дойде пак нова вълна на нещастната глава европейска. Да не би това с ваксините да е измама и те да не пазят от вируса, а само да плодят нови щамове, като се кръстосат в организма на набодените с истинския вирус? Ай,ай,ай каква беда европейска. А нас критикуват,ч е малко сме се ваксинирали. Ами не сме прости колкото тях, затова.

41

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам че получавам много минуси като питам как така има хора които хем са загубили близки от уханската чума, хем вярват на тия дето отричат вируса. Ами ако това е егоистичното мнение на повечето българи напълно си заслужаваме турска инвазия и заличаване като племе! А ако това е мнението на повечето жители на Земята бих казал че напълно си заслужаваме заличаването ни като животински вид от термоядрена вой а!

40

Анонимен

преди 2 години

Масово ваксинирани пълнят болниците. За последните 6 месеца над 70 спортисти умряха внезапно.

39

Анонимен

преди 2 години

До 44: Мойте близки загинаха от лекарска алчност и безочие. Не бяха лекувани.

38

В БЪДЕЩЕ

преди 2 години

СЛЕД 1 -2 ПОКОЛЕНИЯ ВАКСИНИРАНИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИМ НИКНАТ РОГА КОИТО ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА АНТЕНИ И ЩЕ ХВАЩАТ БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ

37

Анонимен

преди 2 години

Абе,всички тук се надпреварварват да пишат за "ваксини" и собено тези,които са се набоцкали и са се включли в безкрайната верига за набоцкване,като генетични наркомани,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ,НАБОЦКВАНИТЕ НЕ СА ПРОЧЕЛИ,ПОД КАКЪВ ДОКУМЕНТ СЕ ПОДПИСВАТ,ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАЛАГАЩИ БОЦКАНЕТО - ПОДПИСЪТ Е ЗА ПРИЕМАНЕ НЕ НА "ВАКСИНА",А НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН БИО ПРОДУКТ!ЧЕСТИТО НА НЕМИСЛЕЩИЯТ ПЛАНКТОН!!!

36

Анонимен

преди 2 години

В по-голямата част от Африка климатът не е благоприятен за разпространение на ковид. Това е ясно. Защо най-много в източна Европа , в частност България и Румъния? Също е ясно. Защото са с най-малко ваксинирани.

35

Анонимен

преди 2 години

Най-наваксинирания континент с най-много случаи, що не дадете колко е ваксата в Азия и Ю Америка, а все Европа дъвчете

34

Анонимен

преди 2 години

Аз питам кой подлага повечето националистически партии освен антиваксърска риторика да имат и отричаща вируса риторика? Това при условие че поне в България всеки вече има загинали близки от уханската чума! Иначе мейнстрийм партиите са ми ясни - за тях локдауна вече не съществува, защото измислените им ваксини превръщат чумата в леко грипче и дълга на всеки е да се бодне и да ходи на работа да си чака реда да мине през уханската чума 6ж като леко грипче.

33

Анонимен

преди 2 години

без да искат сами доказаха че ваксините са ментета )ваксинираха много народ с по две и три ваксини ,а сега мерки полагат)

32

Анонимен

преди 2 години

Тия четат картинката и статистиките точно както дяволът чете евангелието! Евала, нямат никакъв срам!