82

Е,затова

преди 2 години

"умните"българи ходят да берат ягоди в Испания.Не съм видяла испанец да "копа"картофи в България.

81

славяни

преди 2 години

Ако в Испания са постигнали стадния имунитет защо се налага поставянето на бустерна доза!? Въпрос с понижена трудност като за ваксинатори и нарковаксъри!

80

до БАУ

преди 2 години

А това тук, което коментираш, не е ли жълто бе, амбрияж?

79

Espera por favor

преди 2 години

Те и Нидерландия, Дания и Норвегия го бяха постигнали, пък сега виждате какво става там. Въпрос на време е да им тръснат локдаун. Нека да не бързаме!

78

Анонимен

преди 2 години

До Атакиста Ми твоят идол Волен щеше да сваля Борисов пък после за един куфар с пари му излиза гъ.за. Тъй че не обяснявай кой колко ниско е падал,че такива като теб трябва да гледате в земята от срам.

77

Анонимен

преди 2 години

Просто там няма толкова много гнусни де_би_ли като нашите антиваксери.

76

Grom

преди 2 години

Дай Боже, но Израел и UK са примери, че високите проценти на ваксинация не гарантират абсолютно нищо. Особено що се отнася до дългосрочните периоди и имунитета на хората.

75

Бay

преди 2 години

любимо ми е как Ганча не е овца, но вярва на всеки жълт сайт и клипче във ФБ. :D

74

Абе да не повярваш

преди 2 години

толкова много компетентни Гаnчовците по всяка твма, че не завярване, че са на първо място по смъртност, последно по заплащане, последно по здравеопазване, карат по дупки, градовете приличат като след бомбардировка. Какво племе уникат!

73

От Берлин

преди 2 години

DW, и всичко е ясно... Не вярвайте на тази добре подготвена, организирана и финансово подплатена,, Пандемия" и нейната пропаганда... Имаме Нов Холокост, и той е на убитите и осакатени жертви на,, ваксината"... Всичко ще излезе до няколко години наяве, въпреки, че и сега се виждат наченките на това престъпление! Бог с ВАС( и,, ваксинираните") и пазете децата

72

доц. Мангъров

преди 2 години

Това изречение в края на статийката ме заинтригува "Испания вероятно вече е постигнала стаден имунитет, който сега трябва да бъде затвърден с бустерно ваксиниране."...И затова питам "А бустер на бустера кога ще се извърши, нещaстници" ????

71

Анонимен

преди 2 години

АТАКИСТ, не съм от тези, които се ваксинират. Заради тези глупави сертификати не мога да ходя на работа. Така че аз не съм от стадото.

70

славянин

преди 2 години

''Наскоро в специализираното списание "The Lancet" излезе публикация, в която експерти изразяват предположението, че Испания вероятно вече е постигнала стаден имунитет, който сега трябва да бъде затвърден с бустерно ваксиниране.''Налагането на поставяне на трета бустерна доза е показател, че стаден имунитет не е постигнат, а не обратното!

69

Карандаш

преди 2 години

Испания вероятно вече е постигнала стаден имунитет .....който сега трябва да бъде затвърден с бустерно ваксиниране. Ха-ха!

68

Анонимен

преди 2 години

Ел.ке, много си се хвърлила в джаза с този вирус. Няма ли почивка за теб.

67

Крети

преди 2 години

Господ е наказал Агуеро зза реклама на ваксини! Sergio Aguero: Football Star Suffers Heart Problems During Match, 6 Weeks After Promoting Vaccines To 12-Year-Olds

66

Анонимен

преди 2 години

Ние не сме стадо! Бееееее!

65

Анонимен

преди 2 години

Някой много ловко използва брой починали за ден във всичките страни. Явно добра подготовка и проучване на данните, което отнема време. Единственият извод е, че той е тук за пропаганда срещу заплащане, освен това няма и една игла. А две думи: чака го съд и присъда

64

Анонимен

преди 2 години

До след няколко седмици,когато и при тях ще почнат да се пълнят болниците и ще овесят ***,че е време за локдаун

63

до 79

преди 2 години

В Испания никога *** не е умало сартификат и не се изисквал!! Училищата никога не са затваряни дори минималната година! А ти в твота мила татковина си играхте на ластици - отваряне, затваряне! Гнусна нация-***