418

Анонимен

преди 2 години

Изкарал "лек COVID", ама повече от месец никакъв го няма - НИКОЙ не го е ВИЖДАЛ, нито го е ЧУВАЛ. Лъжи, лъжи, лъжи... Ей затова хората не вярват на нищо и никого, включително и за ваксините, защото постоянно някой овластен си прави гаргара с тях.

417

Анонимен

преди 2 години

Не му пожелавам смъртта, но искам да знам как действат три дози ваксина. Искам истината от първо лице!!!

416

Анонимен

преди 2 години

И да го питам Кунчев, като е ваксиниран, що боледува? що не аз, дето не се ваксинирам и няма? Да не дърпам дявола за опашката, яма ще се наложи.

415

Мисли

преди 2 години

Къде е Ангел Кунчев?

414

Анонимен

преди 2 години

Самата форма на изявлението е доказателство за това, че Кунчев вече го няма.

413

друга песен ще запее

преди 2 години

ква по-точно, ще споделиш ли

412

Ха

преди 2 години

До КунчевКовида го изкарах, няма какво да гледам. Теб като те натиснат след няколко години последствията от ваксината му мисли. И при всяка среща с всеки нов щам ще ти хакат поредната бустерна, мустерна, шустерна, дозичка. До коя по ред ще издържиш.

411

Анонимен

преди 2 години

Едно селфи с дата се прави за секунди, но нещо не искат.

410

Койчо

преди 2 години

Прест ъпникът на фотото няма да коментирам, но съветвам да видите в тубата...... 2021 Distinguished Business Leadership Award - Albert Bourla, DVM, PH.D....... около 7та минута Урсулата дер Ляйнен му връчва награда на архипрестъпника и строи заводи за отровите му на наша земя и като цяло-ЗА наша сметка. Все поеече се убеждавам, че без кр ъ в, няма да мине...P. S. В йлипа ни маски, ни дистанция... Пък и това гърче е неваксано. Как са го пуснали без кучешкото тескере... един Бау знае...

409

Кунчев

преди 2 години

До Ха ....Като те натисне ковида друга песен ще запееш.

408

Ха

преди 2 години

Кунчев, на 63 г. с диабет, хипертония и ритъмни нарушения, при това е лекар, ви дава акъл да се ваксинирате. Аз също съм на 63г., нямам нито една от тези болести или други хронични, не употребявам химическите препарати, които за благозвучие наричат лекарства и затова има по-голямо основание от Кунчев да ви кажа:Не на ваксините. Не на медицинския фашизъм пропагандиран от Кунчев и кунчевци. Ние не сме антиваксъри, ние сме антифашисти.

407

Анонимен

преди 2 години

Мъобще не бива да го караш след 3 вакси, ама ще си затворим очите както винаги. Най-добър е е естествения имунитет, защото се среща с целия вирус и това е завинаги. А тестовете за антитела не важат, защото има клетъчен имунитет. Ти може да нямаш никакви антитела на тест, но ако се сблъскаш с вируса, веднага ги изработваш. Нищо не разбирате от от имунитет и клетъчна памет. Уви!

406

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Айде оживя след 3 седмици и 3 ваксини, а аз още не познавам грипа"Гоуем си, Бате!

405

Анонимен

преди 2 години

Лъжа! Това е аватар на Кунчев!

404

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 470 Заради поредната лъжа ли. Не, всъщност ни е мъчно за него. Не искаме никой да страда или умира.

403

Доктор

преди 2 години

Да си жив и здрав докторе!

402

Анонимен

преди 2 години

За лек ковид повече от месец болнични, айде бе!

401

Анонимен

преди 2 години

Колко лек вирус си изкарал? 3 седмици те нема.

400

Анонимен

преди 2 години

Аз тоя грип го фанах ощ с всички класически симптоми, които ми описвахте- Мина ми след 3 дена и загубих обоняние за 1 седмица. Загубих обоняние. Е, вече съм ок. Чудо голямо. Не се съмняваму, че някои го докарват до пневмония, но ковид не е пневмония и по-стращен е бил сарс през 2003-та, обаче тогава и не разбрах, че имало подобно нещо.

399

Брей

преди 2 години

Не е ли множко цял месец самоизолация за лека форма на ковид. Има нещо гнило тук, ама ще му се чуе гласа след изборите.