249

Анонимен

преди 2 години

Защо не са разглобени и да са само за резервни части, защо ще се счупи машина която работи само няколко часа в годината?

248

\

преди 2 години

С евтини номера Буци лови балъци.

247

руский фигурант

преди 2 години

Вече е ясно че изборите ще б ъдат фалшифицирани, да избирате едно от последните неща които оставиха на хората вече ви е отнето. Честито бг овце блейте и по нататък докато ви прерязват гърлото.

246

Кико

преди 2 години

Това са машини за пуканки!!! Гласуваш(за нас) и хоп - пакет пуканки! Браво Радеф,венсеремус,-рот фронт!

245

Анонимен

преди 2 години

Вече излезе по медийте че това е ФАЛШИВА НОВИНА НА ПИАР СЕВИ от телефона на Гешефта

244

Пияница мистик

преди 2 години

Ше гласувам за Радев у вска кръчма ,бе......как да не гласувам!???

243

Анонимен

преди 2 години

Това е галшива новина на Буци затворника. Стига кудкудякали!

242

Цървул

преди 2 години

С тези "илюзионисти" има голяма вероятност изборите да преминат към раздел "български народни приказки". А избирателите да се окажат повече, отколкото населението ни плюс българите зад граница.

241

Анонимен

преди 2 години

Защо не са във вид на резервни части, а са цели машини, годни за манипулация на изборите, затова ли Киро измамника вече реди кабинет?

240

БАНко

преди 2 години

ПРИГОТВЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ В НЕГОВАТА ПЕЧАТНИЦА ОТ КОСТИНБРОД НЕ СТИГНАХА ДО ЦИК !!! И СЕГА МРЪСОТИЯТА С МАШИНИТЕ НЯМА ДА МИНЕ !!! ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

239

въпросче

преди 2 години

още колко ли машинки ше се открият до събота ?

238

Gesh

преди 2 години

Да, тези машини са с пренабити серийни номера, същия хаштаг на софтуера, и като подменят другите, ще изпринтят същия брой избиратели колкото е бройката на разписките (които се броят, но без да регистрират конкретно партии и преференции), просто защото са произведени от Нострадамус.

237

Анонимен

преди 2 години

Айде до тук с "новината" Боко пуснал фалшива новина. Малее мнго го е страх Буци от затвора щот там не ползват вазелин!

236

"СИЕЛА НОРМА&qu

преди 2 години

НА ПАЗАРА В БЪЛГАРИЯ --"ЛИЧНИ МАШИНИ ЗА ГЛАСУВАНЕ"---ЗА ВСЕКИ ДОМ , ОФИС , КРЪЧМА И МАГАЗИН ......ЗА ПО-ГОЛЯМА УДОБСТВО И ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!ГЛАСУВАТЕ ----КОГАТО И КЪДЕТО СЕ СЕТИТЕ И ...ПО КОЛКОТО ПЪТИ ИСКАТЕ----- ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ПРИ РАДЕВ И ХУНТАТА!!!!!

235

Анонимен

преди 2 години

Герберасти, какво квичите бре? Питайте сол т.ш.ка на вожда ви, шефа на Сиела. Той явно под давлението на буци прави тези шменти-капели. И как Борисов разбира едва ли не преди всички за тия машини, че беше ходил пред склада?

234

Знаещият

преди 2 години

Радев - пълен провал на служебният кабинет ! Цяла България и ЕС разбра за тоталният опит за рестарт на комунистите в България! Пълна какафония с машините и подготовка за манипулация на изборите! Но забравяш най важното :РЕШЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД ОТНОСНО МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ Е КАТЕГОРИЧЕН ЧЕ В БЪЛГАРИЯ Е СЪЗДАДЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА КОНТРОЛ НА МАШИННИЯТ ВОТ ЧРЕЗ ПРОВЕРКА НА КОНТРОЛНИТЕ РАЗПИСКИ ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ОТРАЗЕН В ПРОТОКОЛ !Избори без такъв протокол е противоконституционен !!!

233

Мдаа

преди 2 години

"Няма внесени нови 199 машини , това е фалшива новина " заявиха днес от Сиела Норма .Ей тоя Баце лъже като изоглавен , неслучайно неговите симпатизанти продължават да вярват че Винету същестмува!

232

Диоген

преди 2 години

Сиела са големи артисти.На предишните избори се вайкаха, че трудно ще осигурят толкова машини,а сега устройствата им никнат като гъби след дъжд!Когато интереса клати феса...

231

идва Видов ден

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

230

Анонимен

преди 2 години

През 1945г ли пак става подмяната бзнс е убита и премахната нищо ново под слънцето комуниста инициалиге и цвета мени но не и нрава си значи преврата е подсигорен с допълнителни машини Вапцаров ги вдъхнови за машините ВСИЧКИ искахме гласуване с смартфона или по пощата уви няма да го бъде никога вече