47

xaxsasбв

преди 2 години

Зо 47 - Да делиш хората на ваксинирани и неваксинирани е неуважение към живота. Има живи и умрели хора. Това е единственото стойностно деление. Виждаш, че измират предимно хора в пенсионна възраст, които се страхуват от ваксината и които не се ваксинират заради липса на доверие в политиците. Тук във форума, надали има повече от 10-20 човека над 65 годишна възраст. Ако искаш да си мериш пикалото с умиращите отиди в някой пенсионерски клуб да обясниш очи в очи на хората създали държавата какви са.

46

Анонимен

преди 2 години

Западът го очаква рязък спад на жизнения стандарт, и това ще бъде катастрофа защото при спадане на стандарта минимум два пъти не е възможно да се запази инфрастуктурата и стабилността на обществото, ще бъде много по-страшно отколкото 90те в Русия и в България. А в България като периферия и депо за черноработници ще дойдат още по-тежки времена, ще бъде просто ужас.

45

Анонимен

преди 2 години

Икономиката на ваксинирана Германия спадна тази година с 10%, до максималното ниво на най-острата фаза ковид-19 пандемията 2020 година. 10% това е твърде много.

44

АНОНИМЕН

преди 2 години

НАМАЛЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО НЯМА ДА РАВНОМЕРНО. НАПРИМЕР В ЕВРОПА И С. АМЕРИКА ТО ЩЕ НАМАЛЕЕ САМО НАПОЛОВИНА. ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО. :) НАЙ-ЗАСЕГНАТИ ЩЕ СА ДЪРЖАВИТЕ С НАЙ - НИСЪК СТАНДАРТ. Е, ПОНЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ПОСТОЯННОТО МРЪНКАНЕ И ТОРМОЗ ОТ СТРАНА НА РУСИЯ И КИТАЙ. :)

43

??

преди 2 години

''Увеличението на случаите в Дания идва след успешно въвеждане на ваксина''. Няма какво да се добави повече, кратко и ясно,

42

Анонимен

преди 2 години

В Италия протестите са общи и за ваксинирате и за неваксинираните. Там се осветиха че ги будалкат.

41

Анонимен

преди 2 години

Вирусът е интелигентна форма на живот, и както показват фактите в цялата история вирусите винаги са били по-интелигентни от хората и винаги са побеждавали. Хората никога не са могли да се справят с тях, докато вируса не си свърши работата и не си отиде сам. Здравият разум казва, че трябва да се търси договор с тях, и никаква вяра в шарлатанската безпомощна наука няма да помогнат. Вярва се в Бог, науката трябва да се докаже, а за сега доказва само провали!

40

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че всичко става и се пуска само по Неговата воля.

39

Нищо ново

преди 2 години

Още преди 4 века Шекспир (чрез своя герой Хамлет) е казал, че има нещо гнило в Дания.

38

АНОНИМЕН

преди 2 години

БОГ ПУСНА ВИРУСА И ТОЙ ЩЕ ИЗИГРАЕ РОЛЯТА НА ЕСТЕСТВЕН ОТБОР И ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ С ЧОВЕЧЕСТВОТО. СВЕТЪТ ЩЕ НАМАЛЯВА С 50 МИЛИОНА ВСЯКА ГОДИНА ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД. ДОКАТО ДОСТИГНЕМ ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД. ЗАЩИТАТА Е КОМПЛЕКСНА - ВАКСИНИ, ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ И НОРМАЛНА ПСИХИКА, НО ЯВНО НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ ОТГОВАРЯТ МНОГО МАЛКО ХОРА. ПОДОЗИРАМ, ЧЕ ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ПРЕРАЖДА. ГОРЕ-ДОЛУ ТОВА Е ИСТИНАТА, BELIEVE IT OR NOT.

37

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е изчерпването на ресурсите, които преди бяха лесно достъпни - ресурси в изобилие има само Русия, и вече не са достъпни. А също така и моралната и интелектувалната деградация на населението на Запад. Западът все още държи някои ключови производствени технологии, но без ресурси те са безполезни и скоро ще ги загуби.

36

Анонимен

преди 2 години

Ще им се иска да са постъпили като нас да се държим, сега нон стоп ше ги тресе мисълта ако ще трябва да мине през всички аз ще оцелея ли нищо че съм се боднал с поне две игли, (това беше проблема на ситуацията живота продължава и не може да живеем в страх не само в живота но дори и заради това дали някой е роднина или твой познат, просто трябва да продължим, каквото стане ще стане) но ако ги бакарат наново те ще се вдигнат и ткашните ваксари пак ще го .... там ще се осетят тукашните шматки не.

35

Анонимен

преди 2 години

Министерството на здравеопазването няма данни за броя на починалите от началото на годината разделени по заболявания. Отговор на официално запитване по закона за достъп до обществена информация. Можели да поискат такава от друфи ведомства. Предполагам от погребалните агенции.Интересно кой дава броя на починалите за денонощието? Интересно как се правят стратегии за развитие на здравеопазването без такава информация. Явно само точенето на касата е важно.

34

Опааа

преди 2 години

"Хората, които не са изкарали, особено хората, които са на възраст и имат едно или няколко придружаващи заболявания, бих препоръчал да се ваксинират". Това заяви за БНТ доц. Атанас Мангъров.

33

Анонимен

преди 2 години

До Опааа Излиза, че Мангъров не ви е виновен на ваксърите, че масово хората не искат да чуят за ковидваксина.

32

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите с техните *** мозъци ще заклчат, че ваксините работят и те са спасението.

31

Анонимен

преди 2 години

Ей ваксърите пак ви навират истината в очите, ама не може да повярвате. Видяхте ли БЕ Дания любимия пример. За другите да напомним че нещо спря информацията за Израел, за Англия. Май англичаните ще излязат тарикати, няма да ограничават, ще гонят естествен имунитет. Май палачинката се обръща. Гледайте ваксъри втрещено, явно не може да асимилирате какво се случва. Сега само си представете един нов вариант на вируса. Какви се струва? Ще ви измислят нови вакси да се радвате. Със същия резултат сегаш

30

Анонимен

преди 2 години

Кога хората ще се събудят да осъзнаят какъв *** са ни наденали с тоя гмо вирус проектиран в САЩ и произведен в Ухан. Трябва всички да се вдигнат да търсят истината кой пусна това биологично оръжие дори това да коства ядрен удар по Китай! А не да се делим на ваксъри и антиваксъри, а някои в това време да прикриват следите. Виновните трябва да бъдат изправени пред съд, а Китай да бъде заплашен с ядрен удар, ако не съдейства!

29

xaxsasбв

преди 2 години

65+ годишните падат като пилци един след друг, но нашите велики политици тръгнали да натискат работещите да се разхождат със сертификати и да затварят кръмчи, ресторанти, бизнеси и молове. А тука се караме кой бил ваксър, кой бил антиваксър. Хахаха. Странен народ сме, със страшно смотани управници. Продават човешки животи в замяна на банкноти и тестове. Цял свят ги върти като сополи на малкия си пръст, а те мераклии да управляват пенсионерския вот. ;}

28

до 25 от славянин

преди 2 години

Разбира се, това е вълната на неваксинираните във масово ваксинираните държави! Да им се чудиш тогава защо са се ваксинирали масово щом няма полза от масовото им ваксиниране!?