301

ФАКТ

преди 2 години

Българина е най-големия лузер...сгради не може да прави, пътища, медицина няма, образование никакво, дори за общ работник не става, защото масово е алкохолик и мързелив, на лекари не вярва , на себе си даже не вярва-просто щото сам се знае каква стока е ...стига професоршини, остай ги да гинат пред ВМа и тва е :)

300

я

преди 2 години

Абе къде е оня Кунчев, че нещо ми се губи???

299

анонимен

преди 2 години

а за обида на нацията каква се прави??????

298

до 344

преди 2 години

Тая тайванска партенка още ли е вървежна... Типичен пример за неграмотността на ***.Апропо, тайванците ползват предимно собствена ваксина, така че може да пропуснеш глупостите за поробената Европа...

297

Анонимен

преди 2 години

До Д.Г.Д. Брех, викаш, момиченцата щото са момиченца, пък другите са нещо наежени, и никой не те оценява теб, големия кадър, та да изкарваш повече. Ела на Запад, пиле, обещавам ти, че ще оценят за толкова, за колкото заслужаваш, но нещо и това не искате, щото тук нещо ви е прекалено прагматично: все на хляба мекото търсите. Почти те виждам в ролята на тия дечица, на които завиждаш. Минус тяхния успех, разбира се.

296

Анонимен

преди 2 години

Скрий се бре.

295

до Часовникар

преди 2 години

Пфффф хахахах ей комик ! ''Чувство за какво има???? Народ дето пие метилов алкохол и яде най-големите гадости у свето има какво чувтсво?????? хахаххахаха ей комиче...абе ти си некъв голям веселяк....яде кренвриши, от 13 годишен порка и се друса с амфети...най-болният народ и ти какво чувство викаш има българина???? хахахха комик

294

Анонимен

преди 2 години

Дават ти сертификат, за нещо , което няма сертификат. Хаааааахахахахах

293

Анонимен

преди 2 години

От ваксъра ме е страх повече. Защото с една хвърчаща бележка се вре и влиза навсякъде, мисли се за недосегаем, а всъщност може и да разнася заразата. Нищо се не знае. Друг е въпросът пък, ако е и фалшива. Докато другият не влиза никъде, спазва мерките..

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен345Ми като не плащаш осигуровки какво да ти върнат? Плащай си лечението. (То никой няма да те остави и да не си го платиш).

291

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Естествено,че трябва да имаме средновековно мислене.У средновековно мъжество,за да смелим разни доктори *** с подчертано швестърски отношения към живота.

290

Часовникар

преди 2 години

Абе докторе,днес много са малко българите дето посещават врачки и гадателки.Защо не допуснете,че по-скоро българина има високо развито чувство за самосъхранение и иска САМ да решава съдбата си,а не тези или онези.Вие можете ли да ми гарантирате,че след вашата ваксина :1.Ще остана жив 2.Че няма да се заразя.3.Че няма самия аз да заразя вам ?!НЕ МОЖЕТЕ !!! За какво ми е тогава тая набързо измислена и без какъвто и да е сертификат ваксина ?! Оставете ни най-сетне на мира !!!

289

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

Нека да е Ясно че на тези които правят такива статии за това им се плащада лъжат хората от сутрин до вечер да се набо-ът.Все пак българите са оцелели през вековете и могат да мислят за разлика от други, А във какво вярват си наша работа,Бъдете здрави и си пазете умовете, за това е борбата

288

Анонимен

преди 2 години

А, бе , какво ги защитавате докторите и системата , бе хора? Вие виждате ли какво се случва по Ковид отделенията. Хората ходят голи по коридорите, уринират по кашони и кофи. Няма нито едно медицинско лице и това го видях в една болница, а това не е само там, а почти НАВСЯКЪДЕ. Оставят ги на произвола и умират като кучета. После Нов антирекорд. Не 300, не знам как не са 3000. Такава трагедия няма никъде другаде по светя.

287

до 343

преди 2 години

300 на 6 000 000 е далече от 850 на 1 000 000, т.е. КОВИД е по-безопасен от Ваксината!

286

Врачка

преди 2 години

Доадайте у маалътъ да ви кълнем вирусо и он ша бега.Кви дофтуре кви ванцине беееее!Саму пу 50 левъ зимам.

285

Всичко знае

преди 2 години

*** ю знае всичко. Ето и на зеленият сертификат му измисли колая. Не иска да се ваксинира, затова специално за *** ю измислиха антителата. Всички *** ювци ще се удостоверят като преболедували. Разбира се, това минава за пред властите в бг, за чужбина - не. Както и за пред вируса, когато заболеят и тичат пред Пирогов или ВМА. Така един приятел година говори. Първо нямаше вирус, после беше лек, накрая го лепна и беше 30 дни на ремдесивир и кислород. Държавата (всички ние) платихме глупостта му.

284

Анонимен

преди 2 години

До 339/Ще си плащам сам лечението, ако ми върнат осигуровките и не плащам такива. Проблем няма.

283

до 335

преди 2 години

не е само той, Тайванското Правителство излезе с подобна статистика, т.е. че КОВИД-Ваксината е в пъти по-смъртоносна от КОВИД, но Европа е Пор0бена и се мълчи, Медиите са Купени, а нас хората за пари ни третират като ***, тия всичките са за Трибунал като след 2-рата Световна, престъпление срещу Човечеството!

282

Анонимен

преди 2 години

До Последни НовиниА колко са починали от корона вируса неваксинирани? 300 на ден на 6 000 000 население. За една година 36 000 на 6 000 000. Ама това е само тази година. А ти говориш за 850 на 1000 000. И дали от ваксината ще починат или от придружаващите болести? Някой, който има 100 млн долари, каквото и да напише, е вярно.