258

Анонимен

преди 2 години

Как ще спечели тоя инфлация , мор от ковид и все друг му е виновен , пълен нектдърник . Народа не е толкова наивен ще търси нещо ново

257

реалист

преди 2 години

До 324. Хе-хе, ГЕРБ щял да бъде опозиция след изборите. Ами те това и искат. Май си доста глу.павичък ако не виждаш гербаджиите как се кефят точно в опозиция да им гледат сеира на другите, начело с оня ръб в президентството, как се гърчат и съсипват държавата. Хич не им и трябва на ГЕРБ повече да управляват това т ъ п п о, неблагодарно племе. Който иска да си блъска главата.

256

Анонимен

преди 2 години

Как ще спечели тоя , гонят го ЕС , там е персона нонграта и Путин гледа на него като слуга пълна карикатура , не спазва конституцията , народа като цяло е мъдър вижда че Радев води България към пропастта

255

Анонимен

преди 2 години

дам, телевизийките заляха ефира със сериали срещу българската демокрация. любимата им тема - мафията и забравиха за комунизма и какво беше тогава. така народа избра да гласува за комунист-президент.

254

ганьо

преди 2 години

До 319. Ами нека радеф стане пак президент. Идеално. Тъкмо ще има кого да продължи да псува народът преди да грабне сопите.

253

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хъ "Половината от тогаващното ДС са вече покойници, друтата половина са пенции!" Няма нормален човек, който да мисли, че ДС е изчезнало, тъй че или имаш проблеми, които трябва да адресираш, или си тук за. да работиш за ДС точно. Кое от двете?

252

Анонимен

преди 2 години

партията майка пак излъга народа.нейн казармен копой-комунист ще ръга чушки в боба, отново.

251

Анонимен

преди 2 години

Волен е президента !!!!!!!!!

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 "Аз не лъжа,защото съм от неговото поколение!" Лъжеш като съдран. И не за това дали Борисов е бил член на БКП (всички кадети на Симоново бяха длжни да са такива, за да служат в държавните органи), а за това дали в България ДС има влияние, и чие влияние прокарва тя. Изучили сте се на лъжи, защото едно време в комунистическа България да се лъже беше национален спорт: лъжеше се официално и неофициално, даже и хората се самозалъгваха за това в какъв "рай" живеят или представляват.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 324 "Каква " ДС" те гони бре?-:)" Тази, която вкара 27 свои члена в ИК на Радев. Тази, за която сегашното назначение на Радев за министър на МВР Рашков, е работил цял живот, тази, която като клон на КГБ/ФСБ чрез Решетников лично е избрала Радев за кандидат на БСП. Тази, чийто кадър Маринов, е дясната ръка на Радев.

248

Анонимен

преди 2 години

Радев: Гласувайте за Кирето моля ви се. той е честен като мен. Той е бивш президент на Арвард да знайти, доолу Герп ни разбрахти ли?

247

1

преди 2 години

Изборът за президент тази кампания се свежда до избора между ЕС и Путин.

246

Анонимен

преди 2 години

318 Каква " ДС" те гони бре?-:) Виж за комунистите от ГЕРБ си прав! Много млади българи още се питат,верно ли Борисов е бил комунист? Ами беше деца БЕШЕ!-:)) Аз не лъжа,защото съм от неговото поколение!-:) Така че мен няма кой да ме излъже за този факт!-:))) ГЕРБ ще бъде само опозиция след тези избори! Властта повече Няма да им бъде дадена! За " мераците" им знаем!-:))

245

Анонимен

преди 2 години

Браво Радев, би ни - опааа, уби ни всички за едни 15 хиляди лева и доживотна президенстка пенсия в размер на 60% от заплатата ти, ох колко си долен, ама то и избирателите ти са такива.

244

Striker

преди 2 години

Поредната партенка на зелените чорапи! Не познавам нормален човек, който би си дал гласа за националния предател Крадев и неговата некадърна шайка! За 7 месеца управление изчезнаха 7 млрд. за Хемус, цените на тока и газта са в небесата, ковид кризата е в разгара си, малкия и среден бизнес е пред колапс, зимният сезон се готви за фалит, образованието е хаос и още, и още.

243

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хъ Чака те/ви много тежко комунистическо събуждане, веднъж щом ДС вземе властта окончтелно чрез втори мандат на Радев. Даже и заклетите червени каскети, които тррролите тук за да се случи това, свикнахте с хубавите неща от демокрацията, и когато ДСарите дойдат да ви ги вземат, ще разберете, че се връщате в каменната ера.

242

Мда

преди 2 години

Гербавите хиени са налазили тука.Ама файда НЕМА,пак ще хванат сланивия колец.

241

Вълчан Войвода

преди 2 години

Радев ке падне, със или без Албанските машини!

240

Ха-ха

преди 2 години

Гербавите пак ще реват *пени след поредната си "победа"!

239

Анонимен

преди 2 години

Кого му води, бре? Матето ли пак... ...или само дрона?