35

Анонимен

преди 2 години

ИМАТ ОГРОМНА АРМИЯ И САМО ЗА 24 ЧАСА СА ДОСТИГНАЛИ ДУНАВА...НА НЯКОЛКО ПЪТИ ТУРСКАТА ДЪРЖАВА Е ИМАЛА ПЛАН ЗА ВОЕННО НАХЛУВАНЕ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ И КИПЪРИЗАЦИЯ НА РАЙОНИТЕ БУРГАС,ЯМБОЛ,КЪРДЖАЛИ ДОРИ ПЛОВДИВ,НО РУСНАЦИТЕ НЕ СА ПОЗВОЛИЛИ...

34

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН ПОЛКОВНИК РАЗПРАВЯШЕ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА АРМИЯ,КОЛКОТО ДА ЗАДЪРЖИ ЗА НЯКОЛКО ДНИ ТУРСКИТЕ ВОЙСКИ ПРИ НАХЛУВАНЕ,СЛЕД КОЕТО ДА ДОЙДАТ РУСНАЦИТЕ...САМА БЪЛГАРИЯ НЕ Е МОГЛА НИЩО ДА НАПРАВИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ...СЕГА НИ ПРЕВЗЕМАТ ОТВЪТРЕ С КОРУПЦИЯ И НЕ Е НЕОБХОДИМА ВОЕННА НАМЕСА...

33

Ямболски цървул

преди 2 години

Слънчева енергия...съгласен съм с теб,ама не чак толкова много хаххаха

32

Анонимен

преди 2 години

Турция е регионална супер-сила, проблемът й е, че няма акъл как да използват военно-икономическата си сила.Все блянуват за възстановяване пид някаква форма на Османската империя. Тези мераци ще унищожат Турция. Германия беше голема сила, а какво станаа...?!

31

Solar Power

преди 2 години

До Ямболски ***: Ролята на България е била да удържи Гърция и Турция за 7 дни. През това време руснаците ще бъдат вече в Румъния :)

30

Krom

преди 2 години

До dogan - тук има само един ***, и това си ти. Вероятно, защото косматия башибузук, оправил твоя роднина от женски пол е причинил тези промени - а именно - превърнал те е в малък озлобен пом.@к който мечтае да е голям зъл турчин! С мечтите ще си останеш.

29

Шах

преди 2 години

Хитри са гърците.Дръпнаха 300 милиарда дълг и сега САЩ и Европа трябва да ги пазят с очакване да си върнат нещо .

28

dogan

преди 2 години

До До doganГяурите отлично знаят, че времето, когато бяха част от Османската Империя са най-спокойният и сит период на развитие за Румелия. Също така знаят, че всичките им опити да си играят на държава, са краткотрайни и крайно неуспешни, от които те страдат най-много. Настъпило е време да се върнат, там където им е мястото, да бъдат част от една независима и Велика Империя. И съвсем скоро ще се осигури възможност, по честен и демократичен път, на свободни избори да се гласува за Обединение!

27

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ИСКАМ ТУРЦИЯ ДА НАПАДНЕ ГЪРЦИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ!! ТОВА ЩЕ МИНЕ И ЗАМИНЕ! НО НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕНА ОТ НАТО С ГЛАСУВАНЕ И НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СЕ МАХНЕ ОТ НАТО! КОЙ ДОПУСНА АРАБСКА СТРАНА В НАТО !

26

Тез и те

преди 2 години

като корейците само се дуят колко са големи, а са така изолирани в световен мащаб......затова и лирата има такива ниски стойности и населението им с изключение на няколко по-големи града тъне в мизерия.

25

Машала

преди 2 години

Ердоган е супер-политик, който с един единствен ход съсипа България и така ще си я върне на тепсия. Ердо подкрепяше 12 години един неграмотен човек за управник, който съсипа България, така както дори при една война не може да бъде съсипана. 12 години държавата теглеше дъжавни дългове един-след-друг, пилееше парите от европрограми и прокуди навън най-умните и най-кадърните българи. Сега Ердо ще прати една ловна дружинка и ще си върне вилаета без войни.

24

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА КОЕТО ЩЕ СТАНЕ И НА ВСИЧКИ ТУК НИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО Е, ЧЕ ПРЕЗ 2022-РА ЕРДОГАНСКАТА ВАЛУТА ЩЕ СЕ ОБЕЗЦЕНИ ДВОЙНО И ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ В ЕРДОГАНИЯ ЩЕ СТАНЕ 2 ПЪТИ ПО-НИСЪК ОТ ТОЗИ В БЪЛГАРИЯ! ЕРДОГАН ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА УПРАВЛЯВА , ЗАЩОТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ТАМ МУ ХАРЕСВА ДА ГО НАСИЛВАТ, ОТНОВО И ОТНОВО И ОТНОВО

23

Krom

преди 2 години

До Ямболски *** - от 4 поделения с ОТР - оперативно тактически ракети, сега придобили слава като СКЪД, само това в Русе ставаше. Останалите бяха остарели версии - с тележки, МТО-батареи и т.н. Разчитаха на изчислители, които редовно "поразяваха" български градове по ученията. Силно уязвими и заради радио-релейките с висока честота. Така че, малко е пресилено. По времето когато аз служех, доктрината бе да удържим турците докато дойде на помощ Одеския окръг. Сами точно не можехме повече.

22

Ако се

преди 2 години

опитат да натиснат към Европа и съсредоточат военна техника натам, кюрдите веднага ще се възползват и ще им го бутнат из отзаде.......

21

Асан

преди 2 години

Турция скача даже на ФАЩ имат С-400 :)))

20

До dogan

преди 2 години

Кого наричаш рая бе, ***? Това, че ви търпим, не значи, че ще ви търпим и сюр-гюнестите приказки! Гърците стигнаха до Анкара през 20-те години на ХХ-ти век и само помощта на Съветска Русия ви спаси от пълен разгром! Русия ви даде злато, пушки "Мосин", картечници "Максим", нагани, милиони патрони, даже шашки! И военни инструктори! Дирника да й целувате! Днес Гърция ще ви пердаши по море и по въздух, защото са по-добри пилоти и моряци от онези с шалварите! Те кюрдите ви бият! Гьот сплескан!

19

Ямболски цървул

преди 2 години

22....вдишай малко....С тези оръжия ,които сме ги имали тогава-До Анкара ще стигнем...

18

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** каква армия сме имали? 120 000 души! С основна цел да удържи натовска Турция за 2-3 дни. Смешна работа.

17

Ямболски цървул

преди 2 години

Щит 1982....Гледайте в ю туб каква мощна армия сме имали.Бил съм на 1 година тогава

16

АнонимеН

преди 2 години

До Ти да видиш../ КАКВО ЩЕ ЧУЕ ЕРДОГАН М-А, АКО НАПАДНЕ ГЪРЦИЯ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО НАПАДНЕ ФАЩ , ЧЕ ОТДАВНА ИСКА ДА СЛОЖИ РЪКА ВЪРХУ ПРОЛИВИТЕ!