503

анонимен

преди 2 години

Днес по някой бензиностанции в София Дизел 2.48,бензин 2.45!Какво става бе?

502

Анонимен

преди 2 години

-Ало Гешеф? - Даа, кой е?-Севи ПР Бойко.

501

Чудничко

преди 2 години

Ами като ви омръзна бръщолевенето на фигуранта,какво правите тук.Слушайте си вашия умник.Но май ви интересува,защото винаги става дума за пари,каквото и да си говорим.

500

Замина

преди 2 години

До МинаА кой носеше по 60 млн.в чекмеджето??Дет се вика нека предупреждават.Парен каша духа.

499

Анонимен

преди 2 години

Тиквата и Севда трябва да са взели народа за тотални балъ*и щом ежедневно ни облъчват по СевдаТВ, с реклами във фейсбук, та и с *** по форуми като тоя Ясно е, че има глуповати - основните им избиратели, но не целия народ е тиквопроизводен Колко ли пари на ден пръскат, за да облъчват хората?

498

Игор

преди 2 години

Такова събуждане, нямам думи!

497

Мина

преди 2 години

Вчера си говорих с магазинер от малко и бедно българско село, в което за изненада няма дори един цветен. Хората са доста бедни, и магазинерът дава на вересия до пенсия. Нищо лошо. Оказа се, че това пречи на Рашков, и той праща хора да предупреждават такива магазинери с презумпцията, че купували вот?!? *** работа. Човекът просто се опитва да им помогне на бедните си съселяни. Никаква политика няма в това.

496

ЛИЦА НА ЗАДКУЛИСИЕТО

преди 2 години

ГЕНЕРАЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО - ВЕЧЕ СЕ ПОКАЗАХА КОИ СА.... - РАДЕВ, ЯНЕВ, РАШКОВ.ЗАРАДИ ЗАДКУЛИСИЕТО - И СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО - ЗА ДА ДОУБИЯТ ОСТАНАЛИТЕ ОТ ДРЕВНИ ВРЕМЕНА БЪЛГАРИ НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ......... МАСОНСКА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ...!!

495

бай Ставри от ЦСЗ

преди 2 години

Кога Тиквата ще бъде съден за сексуален тормоз на малолетна. За такива престъпления давност няма. В САЩ вкараха много хора в затвора за това. Пращал ли е Тиквата многократно СМС-и на малолетната тогава тенисистка Сесил Каратанчева с покани да се срещнат? Само за това в САЩ се ЛЕЖИ ЕФЕКТИВНО НАЙ-МАЛКО 2 (ДВЕ) ГОДИНИ. Как мафията е заплашвала Сесил да си мълчи - за това се дават допълнителни години. Кога Тиквата ще бъде съден и влезе в затвора за това?

494

Анонимен

преди 2 години

На всички ни омръзна да слушаме глупостите и празното бръщолевене на фигуранта. Време е да се маха!

493

чоко

преди 2 години

Имали хора които още да му вярват.Този натири Слави,БСП и сега му остана само ПП.Най-големият разеденител на народа.

492

ПРАЗНА НАДЕЖДА

преди 2 години

Ако някой има надежда, че Фигуранта цели чрез трети избори да се състави правителство, то напразна е надеждата му. Целта е да се докаже, че с парламентарната демокрация България не може да се управлява и той ще управлява със служебното си правителство до въвеждането на президентска република от путинистки тип. Това никога няма да стане, колкото и селски метежници да изкара на жълтите павета, защото зад българите стоят Брюксел и Белия дом.

491

Анонимен

преди 2 години

Миналата година просто бяхме измамени от поредните месии. Дървото което изядохме само 5-6 месеца управление ме карат да мисля, че всички нови са пълни некадърници барабар с президента - вкараха ни в такъв филм, че трудно ще излезем от тази криза, пандемията тотално е изпусната, цените на тока и газа са на космически и немислими нива.

490

стоян

преди 2 години

Народа се събуди.Но е време и за справедливост.Боко Тиквата,свинята Пеевски и сие трябва да влязат в затвора.Без това няма да минем.

489

BG

преди 2 години

Този червен чорап направи направи големи бели от как е президент. Народе, цените растат поголовно.

488

Диана

преди 2 години

Добре, че съм от много богато семейство, иначе можеше да ми се наложи дори да работя като плебса и да се интересувам от политика. Ужас. Да си фрашкан с пари е доста по-добре.

487

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария и будните селски аристократи - Радо Шишарката, Боко Пъдара, Слави Чалгара, Тошо Свинара и Мишо Шамара! Нашта класа поздравява вашта класа!

486

Ганди

преди 2 години

До538:)защо имаш само един like бе пич,защото не ти дават повече от 1 път да гласуваш нали

485

Бай Тошко

преди 2 години

Радев: "Доко, доко, доко ..." Другарю Радев, стига с тая пененька. Стига си мяцал едно и също.

484

Анонимен

преди 2 години

Готов СЪМ да ПОВЯРВАМ, ЧЕ РАШКОВ ОТ ОБИЧ КЪМ ББ НЕ УСПЯ НИЩО ДА НАМЕРИ ЗА КРАЖБИ НА КАБИНЕТА НА ББ!ЦЕЛИ 6 МЕСЕЦА РОВЯТ,НЯМА!ЗАЩО НЯМА НИЩО ГОДНО ЗА ПРЕД СЪДА!ДА КЛЕВЕТИШ И ДА ПРЕДСТАВИШ ГОДИНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА! ОСТАНАХА ЕДНИ ФОТОМОНТАЖИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВЕРА СУ И ПОГАЗАНА КОНСТИТУЦИЯ, КАКТО И СЪСИПВАНЕТО НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА