74

Локдаун

преди 2 години

Няма смисъл за локдаун вече, оставете всичко, махнете и зелените сертификати. 4-5% смъртност е приемлива, ще изчезнат сухите съчки, ще се освободят пари от пенсионите фондове. Все пак старци предимно унират. Те не са ценни за икономиката и просперитета на Българиа. Това прочистване е нужно. Оставете кръчмите и моловете да работят. Там е живата истинската България.

73

Чочев

преди 2 години

Т.нар. антиваксъри, съберете се всички на едно място, и се вижте кои сте, вижте кои сме всички останали, и на вас самите ще ви стане обидно в каква нелицеприятна група сте се нахенд рили от много акъл.

72

Решение

преди 2 години

Защо не се въведе документ тип Отказ от лечение, за всеки който не иска мерки, да попълни документ за Отказ от лечение от Ковид! Така системата ще си отдъхне, ако човек който се зарази има такъв отказ от лечение, да не се приема в болниците! Ако все пак има пари да си плати лечението в някоя частна болница! Така всички ще са доволни, и частните болници ще изкарат допълнително пари, и хората които не искат да се ваксинират ще си щъкат навсякъде, и ще има места в болниците!

71

Чоко

преди 2 години

Щом нещата са толкова зле, защо зала Арена-Армеец не е отново оборудвана и пригодена за приемане на болни. Какво чакатер може би да мине шоуто на Камен Донев и после ???

70

Радев

преди 2 години

Започва да изглежда все по-объркан и безпомощен сред своите лъжливи, крадливи и некадърни, зажаднели за власт и пари министри и съветници. Изглежда наистина е фигурант на нещо щадящо със зъби на заден план.

69

Елемаг

преди 2 години

Повтаряме го све години "Спрета да ни правите на и..оти" Престане да приемате хора с лека настинка при кръстосан тест,който е положителен,за да точите касата!!!Малко по-силен грип,както и при другите хроничните ритата камбаната.Изцяло докторска истерия за пари!!!Само някой да се е обадил в стил " ше видиш тиа ако умрат,ляля ти ,зълва ти,стринка ти,шурека и баджанака и бля бля бля" Хората умират,никой няма вечен.На 92 години с хронична сърдечна и диабе ти починал,жив ада не бях!!Заел легло!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Важното е казината и баровете да работят, да се лее алкохол и наркотици, а училищата затворени! Честит ден на народните будители, г-жо Кожухарова!

67

Анонимен

преди 2 години

Свърши тая. Нема паре за льокдаун!

66

до 70

преди 2 години

Ми нали вчера беше Хелоуин, какво очакваш? Не е успяла да се прибере в къщичката си на пачи крака в гората!

65

АнонимеН

преди 2 години

ПОМНИМ Я ТАЗИ! КОЖУХАРОВА КАЗА, ЧЕ ВСИЧКИ НЕВАКСИНИРАНИ СА ГРЕШНИЦИ!

64

Анонимен

преди 2 години

А стига си говорила де! Да не мислиш че ще ни уплашиш с нещо лелче?!Вместо приказки - въведете какъвто си поискате локдаун! Въведете го пък да видим?!Миналата зима в Сърбия наложиха такъв локдаун, с вечерен час, пуснаха армията да патрулира по улиците с автомати и да арестува, и сърбите за малко щяха да запалят Скупщината! Тогава президентът Вучич лично отмени мерките. Остана носенето на маски и дистанцията само. И сега за сертификати в Сърбия проверяват само след 22:00 часа!

63

Анонимен

преди 2 години

от сряда сме в локдаун, утре ще ви го кажат, като лъснат 300 умрели и 8000 заразени.

62

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да се тества цялото население аз съм за. Но с тестове за слюнка, а не да ти бъркат в мозъка. Само не знам как ще го направят. Чисто технически е невъзможно. Ние не сме Китай. Абе изпуснаха положението. А можеха да се справят. Мамка му, наистина можеха.

61

Анонимен

преди 2 години

В този форум пишат явно уу..тт..айкката на опбещатвото.Не може да има чак такива иидд..о..ти.

60

Пф

преди 2 години

Добро утро!Честит Ден на народните Будители!---"Цели ограничаване на циркулацията на вируса, тъй като много малко хора са ваксинирани."- Пак противоречие:нали ваксините не спират заразяването?Как ще ограничат циркулацията?

59

ВБЗ

преди 2 години

В държава където децата ни учат онлайн, а барове и дискотеки работят има ли смисъл да се коментира ситуацията :)

58

Анонимен

преди 2 години

Плашат с локдаун сякаш ние ще го ядем големия, а държавата си къса пари от дърветата за да пълни хазната.

57

ескимос

преди 2 години

Идва, ама друг път... Нито имат пари да обезпечат заплатите на затворените, нито пак ще посмеят точно преди изборите. Въпреки, че много ми се иска да съм си хоумофис, де.

56

В.

преди 2 години

Склоняването към ваксинация с недоказани ваксини е Престъпление.Състоянието и заетостта на болниците е техен проблем, както и на онези които са ги лицензирали за дейности. Щом в интензивните си ползват запалки очевидно за да си пушат между кислородните инхалации значи нещата са малко по-различни от това, което ни представят.

55

Анонимен

преди 2 години

Пълен локдаун?Ко?Не!!Ще има поне един изпискал на умряло платен *** в пагони..