27

Анонимен

преди 2 години

Това се очакваше! Кой вярва, че съдът е безпристрастен.Киро много им разбърка картите и им спря далаверата.

26

Анонимен

преди 2 години

А ти колко закони наруши докато крадеше на поразия?

25

Меламедов

преди 2 години

Избирателите изключително много ценят какво сметнали 12 мух лясали хем ороида...

24

Анонимен

преди 2 години

Радев на ДЕТЕКТОР на ЛЪЖАТА да отговори дали е знаел, че Киро е бил с двойно гражданство към момента на назначаването му!

23

ко?не

преди 2 години

Ясно е, че новия Кабинет ще се завърти около проекта на Тръпчинко и Кокорчо, но очевидно доста ще се протака във времето докато президента им връчи мандата

22

Анонимен

преди 2 години

Въпросът не е кой кого харесва. Аз не харесвам нито един политик, нито Р нито Б, обаче.... Има конституция и КС. Не е важно кой коя страна чувства за родина. И това се е знаело! Питам аз: какво е трябвало да свърши или да види К.в министерството, за да бъде назначен въпреки 2 гражданство???!!!

21

Край

преди 2 години

Радев да излиза и да почва да мънка и запецва - да обясни защо август месец като се разбра на Киро тарикатщината защо не го уволни. Айде преди това оня го излъгал ама август месец беше ясно.

20

Анонимен

преди 2 години

Баце се обръща към шефа на този КС с БРАТО, какви решения да се очакват от него.

19

(-_-)

преди 2 години

Явно доста се развълнуваха, като изкараха само малка част от злоупотребите, още повече се вълнуват като им махат калинките от важни за далаверите позиции.. Виж със съда е малко по-трудно, но и това ще стане след време..

18

Анонимен

преди 2 години

не забравяайне, че днес даде и на геша право да си върне гвардията. Така че КС си бачка за БАЦЕ и може само да му се радвате

17

Анонимен

преди 2 години

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С БОЙКО БОРИСОВ,,,,,,,,,протестърите на колене и му се помолете да се върне ,, но дали ще иска????? маи маи НЕ

16

Румен

преди 2 години

И при Б Б и преди него С С Конституцията не се спазваше 2006 - 2013г.. Чл. 19 всеки има право на труд. Като частен земеделец власта прехвърли всички бонуси на арендаторите и създаде корупцията. Настана хаос в земеделието . Така и до днес.

15

Анонимен

преди 2 години

Трябва в Конституциония съд да влязат независими професионалисти,а не бракоразводни *** като Филипчо които не подписаха Конституцията на времето,а сега лапат яки кинти от нея!

14

Чичо Пенчо

преди 2 години

Конституционният съд има такъв "гигантски" авторитет, че по-скоро изписва вежди на Киро.

13

Ха,ха,

преди 2 години

Баце не смее да скочи на Петков.Надява се ,когато Петков стане премиер,да пробута ГЕРБ във властта.

12

Фрактал

преди 2 години

ДОЛНАТА МУТРА, ПАК ЛАЕ НЕСВЪРЗАНИ НЕЩА ОЩЕ ПОВЕЧЕ! БЕЛЕНЕ! Или официално приключваме, като Нация. Кое не е ясно?

11

Анонимен

преди 2 години

Каза два пъти осъжданият за лъжа. Единственият премиер осъден за лъжа, спящ с Мата Хари до чекмедже пълно със злато и евро, а горе за фон патлак.

10

Аз

преди 2 години

Бойко връщай се на власт, само при теб България беше стабилна!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Че ти я нарушаваше всеки ден като раздаваше пари на всеки твой приближен които е ревнал без това да е гласувано в парламента. Ти които не се вясна в парламента 12 години, а само пращаше лакейте си какво направи? А като купи 3-то качество ваксини и ги пробута като първо? А, че тиквичките ти не бяха дисциплинарно уволнение като не се явяваха на работа в парламента? А, че продаваше депутати като тиквени фенери? Дежурните депутати избрани от данъкоплатеца да ходели да гласуват каквото ти им кажеш?

8

Анонимен

преди 2 години

А така, баце. Каже им да не бият вестоносеца, а онзи чорапестия който го е насадил над тези пачи яйца... Все пак денят в който ще трябва да работиш рамо до рамо с този вестоносец се приближава все повече и повече