68

Чоко

преди 2 години

В момента всички сме жертва на неистовия стремеж на една личност да продължи да е Президент. Съсипа Държавата с една единствена цел , продължаване на безумния му престой на Дондуков. С тази цел създаде безумието Има такъв народ а сега и онова движение начело с Кокорко и Отворко. Анатема !!!

67

Анонимен

преди 2 години

С фуражките и кирчовците , четвъртата и петата вълна обаче, ще са слети. По време на изборите ще сме с по 500 починали на ден. ПП - Пълен провал - ПП - Първи по Починали

66

Анонимен

преди 2 години

Ако хипотетично такъв вирус може да съществува и върлува по този начин и в тези мащаби то човечеството отдавна да е изтрито от лицето на светът.

65

Анонимен

преди 2 години

Къф професир е тая, путкста и мирише на мухал вече? Който иска да се ваксинира, аз имам алергия.

64

(-_-)

преди 2 години

Тази безумна история трябва да спре незабавно!

63

Анонимен

преди 2 години

А ми нали трябва да се набие поредната доза страх в хората който не желаят да се ваксинират.

62

до 76

преди 2 години

Ами да реално вирус няма,но има сътворено в лаборатория бизнес-изделие за милиарди,което за по-разбираемо от хората наричат вирус.Природен така конструиран няма.

61

Радев коремното

преди 2 години

Спомням си, че през март 2020 на Шипка Радев каза, че вирус няма и мерките на Борисов са един маскарад.

60

ХБК

преди 2 години

"Ваксаджиите" са манипулатори от два типа; такива, които вярват в манипулациите си (обикновенни ***) и такива, които не вярват в тях (обикновенни подлеци). Трети вид няма. За кой ли път:ВАКСИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ. Нещо повече те са вредни - световните медиа са пълни с ужасяващи данни за тежки увреди от ваксинирането, в някои случаи - дори фатални.

59

Анонимен

преди 2 години

Подготвят ни за Лабдата.Преди така говореха за Делтата.Този вирус е правен в лаборатория и е бизнес за милиарди!За най-богатите има лечение,както го лекуваха Тръмп.Той затова все така говореше,че уж ей сега ще отмине,ама няма от неговото лекарство за обикновените хора.

58

Позор е това

преди 2 години

Искат да затворят всички здрави неваксинирани по домовете, каза днес зам.-министър на здравеопазването

57

Анонимен

преди 2 години

Ще, ще морето бурно водата до колене, казах написах десет години от който минаха почети две осем остават на психически и всякакъв друг тормоз.Ще си измислят вълни след някоя ГОДИН и вълшебно хапче не задължително уж ще има след четвъртата ще, е новата разновидност на делтата им, която, е много по, по най накрая игралната песен пак същото и така. Този (тези) който са измислили това грозно нещо от дума не разбират с тях само твърдо ако въобще е възможно да се бори човек. Определено ще затрият мн

56

аз за един познат да

преди 2 години

а зелен сертификат на децата нема ли да издавате?

55

НОВ КАБИНЕТ

преди 2 години

На изборите излезте и гласувайте,защото това правителство вече половин години се опитва да ни унищожи и ако му дадем още време ще успее

54

Доктор

преди 2 години

А, не бе днес.бг, не сте разбрали. Според българските форумни професори такъв вирус няма и те "сами си преценят".

53

varna

преди 2 години

Тези шял ден се изказват и ходят по телевизии и радия. Кога работят.

52

лъжата на века!

преди 2 години

Да се закрие НС и отменят изборите!! Партиите да се закрият и комунистите на бесилотоТе ни обединяват и масово заразяват!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Пръскат се хората с вируса - това се прави от самолети и после ни обвиняват че сме не дисциплинирани.

50

Манипулация

преди 2 години

Бил Гейтс е инвестирал около 10млрд. долара във ваксините и очаква възвращаемост 20:1. От тези 200 млрд. печалба е заделил 1-2 млрд за лобисти, а нашите лелки се радват на шепа трохи. Пълна деградация, хора без съвест и морал обикалят студия и повтарят като папагали разни мантри спуснати от мозъчните тръстове, които обират големите пари.

49

ТАЯ ОБСЛУЖВА РАДЕВ

преди 2 години

ОТ КИЛОМЕТРИ СИ ЛИЧИПОМНИМ ПЪЛНИТЕ ПЛАЖОВЕ ЛЯТОТО, ТОГАВА ЩО НЕ КАЗА НА ПЕЧАЩИТЕ СЕ ХРОНИЧНО БОЛНИ ЧЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ВАСКИНИРАТ? ЗАЩО МЪЛЧА БЕ УГУНГЕЛ?Това заболяване трудно се лекува, при възрастните с хронични заболявания въобще не се лекува. Битката я губят хората с напреднала възраст с хронични заболявания