40

Анонимен

преди 2 години

През юни антителата бяха на ниво 12000 при база 50, през октомври са 7000 - теста е същия тип в същата лаборатория.--------------------------------------------------------------------------------------Знаещи хора ми обясниха че имунитета е далеч по-сложно нещо отколкото брой антитела, с които успешно ни манипулират че видите ли бил намалявал. И най-важното при мутация на вируса, нови щамове, вероятността ваксиниран човек да се зарази е значително по-голяма отколкото преболедувал!

39

Зелен Сертификат

преди 2 години

Преди беше червена звезда, днес зелен сертификат. Старата песен на нов глас.

38

Анонимен

преди 2 години

34...кво рече? Не ти разбрах шльокавицата. На училище ходил ли си?

37

Анонимен

преди 2 години

от 6 човека в къщи, двама беха официално болни, другите го карахме с тях - под карантина. За кво да си праа тест, като знам, че няма как да е положителен, и що за преболедуване е само 6м., като редица учени се изказаха, че преболедувалите имат по-силен и траен имунитет от ваксинираните? Нещо съмнително има в цялата тая работа..

36

До 44

преди 2 години

Хистерията яко те е хванала!

35

Анонимен

преди 2 години

Тия същите къде преди 80 години гориха хора по газовите камери и ги затваряха в гета сега ви дават акъл какво да правите и къде да се затаряте. Всичко дето е дошло като нареждане от Германия да го взимаме за чиста монета ли? Ми не... Как може да сте толкова плиткоумни...

34

Анонимен

преди 2 години

Най-болната,най-застаряващата и нацията с най-висока смъртност тръгнала да си пази здравето от ваксините.Нацията,в която всеки втори е алкохолик,наркоман,стероиден батка,мъстит пушач и беден хранещ се с пластмаса тръгнала да доказва колко вредни били ваксините....Боже,Боже......Това е трагедията на интелектуалния упадък на тази страна !Пълна морална нищета !Самодоволни комплексари мислещи се за институции,намериха къде да се перчат-върху НЕзадължителните ваксини !Вижте ме,отказвам ваксина.

33

Анонимен

преди 2 години

Държавата се опитва да запази жалкия ти животец, ама не - наказвала го била!

32

Т К О

преди 2 години

Кога ще проумеете, че веднага и ние трябва да сме над 70% ваксинирани, ЗАЩОТО като станем всички с високи проценти няма да има база данни, че и при 20% и при 80% разлика почти няма и ще увиснат милиардите за ваксини.......

31

Анонимен

преди 2 години

В целият свят преболедувалите се ваксинират без значение имат или нямат антитела. Какъв й е проблемът???

30

Анонимен

преди 2 години

Преди 1 час си сложих първа доза на модерна и сега почна да ме стяга яко в гърдите и сърцето...хора не правете тази грешка като мен!!

29

Анонимен

преди 2 години

Работи за 1500лв. в склада, не смее дума да каже и да се бори за по-високо заплащане, роб цял живот, но нямало да се ваксинира- било за робите. Падам от смях. Е затова ще си бъдете бедняци цял живот.

28

До 10

преди 2 години

Направо звезда си закичи, по-удобно ще ти е!

27

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат и зеленият чорап са признак за *** общество...

26

Demonaz

преди 2 години

До Анонимен 34Какво си написал??? Нищо не ти се разбира момче.

25

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се! Най-бързо изчезващата нация в света ще прави Световна революция!

24

Зеления

преди 2 години

До АнонименЗеления сертификат е сертификата на Свободния човек, с който той пътува и се наслаждава на живота.

23

Анонимен

преди 2 години

Пълен локдаун за антиваксърите! да ги пускат в неплатена а ако искат да се махат от българия

22

:)

преди 2 години

Що не се ваксинирате а депресирате цялата държава и заради вашата липса на елементарна здравна култура сега всички страдаме най-вече културата ни. АЗ СЪМ ДИСКРИМИНИРАН ОТ ВСИЧКИ ГАДНИ АНТИВАКСЪРИ!Заради АНТИВАКСЪРИТЕ умират наши близки, заради тях нямаме работа, заради тях сме бедни и злобни. Изкарал или не ваксинирай се бе ***. По целия свят изкаралите го се ваксинират. В ЕС над 80% са ваксинирали какво като са го изкарали. *** ниедни.

21

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат е Сертификат за Подчинение или Сертификат Послушание? Кое от двете?