1732

Анонимен

преди 2 години

Да очаквам ли, че ако все пак не постигнете възвишените си цели, ще следва стрелба по неваксинираните за тяхно добро?

1731

Огняр в Бухенвалд

преди 2 години

Ами и ние само палихме печките и изпълнявахме заповеди отгоре.

1730

Ефрейтор

преди 2 години

Като бех в казармата в Пловдив на такава подобна заповед и викахме царска издънка. Имаше един старшина камиончето го разжалваха на сержант. Ама тоя пишман министър какво да го правим?

1729

Анонимен

преди 2 години

Значи в обществения транспорт без маски и всякакви ограничения, а в културните институции нямаш право да работиш, ако нямаш сертификат.

1728

Анонимен

преди 2 години

Разочарованието ми от пионките на Радев е безкрайно.

1727

Анонимен

преди 2 години

Ние, които не сме ваксинирани няма да можем да ходим на работа. Това е тотално ограничаване на правото ни да работим и да живеем.

1726

Ужас

преди 2 години

И какво сега кой ще пазрува в Била, Метро, Лидъл, Кауфланд, Практикер и т.н.?Как я виждате тази работа, целият народ да се втурне по малките магазинчета ли?

1725

Анонимен

преди 2 години

От началото тоя козар министъра не ми вдъхваше доверие и сега го доказа с размах, че е нискоинтелигентен страхливец. То и Баце не е много умен, но има поне силен инстинкт за самохранение. А тоя е направо камикадзе.

1724

Анонимен

преди 2 години

Изберете го хвърчилан и мецаната от комунистите. Те ще ви оправят, ама няколко пъти. Почнаха от сега. Д ба тяхната мм.

1723

Анонимен

преди 2 години

Няма да ми стигнат 500 символа, за да цитирам всички български и международни закони, които нарушихте.И понеже това го правят в целия свят доказва, че сте слуги на някого който върти на пръста си 8 млр. души. Сигурни ли сте че можете да тъпчете ВСИЧКИ хора на планетата?Тоя номер няма да мине!

1722

Анонимен

преди 2 години

Ей, майцепродaвците на територията ще ни затрият до крак. Сега какво? Гражданска война като в Сирия и Либия ли следва? Бой за сертификати? Малий просдаци бе!!!

1721

Анонимен

преди 2 години

Льотчика излезе дребна душица като мишката от Банки. Само такива ли има в бегето???

1720

Луна за президент

преди 2 години

Луна е май най-нормална от всички, а Радев се издъни като кифладжия. Нистина разединител на обществото.

1719

Анонимен

преди 2 години

Изродската заповед противоречи на един куп закони И Е НИЩОЖНА, като гнидите, които я сътвориха.Тия се самоубиха зрелищно.Толкова стеме вбесили,че не мога да спя, не мога място да си намеря.Прошка няма да има!!!!

1718

Анонимен

преди 2 години

А Кауфланд и Лидл?? За тях няма ли зелен сертификат, при тях е най - много притъпкано, особено на касите???? Или за тях не може Меркел ще ни дърпа ушите!!

1717

Анонимен

преди 2 години

Значи толкова съм бесен, че сън не ме хваща. Как може да си толкова про3д и да насъскаш 80% от нселението срещу себе си, само и само за да изпълниш директивата на ЕССР ?!?!?!

1716

...

преди 2 години

Хайде всички ваксинирани да не претендират че мислят и го правят заради ближния, лекари и здравна система. Лицемерно е. Всеки го прави от страх и за собственото си дупе. На никой не му пука за съседа.

1715

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде изчезна мангъра, дето не щеше никакви мерки и лекуваше ковид с чай и аспирин? Никакъв го няма последните дни, покри се някъде.

1714

Анонимен

преди 2 години

До 1927, г-н Балкански, концепцията е следната: ваксината дори и с 50% да намали шанса от тежко протичане на болестта означава, че аз няма да зсема едно легло в болницата, няма да ангажирам лекар или друг медицински персонал. По този начин ще се намали бройката на лекарите ангажирани с лечението на ковид и като цяло ще се намали напрежението върху здравната система. Която е за всички. Но това вие с пилешкия мозък няма как да разберете.

1713

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Амми ! Просто Ястребителят не е на работното си място или спуснатата опорна точка за Ковида ,не е актуална на псевдонима му . Тролски му ангажименти . На друга тема ще възкръсне .