186

Кунчев е Болен, да

преди 2 години

Новината се крие от 2 дни, защото е ваксиниран. Той не си е правил дори тест, защото пази "доброто име" на ваксините - самоизолирал се бил. ИЗЛИЗАЙ НА ПАНГАРА КУНЧО! ЗАЩО СЕ КРИЕШ???????

185

Не е верно!

преди 2 години

Радев,Мангъров и Кацаров казаха че няма страшно!Славито и Тошко също!

184

Анонимен

преди 2 години

Това ви е подарък от Радев и Кацаров.

183

Анонимен

преди 2 години

Ми така е като няма Армия която да го спре тъй ще е ще ни превземат така действа китайското вирусче биологичното оръжие се оказа майсторска изработка без войска няма да го преборим връщайте незабавно Казармата

182

Хмммм....

преди 2 години

ОТГОВОРНИЯТ Ангел Кунчев, правил ли си е тест за Ковид или само се е самоизолирал и пие чайчета вкъщи? Този въпрос е важен, защото ако някой обикновен човек има симптоми ще го принудят да си прави тестове като клета овца пред заколение, ама понеже Кунчо е ваксиниран, за него нЕма нужда - да не би да увеличи статистиката на заразените ваксинирани, че ще развали реномето на хубавите ваксини.

181

Анонимен

преди 2 години

Сега Кунчев като е ваксинират от ковид ли ще умре или от ваксината? Ами ако вземе, че не умре? Не знам как ще го обясним тоя феномен?! Защото като е ваксиниран, трябва да умре при всички случаи. Как така ще остане жив? Освен ако е излъгал, че се ваксинирал, за да ни заблуди и да вкара нас в гроба.

180

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте училищата немедленно!!

179

Анонимен

преди 2 години

За целият минал Октомври 2020 починалите бяха 412 души, сега до средата на този октомври починалите от Ковид са 911 души - мъже, жени и деца!

178

Solar Power

преди 2 години

До Анонимна: Страх ги е да не се прецакат ако се ваксинират :)

177

Анонимен

преди 2 години

Тия па, ние ядрена авария изкарахме на крак, те ме плашат с некакви сополи.Мани.

176

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, че навремето не е имало антиваксъри, появиха се в много подходящ момент.

175

Анонимна

преди 2 години

Абе айде ваксинирайте се вече..Как не ви омръзна да вярвате на глупости??Или ви е страх от игли??То каква храна ядем,и какъв възсух дишаме..та от една ваксина ви е страх..

174

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: О не никой не ми плаща :) Аз просто се забавлявам с глу паците :)

173

Плазмодият Кунчев

преди 2 години

Тоя мишок болен ли бил, затова ли не му чуваме гласчето? Какво ли ще каже - ама мен не ме хоспитализираха! Ваксината била да не умреш! И колко пъти трябва да си я бием, за да не умрем?

172

Анонимен

преди 2 години

Хора, забелязвате ли как филмите за зимбита стават реалност?;)Къде мислите, че продават арбалети и мечове като на Гералд от Ривия:D

171

60-70 ли

преди 2 години

В моето населено място, малко градче, мъжете вече се споминват на по 50-55 години. Продължителността на живота в моето градче се смъкна драстично откакто дойде шопарът Борисов. Толкова се смъкна заради огромният процент хора с хронични заболявания, че сега капят като пилци и от Ковид. Благодарим ти, о велика партийо, Герб!

170

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

169

Ачо Красавеца

преди 2 години

Ачо Хубавеца а.к.а. Най-големият Вакси-Агитатор на Републиката се е самоизолирал с Ковид симптоми. Той е ваксиниран и явно не желае да си прави тест, като нормалните хора.

168

Анонимен

преди 2 години

Заразата ни превзема, но антиваксърите ги прескача. Само ваксинираните се разболяват и умират. Как по дяволите се случва това? Няма нито един антиваксър болен, а ваксинираните се натръшкаха и заради тях сега ще вземат да наложат ограничения и на антиваксърите, а на тях нищо им няма.

167

Заразата

преди 2 години

Новият синдром на Ковид бил запушен нос! Ама аз май го карам вече през две седмици! Съболезнования на близките на починалите, но хората под 40 е излишно да истерясват за един запушен нос и за неразположение, било то и за седмица-две. Благодарим и на управляващите шайка, че благодарение на усилията им 30 години и ВИСОКИЯТ стандарт на живот успяха да скапят нашите родители, баби, дядовци още на по 60-70 години да опукват.