567

Анонимен

преди 2 години

Как удобно изчезна коментара ми за секретните договори на ЕК с производителите на ваксини :) И не бил т,р,ол. :)

566

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 630 Или Вие - какво пишете :)

565

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 627 "Хайде сега докажете, че ваксинираните няма да развият автоимунни заболявания, щом го констатирате!" Не съм "констатирал" такова нещо. Не можеш да разбереш какво четеш.

564

Анонимен

преди 2 години

Е останаха ли живи хора в тая държава доктор сминджов

563

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 626 След ЕК отказа да огласи договорите с производителите на ваксини, как очаквате от мен доказателства :) Вие, като вътрешен човек, нали имате достъп :)

562

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 626 Както видяхме, Вие доказателства не можете да представяте, само ги искате от другите :) Хайде сега докажете, че ваксинираните няма да развият автоимунни заболявания, щом го констатирате!

561

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 624 "Нали вие, ваксаджиите, сте по доказателствата" Аз съм по доказателствата за нещата, които твърдя. Така е по дебелите книги. Сега, след като установихме, че ти доказателства нямаш, спокойно мога да разширя констатацията ми за фантазиите ти освен за бъдещите автоимунни заболявания, и към това, че са фантазии и приказките и за "отговорност". Виждаш ли, няма нужда да те наричам си имена: всичко се вижда от аргументите. :))))

560

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 619 Но по брой т,р,олове само Русия ни води :) А, то другаде и няма :)

559

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 620 Нали вие, ваксаджиите, сте по доказателствата и превръщате спора в своеобразен съд :) Но само ги искате от другите. Вие не сте в състояние да ги представяте :) Вие твърдите, че носят отговорност. Докажете го! Можете ли изобщо :)

558

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ И СЕ ПАЗЕТЕ- ВИРУСЪТ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ И МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ И С МАСКИ

557

Препатил

преди 2 години

Няма кой да лекува в интензивното отделение, затова *** хората , а не защото е толкова смъртоносен вируса. На ВСЯКИ две легла в интензивното трябва да се пада по 1 сестра. И това в трите /двете смени. Това го обясняваше преди време един професор реаниматор. И сестрите трябва да са млади и здрави, защото болните редовно трябва да се повдигат и обръщат. а не да ти забодат някаква тръба и да те оставят да умираш!! Ей това не можете да го вденете ваксърчетата - болничната ни система е в колапс.

556

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 617 "Дайте ги Вие!" Имаш ли въобще такива?

555

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски! Напред! Унгария ни води все още по брой умрели!

554

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 611 Дайте ги Вие! Вие сте по доказателствата. На мен ми стига, че подписвате информирано съгласие и за 14 000 починали в САЩ не са понесли. Ваксините не са одобрени още, а само разрешени под условие. Дребна една такава разлика.

553

ъъъ

преди 2 години

Може ли снимка? На стълпотворението пред кабинета на доктор Миндов. После дайте и на една на стълпотворението пред гишето за пенсионерски карти за градския транспорт, така, за сравнение.

552

Stoneд

преди 2 години

Откъде- накъде някакви доктори ще си позволяват да искат хората да бъдат затваряни? Защо не си гледат просто работата,а си изказват изкривените мнения публично. Професионално мнение се изразява сред гилдията, към която се числи професионалистът и евентуално пред пожелалите да го чуят. Тук всякакви се упражняват в "държавен мениджмънт". Хората трябва да си живеят живота без разделения и забрани, а държавата да регулира спазването на законите, не да се занимава кой киха и как да го живее тоз живот

551

Анонимен

преди 2 години

Лъжец доктор, който трябва да бъде линуван с мачете

550

тоя ще си взема по -

преди 2 години

3 бона щото пише всеки кихнал ковид и пълни веднага легловата база защото най--добрия болен е здравия болен от него най много пара пада . И после найстина като има болен легла няма .И колко от тестваните със ПСР са болни от ковид ,като писиара дава положителен на още 46 респираторни заболявания и сега като тръгнаха разни парагрипни и грипни вируси скивай какъв филм .А за анархията по болниците ние защо да си седим във вкъщи -- оправете си нещата ,бе докторе .

549

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Вече не говорите за фантазии, нали" Производителите на ваксини поискаха да ги освободят от отговорност. Написах Ви го, правите се на забравил. Правителствата също не поеха отговорността." Я си дайте доказателствата, че в Европа производителите са освободени от отговорност. :))))))

548

1-н

преди 2 години

Прав е, джипитата се изпоскриха и лекуват само по телефона. А това е трудна работа и затова изнемогват...аре бе