6

Анонимен

преди 2 години

Националният футболен център в Бояна е струвал 10 милиона евро, от които 9,5 милиона финансирани от УЕФА. Това заявява председателят на БФС Борислав Михайлов пред всички медии при откриването през 2016 г.. Но вътрешни документи на УЕФА доказват, че общата сума преведена от УЕФА е 11,5 милиона евро. Според документацията строежът е поверен на фирмата Водстрой, свързвана с депутата Делян Пеевски. Къде ли е разликата?

5

и те така

преди 2 години

е за това когато турците се изселваха от България трябваше да им се отнемат българските паспорти и да се отпишат от регистъра на български граждани .

4

Ай Сиктир

преди 2 години

Като не им разбирате нишаните ще видите дебелио.

3

Анонимен

преди 2 години

Напротив,балотажът ако има такъв,ще между Радев и Панов,просто хората толкова ненавиждат крадливият Лойко,че всеки един негов фаворит(Герджиков)е обречен на неуспех предварително!

2

Lina

преди 2 години

дпс е откровена ( вече) мафиотска партийка, подкрепяща доказани ( в чужбина) престъпници , на дубайска ударна диета като шишан ! Препоръчително е да се държи по - далеко от властта, че след ТЕЦ Варна доган ще приватизира и чез, вик и всичко, което му се позволи да открадне. За съжаление всичко му е позволено. А въпросният кандидат- не умее да говори на български език, без да чете , за разлика от бивш техен кадър с перфектен български- Лютвито....Днес е война на Олигарси положението.

1

баба Ленче

преди 2 години

Ще го снесете без полог, май.