294

радев оставка и съд

преди 2 години

пълен разпад на държавността. фигуранта е влязъл в атомния бункер - излез бе размахай умрук на работниците?

293

Анонимен

преди 2 години

Окопал се е навсякъде хитреца от Банкя. Но след като такъв вой се надава, значи разбира, че краят на монопола е близо. А и не зная дали има човек не разбрал, че Герб никога повече няма да е МОНОПОЛ.

292

Анонимен

преди 2 години

Що бе? Нали протестите бяха нужни? Сега какво не им харесвате?

291

Анонимен

преди 2 години

Когато за една дейност им се плащаше няколко пъти по-скъпо, когато са им превели аванси за проекти, които евентуално ще стартират след поне 2г тогава не протестираха, но сега излязоха и искат заплати от държавата. Ще отидете при работодателите си и от тях ще синискаге парите. Същите са взели милиони аванси за други проекти-къде са парите? Ако тези проекти трябва да се стартират сега да не излезе че няма и помен от платеното? Тогава пак ли ще протестирате или ще се скриете удобно.

290

социалист тарикат

преди 2 години

При колектива , а той отговорност не носи. Така е при тия. Смее ли да се изпъчи и да каже аз съм собственик Собственик не регистриран е " Бойко Борисов" ЕТ

289

Анонимен

преди 2 години

Тези които стачкуват както и ресторантьорите плащат такса спокойствие и си получават добри пари и обществени поръчки. Зная го със сигурност....Прави са хората, които не им вярват. Просто не четете глупостите на герб-троловете. Нормално е, и тях ги е страх, че ще си загубят хляба. Българина не може да разбере, че трябва всички да сме добре и така ще ни вървят и бизнесите. Не разбирам защо се нервирате на хора, които пишат с някаква цел глупости, че Радев е виновен за всичко.

288

Анонимен

преди 2 години

Колко пъти да им се плаща за работа, която ще свършат след пет години?

287

Анонимен

преди 2 години

и руските хибридчици започнаха да тролВят обстановката, хунтата прибра парите, а сега комитова обяснява че не е прибрала нищо и не е спирала строежите, а на записите от началото на царстването на фигуранта има записи, как тя каза, че се спират всякакви плащания

286

Сата НАТО

преди 2 години

Всички тези фирми са подведомствени на Ту лупа. Всички първо са били посочени за подизпълнители, после са взели кредит и са купили камионите. И сега ги ползват за рекет. Известният бандит Иво Ториното се прикриваше точно под такъв бизнес - официалното название е "преместване на земни маси". Това е нещо, което не можеш да му хванеш края - никой не може да преброи хилядите превозени кубици, надписва се, краде се ддс от гориво и прочие прелести. Малце кютек требва.

285

радеви неволи

преди 2 години

Кире, Кирe !!! Хубаво се нахендрихме и двамата. Дано играеш сантасе , та да има с какво да убиваме времето докато търкаме наровете в следствения арест.

284

Анонимен

преди 2 години

Ало, прокуратурата, МВР и ДАНС защо бездействат ? Не виждат ли, че това е опит за държавен преврат ? Какви пари търсят шофьорите на камиони от частни фирми пред МС ? Те държавни служители ли са ?Защо не си търсят заплатите от фирмите, в които работят и на чиито собственици са приведени милиарди , които се крият и никой не знае нито кои са, нито къде са и защо не плащат заплати на служителите си , а ги пращат да протестират пред МС !?И какво правят тези камиони в центъра на София, след като нямат разрешение за това ? Щели да глобят фирмите !? Ха ! Ами никой не знае кои са те ! Крият се зад

283

Анонимен

преди 2 години

Протестът на мутрите свърши! Пари не взеха никакви, но сега идват тоталните ревизии! Ще разбере целият свят как се строят пътища в Бг. Фактура за 50 милиона, а реално вложени 10 милиона и разликата в шкафа! Тотален одит на всички мутренски фирми *** Пеевски и Борисов. Скоро ще има затворени мафиотски фирми!

282

Анонимен

преди 2 години

По Времето на ГЕРБ и то когато Б. БОРИСОВ беше кмет се строеше НЕКАЧЕСТВЕНО. Появиха се коловози на асфалта по " Цариградско" И тогава и сега няма отговорност и гаранция от тия менте собственици. ТАМ КЪДЕТО Е ДЪРЖАВАТА Е МЪРЛЯВО И КРАДЛИВО .

281

СССР

преди 2 години

До 327 точно и ясно.

280

? ? ?

преди 2 години

Къде наистина се скри от народната любов мазната фуражка ?

279

Сата НАТО

преди 2 години

Не знам защо не им конфискуват камионите. Камионът е фирмен и трябва да има пътен лист, за да е в центъра на София. Шофьорът се праща с пранги в ареста за хулиганство, машината на наказателен паркинг, шефът на фирмата, ако е разпоредил груповото мероприятие, се глобява една дебела сума + углавно обвинение за създаване на безредици + отнемане на лиценза за транспортна дейност. Нещата са елементарни.

278

СССР

преди 2 години

Нягайте към тиквата в Банкя, от неговите мутри си търсете парите *** .ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛИ ГИ ИСКАТЕ ,ХОДЕТЕ В БАНКЯ ПРОТЕСТИРАЙТЕ ИЗЧАДИЯ.

277

Анонимен

преди 2 години

Не си разбрал. Не е платено на фирмите. От държавата. По-точно от Радевото правителство. След като платят на фирмите, те ще могат да платят на хората. Просто и ясно!

276

Анонимен

преди 2 години

Гледам в новините Курц си подал оставка......Това тук не се е случвало и няма как да се случи. не само, че нашите добре познати политици нямат никакъв морал, но си имат и Гешев....Да се смееш ли да плачеш ли или да си купи човек еднопосочен билет... На бойко филмите обиколиха света и НИЩО..Абе виновен или не, ти си лицето на тази държава, след като си се излегнал гол като махараджа и до теб кюлчета и пари..., ще си подадеш оставката и ще си чистиш името...Той плюе най-много. НАГЛЕЦ! В затвора!

275

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 328 Кой ви обръща внимание, гербав :) Още пари харчете за глупости :)