85

Анонимен

преди 2 години

в лагерите настаняването е достъпно безплатноосигурена е храна и лопати за работа

84

Анонимен

преди 2 години

Само *** си мисли колко били евтини на запад жилищата и гледа разни саборетини в дивни испански провинции как били по 150к евро.

83

Тато из Правец

преди 2 години

При комунизЪма им ги давах за 8000лв...,

82

Активист на БСП

преди 2 години

При капитализма е така!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Какви пари? Всичко е натурална размяна. Сметнете квадрата в бутилки олио и ще видите, че нищо не расте. Въпроса е кой колко олио има. И има ли откъде да го взима?

80

Ossi

преди 2 години

Всеки новодошъл от провинцията намираше работа за две хиляди лева, ядеше за хиляда и с другите хиляда се хващеше да изплаща апартамент. Е, това ще спре. Първо, с хиляда лева няма да може да живее, освен ако не иска да студува и гладува, и второ, при инфлация и той и банката ще се замисли дали да го кредитира и докога ще може да плаща. Защото и да му прибере после жилището, е вероятно тя да се чуди какво да го прави. Разберете, на теритоията няма хора! Пазарът го спасяваше наплива от провинцията.

79

Анонимен брокер

преди 2 години

Чакайте, чакайте цените да паднат. За една година цените се повишиха с 25%, а на пазара няма имоти. За всяка нова оферта има минимум 100-200 обаждания. Имаме не малко случаи в които купувачите наддават над офертната цена. Вие чакайте, следващата есен ще купувате на двойна цена.

78

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 74: мдааа, и за всеки парий ще има по дванайсе девици, ама в рая, а? А мормотите завиват ли завиват в станиол.

77

Анонимен

преди 2 години

Само в 3-4 града у нас има подобен проблем. Ако се развиват по- равномерно районите и можеше да се живее прилично в Монтана, Видин или Ловеч хората нямаше да се трупат в София. Измислен е тоя проблем, а разни номади вече се изнесоха.

76

Анонимен

преди 2 години

Злобарите дето чакат да се пукне заветния балон, много ще си почакат с надеждите да купят тристаен в центъра за 50к евро. Може ама на 12та линия в Добрич.Запомнете, ако се спука 'балона' цените на жилищата ще са най-малкият проблем на народа!

75

inatut

преди 2 години

Браво за снимката. Тя казва "настръхвам като си помисля да се върна в общежитието"

74

Анонимен

преди 2 години

Ще паднат. Който имаше пари вече има и жилище. Малко са тези, които тепърва ще рискуват със заеми при тази инфлация, която се задава...

73

Анонимен

преди 2 години

Големия майтап ще настъпи, като почнат да пукат ИТ балоните. Щото Пурко битове, байтове и тетра байтове не яде. И ония богатите ИТ пецялисти с лакираните нокти, муджахидинските бради и обезкосмени предмишници като останат на улицата... Е тогава не ми се мисли.

72

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора си имат жилище, не са бездомни, ама се се бутат в 3-те големи града на БГ.......хахахахаха :))) Аз съм имал случай, когато бех тийн, дето ме поканиха на гости в едно варненско общежитие, там научих, че 6 момичета живеели в една стаичка, направо не можех да повярвам.......хахахахаха :)))

71

Алекс

преди 2 години

До Караибрахим През 2008 балона се наду изкуствено,заради предстоящото влизане в ЕС.Сега цените се покачват,заради повече купувачи.Говоря за София.2

70

Анонимен

преди 2 години

ютюб: "The Great Reset. You'll Own Nothing and Be Happy. World Economic Forum Commercial / AD. Davos Group" - Скоро пари ще използват само в изостаналите комунистически страни като Русия и Китай. На запад при инклузивния капитализъм след зануляването (reset) няма да има пари и частна собвеност за масите, всичко ще принадлежи на елита и те ще разпределят справедливо и ще живеем щастливо.

69

Анонимен

преди 2 години

Няма да падат. Защото няма да има цени - просто няма да има пари. Всичко ще се ползва общо и ще се дава под наем.

68

Prima

преди 2 години

Ръстът трябва да е продиктуван от нещо. У нас няма обяснение. В Турция народа расте. Семействата често имат все още по 5-6 деца, идват и араби с пари, които бягат от война и междуособици. Германия е магнит за мигранти от цялата Европа. Тук, нито сме икономически тигър, нито имаме демографски бум, а провинцията напрактика е обезлюдена и не може да захранва трите големи града. Днес за кмет на най-голямото плевенско село е избран ром, следват общини! Тук уж бягат от инфлация така. Това е истината.

67

Варналиев

преди 2 години

Помпа се един балон, да видим кога ще изгърми. Всички се хвърлиха да купуват жилища на кредит, да не плащали наем и банките отпускат ли отпускат заеми. Цените летят, всяко парче земя в големите градове се презастроява, да видим какъв ще е краят. Във Варна едни пирамиди много болезнено изгърмяха през 1995-та ,помните ли?

66

Анонимен

преди 2 години

До АлексСамо гледай мача, мили Алекс. Същите приказки се говориха 2008, после знаем какво стана. Само че, сега ще е много по страшно, защото тогава кредите бяха по 50-60к евро, и когато лихвите отидоха от 6 на 12%, вноските станаха от 600, 1000 лева. Сега кредитите са по 150-200 евро на 2.5-3%. Сметни само ако идат на 3.5-4 какъв ще е резултата.