10

Алекс

преди 2 години

И ДБ и ИТН имахте шанса да съставите правителство вие изпуснах те момента. Времето е динамично и за вас изтече.

9

ДБ=БКП

преди 2 години

ДБ е съставена от червени и зелени трансджендъри... Те са си комунисти, ама пред хората лъжат че не са... Ама под юмручето на Резидента протестираха... И като беше заплашен на Резидента съветника спретнаха протест... Иначе не са с БКП... Ама още не са издигнали свой кандидат от ДБ и няма и да издигнат... И в нета сектантите на ДБ само хвалят Резидента... Криптокомунистите на България... Макар вече те да са явни... Показаха си истинското лице... Атанасов прокурор по времето на комунизма...

8

Хмм, ясно

преди 2 години

Рундьо с подкрепа от има такива неадекватници и с половин уста от червените. Всичко е ясно за айкюто на подкрепящите го- безмозъчни и дементирали. Което не означава, че няма да излязат мнозинство на територията.

7

Гражданин

преди 2 години

Е, въпреки всичките глу.пости, които говорят и правят поне няма да подкрепят хасковския ***.

6

Анонимен

преди 2 години

Сетих се! Иванов официално е против, но електората на ДБ е органициран да гласува ЗА. Е тва е истинския Христо на мама момчето. Ама накрая да не стане от два стола та на земята.

5

Анонимен

преди 2 години

Два парламента имахте възможност с ИТН , нищо не направихте . Сега говори трудни са , но може. Ай ся , кво е това, всеки който може да ни купи , ще му се ог ъзим. Бивши гер берасти няма. Един път гербер , гербер доживот. Ти какъв беше Ристьо , че не помня.

4

Анонимен

преди 2 години

ЗА ли е или ПРОТИВ Радев така и не се разбра. Иванов е за всеки откъдето идва аванта някаква. И за това сега лъже и маже та дано да прокапе от някъде. В Дневник само да напишеш нещо против Радев и ще те разкостят. НО БИЛИ ПРОТИВ хахахахахахаха.Тва е коменисти като рещат да се представят за десни.

3

Зозо

преди 2 години

На Рундю му е спукана работата. От сега е ясно.

2

По-добре късно…

преди 2 години

Тези започнаха да излизат от амока, в които бяха изпаднали. Поздравления. Макар и късно, по-добре все пак да ти дойде акъла.

1

Анонимен

преди 2 години

Ристо, демократичната традиция изисква предвидимост на посланията и добра разпознаваемост на кандидата. Ето защо в развитите демокрации основните политически играчи излъчват своите номинации месеци и дори година преди деня на изборите, а не в последния ден на възможния законов срок.