79

Асан

преди 2 години

Римляните ше гласуват за Славуца :)))

78

Анонимен

преди 2 години

До меката сила на ЕС Много ли искаш да си руска губерния?

77

Лъжат ви

преди 2 години

Истината е че никой в България не работи и за това минималната заплата е 650лв.За едно работно място се наемат трима. Проблема не е в корупцията.----------------Радев е същия като Борисов------------------------------------- Какво ще стане ако минималната заплата стане 1500лв?Ще има 25% безработица и всички мързеливци ще започнат да работят.Това е единственното нещо което ще ни оправи!

76

социализма е недонос

преди 2 години

До Тодор Живков Що бе бай Тошо? При тебе как бяхме? Не бяхме ли наемни работници? Като е било хубаво при тебе що хората с връзки ходеха да студуват в Коми и да гълтат пясъци в Либия? Пикая ти на комунизма лъжлив.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 А безплатно не щеш ли? Обяснявам на глупави *** кратуни като тебе. Производителят дава стоката на тоя, който даде най-висока цена за нея. Защо производителт да не си продаде стоката скъпо в Гърция например, а трябва да намаля цената за да ти я даде на тебе бедния. Мислиш ли, че ако пукнеш от глад, някой ще плачи за теб мързеливеца? Така че бори се.

74

Да се знае

преди 2 години

В момента в България трима работят на едно работно място и там е основния проблем.Никаква корупция не е проблема, а мързела

73

Тралала

преди 2 години

До 85 Напротив Орешарски им събаряше незаконните постройки. Сегашното БСП е много променено. Въпреки, че последните месеци управлението е от президента от БСП

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Кой за каквото е учил. Мързеливи и некадърни с комунистически разбирания като тебе, като не могат друго - ровят в кофите. Кой ти е виновен?

71

Анонимен

преди 2 години

Значи професията да раждат деца на индианците на наша територия ще процъфти още повече и един ден ще сме малцинство.

70

Не си чел

преди 2 години

До АнонименТея, които и сега си раждат, ще удвоят раждането, парите са удвоени... Тези, които заплатата им е по-голяма от майчинствотото, ще продължат да не раждат...Икономическа мисъл. Сети се по-нататък.

69

Да се знае

преди 2 години

Какво ще стане ако минималната заплата стане 1500лв?Ще има 25% безработица и всички мързеливци ще започнат да работят.Това е единственното нещо което ще ни оправи

68

Анонимен

преди 2 години

До Елементарно Примерно негодник като тебе, какво може да прави, че да заработи 1500лв? Ти ще си на загуба. Кажи ми. Щом сега не си в състояние да си намериш работа за 1500лв, що мислиш, че в бъдеще ще можеш?

67

Тралала

преди 2 години

До 59 Толко може да е било за безработни и за тях майчинството е 1 година. И сега 380 лв трябва да остане за безработни, 650 лв за студентите и 80% от заплатата на работещите майки. Нали Василев събра всички приходи от фирмите, да считаме, че вече няма осигуровки на минималната

66

Пешо

преди 2 години

Вместо да се увеличават пенсии и ***, по добре увеличете заплатите

65

Анонимен

преди 2 години

Комунистите прехвърлят средства от интелигентна София(която не гласува за БСП) към ромските гета(които гласуват за БСП, партия евророма).

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 При бай Тошо кофите бяха празни. никой нищо не изхвърляше. А пенсионерите ринеха на кокошки, прасета и зайци за да оцеляват.

63

Елементарно

преди 2 години

Защо заплатите в България са 5 пъти по ниски от европейските?Какво ще стане ако минималната заплата стане 1500лв?Ще има 25% безработица и всички мързеливци ще започнат да работят

62

Анонимен

преди 2 години

Интересен социален експеримент ще е. Дали ще почнат да раждат повече с по-високи детски? Аз лично не вярвам, че ще има промяна в раждаемостта.

61

Анонимен

преди 2 години

На майките,които работят,трябва да се увеличат заплатите,а не майчинските на тези,които на 17 години вече имат по три деца.Аз не искам да ги храня с моята заплата.

60

Тралала

преди 2 години

До 49 Отделно плащаме медицинските медицинските услуги за ражданията, за детето, ако се разболее и т. н. на родители, които не са платили 1 лв данъци