153

Бay

преди 2 години

До 186 ама какво се месят? Наша си работа е дали ще се ваксинираме.

152

славянин

преди 2 години

Всички държави, които въвеждат задължително бодене с отровите наречени ''ваксини'' на отделни групи от населението или на цялото население вулгарно и безцеремонно нарушават и международните и местните си закони за правата на човека! Е щом за тях да нарушаваш и международните и собствените си закони е нещо напълно нормално защо тогава народите да продължават да ги спазват!? На война като на война - действа се със всички средства и методи!

151

Анонимен

преди 2 години

Джурналистката?! Преди да плюем по тези, които не искат ваксини, може ли да се поограмотите малко? Вижте си заглавието - "антиваксари" ?!

150

Дедо

преди 2 години

Немало е никво насилие , а без насилие нема да стане!

149

Анонимен

преди 2 години

До noFreeman "та за какво ми е да чета документи за евтанизацията бе смеш..ник, боцкай се на воля е не заемай мястото тук да пишеш заблуди..." Охооооо. Ти си бил И един друг анти-ваксър. Ами, като не ти трябва "да четеш документи" защо искаш такива? М?

148

Бay

преди 2 години

това са антиваксърите. Те не искат, но никой не трябва да се ваксинира. Нахални и глупави хора.

147

Анонимен

преди 2 години

До славянин А кои са държавите, които са различни, за да почерпим челен опит от тяхното "разумно" поведение. Изброй ги.

146

noFreeman

преди 2 години

до 173 - та за какво ми е да чета документи за евтанизацията бе смеш..ник, боцкай се на воля е не заемай мястото тук да пишеш заблуди...

145

Анонимен

преди 2 години

еми хората искат да участват в томболата за таблет, оставете ги да се бодат

144

славянин

преди 2 години

В днешно време соченето на ''цивилизованите'' държави като пример за подражание е признак на тежка ментална дегенерация! Всички ''цивилизовани'' държави днес на на ръба на пропастта - и в икономическо, и във финансово, и в културно, и в морално, и в социално отношение, и съвсем скоро ще паднат в нея!

143

Анонимен

преди 2 години

Как се казва клипа в Тубата?

142

noFreeman

преди 2 години

дайте реални видеокадри, не си измисляйте, че наистина ще започне громене и палене... обиждали сме биле...

141

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Не искам тълкувания на делириумен фанатик като теб, очаквах линк към официалното становище на МЗ." Официалното становище на МЗ е налично в Националния план за ваксиниране срещу Ковид в Република България, където ЯСНО Е ЗАПИСАНО, че ЕМА упражнява контрола върху одобрението за ЕС, което означава и за България. В допълнение, решение номер 144 на МС от 2021 дава допълнително урегулиране на ваксинационните групи. НЕ си прочел НИТО ЕДИН документ касаещ ваксинацията в България!

140

Анонимен

преди 2 години

АнтиваксЪри е, а не ваксАри.

139

Анонимен

преди 2 години

Да бе. Измислици. Кой ще тръгне да напада пункт за ваксиниране?

138

Анонимен

преди 2 години

В много държави е така ,и по Лили случеи има ,пример бяха запалили склад и фабрика за ваксини )

137

славянин

преди 2 години

Доколкото помня в Англия и Италия също бяха нападали ваксинариуми!? Ама само в България това е за възмущение! Все пак когато властта откаже да спазва собствената си Конституция и закони защо гражданите трябва да продължават да ги спазват!? Когато беззаконието стане норма тогава съпротивата срещу него става задължение поне за нормалните хора!

136

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел На тази пландемия всичко и е объркано, учуден ли си? Всеки си тълкува каквото му е кеф.

135

Анонимен

преди 2 години

"но няма да позволим на организирани групи антиваксъри да пречат на желаещите да се имунизират" - Ами то и аз мисля, че не трябва да се пречи на желаещите. Са като са овци кво? Вечно ще ходиш по тях да ги спасяваш ли? Ми те утре ще намерят друг начин да се затрият! Не може все да ги дондуркаш. Имат си глава, да се научат да я използват!

134

Шаши

преди 2 години

Повечето познати, които се ваксинираха имаха стеснение на съзнанието. Изключвам тези, който искаха да останат на работа.