117

Далия

преди 2 години

Единствените честни и некорумпиран хора са Слави и ИТН. Развалиха кефа на всички, вкл.Прокопиев,Доган,Пеевски и тяхното обкръжение. Все пак наистина в политиката трябва да си змия, защото врагът е много силен и хитър.Както виждам, повечето от вас са просто много злобни.

116

пхилосопхер

преди 2 години

Не съм гласувал за Слави, но много ми се издигна в очите - очаквах да полегне на гей дружинката от ЕС и ембасито на овцатЪ, но той им показа среден и остана верен на българският народ, който за който е много по-добре да няма никакво правителство, отколктоо то да е съставено от предатели и продажници. По принцип имам за кого да гласувам, но бих гласувал и за хората на Слави ако моите се издънят

115

Анонимен

преди 2 години

Слави е марионетката на разбойко. Той трябваше да реализира този хаос, за който гербавите тръбят, но не се получи в действителност, защото Радев и служебното правителство им объркаха много сметките :) Не случайно под статиите за Радев цялото т..ролско войнство плюе ли, плюе неистово :)

114

Жорж

преди 2 години

Славчо ,хайде чао брат скрии се вече. Налудува се, направи сума ти поразии стига толкоз...Бегай...

113

Читател

преди 2 години

Вижда се как гейберите защитават Слави Диванов, но то е защото се припознават един с друг. Смях, смях .... от всякъде.

112

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорим,винаги става въпрос за много пари.

111

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой вече се интерисува какво е направил Слави.Това което досега направи беше предостатъчно.Благодарение на него Бойко навири ушите и пое въздух.Това беше целта.

110

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Слаффчо е много...хитър,всичко прай за благото на...суверена и накрая Тошко Кривото...преивава работата.Еййй,нмого лош тоя Тошко ейй,за туй и Слаффчу се отърва от него,като го...прати в Парламента.

109

Уууу

преди 2 години

Този нарцис, ще направи правителство, когато го видя усмихнат, дерзайте чалгопитеци, жадувам отново да спечелите изборите, поне цирк да гледаме, и без това си плащаме цените с 40% отгоре, благодарение на тях и на фигуранта.

108

Анонимен

преди 2 години

С тези космонавти,изби рибата.А с Пацо Шнорхела направо си помислих,че гледам някаква евтина пародия.Като "Шоуто на Слави" например.

107

Ей

преди 2 години

Слави станал днес и си казал, я да седна на дивана, да му намигна на Кирил днес, ахахах

106

Анонимен

преди 2 години

Слави един път не излезе между хората,не се засмя веднъж,дори когато представяха смешните му кабинети го нямаше.Като искаш да управляваш от дивана- седи си на дивана и си купи Плей Стейшън.И стига с това "Суверена",че байгън вече!

105

Анонимен

преди 2 години

Да изчистим Родината.

104

Слави,огледай се!

преди 2 години

Този не беше ли някаква пешка изкарана от политическият инженеринг и пусната на политическото поле за разсейване на избирателите. Поредната пешка, която се изживява като цар, само дето създателите му вече го спрягат в минало време.Намерили са му заместници-само той не е разбрал още.В крайна сметка концентрира в себе си твърде много разочорования.

103

Анонимен

преди 2 години

Този път Слави трябва да е в листите за следващото народно събрание, в противен случай ще има отлив на избиратели.

102

Анонимен

преди 2 години

Слави,изчезвай бе !!!Вземай злобното джудже и оня агресивния адвокат и не се показвайте повече !!!Вие сте пълни смехондери !!!

101

Анонимен

преди 2 години

И да продължават да повтарят тезата, че не са виновни, че няма правителство, полза няма. Писането във Фейсбук е неограничено. Да пише Слави! Да пише, но все повече звучи като да се оправдава.

100

Анонимен

преди 2 години

Слави го видяхме.Не става!Факт!

99

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

До Диана: Извинявам Ви се, Права Сте, точно така е, Уважаема Г - жо Диана, виждам че, Вие, Сте много интегилентна, което ми допада !!!

98

:)

преди 2 години

Кирил Петков ще бръкне в задните части на всички мизерници - ИТН, ГЕРБ, БСП - всички ще понесат щети. Затова се съюзиха срещу него тези мизерни душици.