42

Анонимен

преди 2 години

До До 36 - Какво общо има коментар номер 36, с "електричка"? Каква е връзка с 6 лева за кутия цигари и "вадене", на електричка?

41

Анонимен

преди 2 години

Датчанина, можем да се учим от много места по света за какво ли не, но този пример, който даваш е практически неприложим вече. Или искаш да се сринат всички блокове и кооперации и да се построят наново по датски модел.

40

Анонимен

преди 2 години

Тц тц ... върнете конете! Еййй, кво хбаво беше едно време! Одихме на гости, с на такто коня! "Паркираш" го, до някое дръвшче, той си хапва, ака си, цвили и ти се радва ... ама дойдоха КОЛИ! И кво! Прави асфалт, масфааааалт! Малее! Луда работа!

39

До 36

преди 2 години

Значи вадиш за електричка. Какъв е проблемът?! Реалната СРЗ в Софияотдавна е над 4000лв., Което е достатъчно за нов такъв автомобил.

38

Мухаха

преди 2 години

Вързанка за панелните невежи диванни философчета жендербройлерчета-*** които си мислят че това дето мамa го носи в торбата да папкат расте у суперо!))Хаха!

37

Анонимен

преди 2 години

".И хайде няма нужда 50 процента от заплатата ми да отива за данъци като в Дания. Такива примери не ща."- Но има нужда, в болницата да СМЪРДИ, защото трябва да режат о тпрепарати за почистване, нали? Има нужда, образованието ни да е в ОКАЯНО състояние? Има нужда, да има корупция, която да спъва дребният и среден бизнес, да гони големите инвеститори, като остава възможности само на разни акули, да експлоатират работници и евро средства, нали? Задръж си 200 лева отгоре. Хала да са ти!

36

Анонимен

преди 2 години

А ако караш камион с батерии, ще ти трябват две ремаркета за батерията.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 - То и за цигарите така казваха, ама станаха по 6 лева и падна броя на пушачите, нали?

34

До 32

преди 2 години

Гледат се общо колко са колите,не колко са продадени за една година. Общо в Дания има 15 хиляди електрически коли.При 2,6 милиона общо.И хайде няма нужда 50 процента от заплатата ми да отива за данъци като в Дания. Такива примери не ща.

33

Анонимен

преди 2 години

До До 20 - България ЩЕ се коригира или ще изчезне.

32

Анонимен

преди 2 години

Качваш на Бай *** гордият собственик на осма употреба BMW E60, струващо колкото заплата на студент в западна компания, данък и нафта и гледаш цирк. Научил се поп да яде боб. Свършил се ноб, отучил се поп. Крайно време е сервитьори и шофьори на баничарки да разберат, че нямат пари за коли. Край с бащинията всеки клошар с BMW.

31

Анонимен

преди 2 години

До До 20 За тази година, над 72% от новите коли са електрически. И да, ще ти давам за пример Дания, защото от тях може САМО да се учим. За разлика от нас, няма Азис и Борисов.

30

Анонимен

преди 2 години

Като гледам нема да спре скоро :) Карат си некакви ръчно направни моторчета, карат си некакви коли от 20-30 години, естествено без катализатор, затова вдигат толкова шум.....хахахаха :))) Аз свикнах, първоначално ме дразнеше, но хората немат пара, к'во да праиш :)))

29

До 20

преди 2 години

Ела в България и тогава говори. Тук не е Дания и няма нищо общо, затова проблема не е малък, а голям, да не кажа почти нерешим. Тук няма паркоместа пред жилищата. Всеки паркира където намери. Издават се разрешителни за строеж на сграда с 50 апартамента и само 15-20 паркоместа. Така, че пред жилищата просто няма къде да се изградят такива станции. Аз карам Тойота хибрид (но не плъг-ин) и смятам, че е добър вариант.

28

До 21

преди 2 години

Естествено,че нямам пари да купя електричка. Шестгодишна Тесла струва 100 бона.Аз си взех за 10 пъти по-малко пари шестгодишна кола с ДВГ.Пък и да ги имам 100 бона за кола няма да дам.

27

До 20

преди 2 години

В Дания едва 0,6 процента от колите са електрически .Като станат 60 процента-100 пэти повече тогава ще е интересно как ще зареждат.

26

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо, когато някой говори за нещо, разни наскачат и викат "ама много скъпу" - Те и смартфонте са скъпи, но всички си ги носите в джоба вече, нали? Спокойно. Цената ще падне. Преди 30 години, да летя до сипания, струваше 3 минимални заплати. Днес има полети за по 140 лева в двете посоки, дето няма и 1/4 минимални заплати.

25

Анонимен

преди 2 години

Ганко излиза от бунището на Европа при него никога нищо няма да бъде спряно той ще бъде последния мохикан в ***, не само колите ами погледнете обстановката покрай пътищата камари с *** дано някога се изчистят пътищата аз не вярвам ама ще видим.

24

Коментар

преди 2 години

Всички дрънкат чиста енергия..чиста енергия..!Демагогия!Само че "чистия" ток,"чистите" батерии,"чистите" пластмаси,тенекии и така нататък изобщо не са чисти и обикновено капиталистите черпят ресурси и ги произвеждат в страни от третия свят като нашата и изобщо не им пука за робите дето ще гълтат пушилеците и отровите и които са обречени на вечна бедност и мизерия!

23

Койчо

преди 2 години

Ще спре ли продажбата на дизелови и бензинови коли от 2035 г.?... мИ ДА, кой е чувал за таквиЗ пИнизи през Феодализма..За оцелелите НЕваксани серфове макс по магаре да яхат. Лично Клаус Щваб ще раздава лицензи. Билли ще ги праЙ да не пРЪдЯт, а Мъск ще им следи "трафика" - да не се преуморяват мнОО...